Hmmm...procitala sam ono uputstvo sa prve strane i ok,jasno mi je sve.Osim jedne stvari.Ako na jednom delu karte nema ni jedne linije da li to znaci da je to mesto dobro ili lose? Mislim nemam nikakvu odrednicu a volela bih npr da zivim u Ceskoj.
Btw koliko sam skapirala ova crna Chirion DC linija koja ide preko Francuske nije dobra?Right? I nije mi jasam polozaj za Englesku.Dosta linija ide preko nje,neke dobre,neke ne. Totalno sam zbunjena :shock:
mozda sam malo off sa teme ali mene zanima kako prvo odrediti kakav stambeni prostor nam odgovara koliko znam mesec u vodoliji voli potkrovlja,u zgradi ,mesec u blizancima voli velike terase ..,mesec u scorpiji blizina vode ,meni je to nekako zanimljivije od toga da li mi odgovara zivot na floridi ako samo mastam o tome..gde se seliti iz postojeceg zivotnog prostora ?zapravo kome bi sta vise odgovaralo..
« Poslednja izmena: 20. Avg 2007, 10:56:56 od swarovska »
mozda sam malo off sa teme ali mene zanima kako prvo odrediti kakav stambeni prostor nam odgovara koliko znam mesec u vodoliji voli potkrovlja,u zgradi ,mesec u blizancima voli velike terase ..,mesec u scorpiji blizina vode ,meni je to nekako zanimljivije od toga da li mi odgovara zivot na floridi ako samo mastam o tome..gde se seliti iz postojeceg zivotnog prostora ?zapravo kome bi sta vise odgovaralo..
ovo je tema IV kuce,pa se gleda i XII,pa gdje je otishao vladar IV i XII....pa IX kuca...
tamno zelena linija ti je linija Venere,koja je planeta ljubavi,novca,dobitaka,srece,svijetlozelena Merkurova,linija dobra za trgovinu,za izdavashtvo,komunikaciju,ljubichasta linija je linija Srece,linija Jupitera,ukratko :[115]:
ja samzivela u ceskoj ali kratko! mislim da moras da imas IX kucu u Ovnu ili skorpiji jer je Mars njihov vladar a Marsovskim nacijama pripada Nemacka, Austrija, Ceska,Poljska Opet mozda nisam u pravu.Neka medrugi isprave!!
Hmmm...procitala sam ono uputstvo sa prve strane i ok,jasno mi je sve.Osim jedne stvari.Ako na jednom delu karte nema ni jedne linije da li to znaci da je to mesto dobro ili lose? Mislim nemam nikakvu odrednicu a volela bih npr da zivim u Ceskoj.
Btw koliko sam skapirala ova crna Chirion DC linija koja ide preko Francuske nije dobra?Right? I nije mi jasam polozaj za Englesku.Dosta linija ide preko nje,neke dobre,neke ne. Totalno sam zbunjena :shock:
moja astrogeografska karta pokazuje da ako bih se odlucila za "odlazak u evropu", najbolje bilo da odaberem austriju, nemacku, cesku ili poljsku ....jer preko njih ide jupiterova MC linija (roze) ... takodje dobra je i francuska i zemlje beneluksa jer preko njih ide venerina IC linija (zelena). zanimljivo je da linije sunca i merkura uopste ne prolaze evropom, negde su nad vodom ....ako je suditi po suncu na world karti, onda je los angeles idealan ;)))) neka me neko ispravi ako gresim .... evo i karte posebno me zanima zna li neko mozda koji aspekt ili aspekti u natalnoj karti govore da ce osoba imati velike sanse i zelju za zivot "preko vode"? hvala
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Mnei ova moja karta deluje malo konfuzno, koliko sam hvatila po ovome bi mi i odgovaralo i ne bi mi odgovaralo da zivim u Francuskoj, cini mi se da su mi nekako konfuzno rasporedjene ove linije. Jel linija marsa dovoljno udaljena od Bosne, Hrvatske i naravno Srbije? Ali ipakz avhvata jedan deo Italije. pozz
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.