Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 23:04:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: gay parada u Berlinu  (Pročitano 14138 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
al ste fobicni....
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Nije to fobija... Svako ima pravo da zivi kako hoce, ali valjda postoji razlog zasto je Bog stvorio i muskarca i zenu, ne samo jedan pol...
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jeste, sto nam lepo nije dao po par ograna svakom da ne moramo da se mucimo Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Gledaj Djiki ovamo jednu stvar.....

Poštujem ja demokraciju i prava pojedinca i manjine, bila ona nacionalna, vjerska, ekonomska ili koja već, al neke stvari jednostavno ne mogu proći.

Ja sam konzervativac, možeš me nazvati i natražnjakom i reakcionarom, svejedno mi je ne bi bio prvi. Ne želim niti pokušavam dati sebi nekakvu mesijansku ulogu branitelja tradicionalnih vrijednosti, niti nekakvu aureolu mučenika u ime pravih vrijednosti, borca za iste i slično.

Ali ne zelim i ja jednom biti ugnjetavana manjina. Nisam nikad bio sklon radikalnim rješenjima, ali u ovom konretnom slučaju bih podržao i takva.
postoji prirodni zakon kojeg se svi moramo držati. Prirodni! Ne vjerski, ne nacionalni, ne svojina jedne grupe, nego opći prirodni zakon. Koji smo svi dužni kao čovječanstvo braniti.

Homosekzualizam je protuprirodan i nikakav "moralni" čuvar svijeta i "demokracije" bio on odakle god i tko god, neće to moći promijeniti. Neka se meni jednom ta pederska bratija smije zato što sam nisam kao oni, neću odustati od svog stava. Nikad i ni po koju cijenu.

Slažem se možda to shvaćam preosobno, ali jednostavno ne mogu biti indiferentan. Liberalizam, gledan kroz prava pojedinca (koja pak moraju častiti i za njih se boriti svi) mi nikada nije bio drag.

Bog je stvorio Adama i Evu, Adema i Havu, Zeus je "prašio" Heru, Demetru......Šiva i Krišna isto žene. Nema homoseksualne religije. Religija je kao takva, osobito gledano s ateističke i materijalističke strane sigurno pokazatelj prirodnih sila i njohvog čašćenja. Je l', prvo sunce, pa grom......, pa onda antropomorfna božanstva.

Znači od toga se ne može odustati. Ja poštujem i razumijem tvoj stav, ali nastoj ti razumjeti i moj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Revolution in their minds!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
Pa jednosta Laki to je protiv prirode i svih moralnih pravila....To je jednostavno neznam kako da kazem...Ljudska GLUPOST!Sve to treba uz zid i metak u celo...Ja da vam istinu nikad nisad ovako uzivo video pedere neznam kako to al kad bih video neznam kako bih reagovao al 100% bih imao zelju da ih na licu mesta zgazim....
IP sačuvana
social share
Life is ours, We live it our way!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
Laki to sto homofinte nema u nijednoj religiji meni ne znaci ama bash nista..
...mislim da ne bude zabune...nisam ni ja borac za neko priznavanje fegeta i tome sl...samo posmatram stvar drugacije....kazesh protivprirodno a nemas pojma sta je priroda..kao sto josh niko ne zna sta je ona..ali svi nesto donose neke nazovi racionalne zakljucke...racionalizam je samo jedan pravac pored mnogih..koji vremenom bivaju zamenjeni novim, drugim filozofijama...i tako u nedogled..progres ..bla bla bla...
..dali si razmisljao sta bi bilo ako bi vaspitali decu da nema razlike ?
dali bi onda % opredeljenja za homo opciju ili bi bio vetji ili manji ? Smiley)))
tradicija...okruzenje...vaspitanje...sredina....drustvo...zajednica...mediji....knjige....sve sami uticaji....izoluj ih i onda mozda napravish sopstveni izbor....sto je nemogutje..ali zato bar kontam da neke stvari ne mogu primiti zdravo za gotovo ..samo zato sto je to tako..ili zato sto nem pojma,..recimo opstanak vrste zavisi od toga..pa ono evo protiv teza,..ako nastavimo ovom demografskom brzinom da se mnozimo..opstanak tje definitivno biti ugrozen...ipak je malko ne bi da preterujem ali citiram :
"Ali ne zelim i ja jednom biti ugnjetavana manjina. Nisam nikad bio sklon radikalnim rješenjima, ali u ovom konretnom slučaju bih podržao i takva."end of quote.
mislim odjednom si ugnjetavana manjina i sad zato sto neko otje da zivi nekako zivot ..ti, vi , mi tjemo da sprecimo to...Smiley)))malo ne radikalno nego...hmmm...
Pero...Moral ? prvo shvati ta svaka filozofija ima svoj moral...i fasizam ima svoj moral...ako nesto nazovemo moralom i etikom to ne znaci da je on "pravi"...
Arijana ..interesantno misljenje o stvaranju..bog...za nekoga ko se potpisuje psiholog ..Smiley

....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Pa htjela sam da napisem priroda, ali cim kazem "priroda" bar 20 vjernika skoci na mene, a trenutno nemam snage za rasprave tipa "Bog ili priroda pitanje je sad". Inace, nisam vjernik.
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Revolution in their minds!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
Pa Djiki gledaj ja pedere nikad necu da smatram ljudima i uvek kad ih budem video imacu zelju da ih zgazim!A kao sto je SF mislim rekao meni ne smeta da se oni jebu, ali mi smeta da se jebu ili stagod da rade u javnosti...!!I jebacu im mater pedersku, juuuhhh sto sam se sad iznervirao....
IP sačuvana
social share
Life is ours, We live it our way!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
ma daj iscoolirajte..bre..koji vam je..i meni se ne svidja to..al ono...stoli me bojko za njih...ako otje da se killuju nek se killuju ako otje da se karaju nek se karaju..sta me briga de to rade..moze i ispred mene...ono...okrenutju se ako mi se ne svidja..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Hm... ti pustas da neko ispred tebe radi svasta...hm.. zanimljivo... znas kad bi to kod mene proslo... otprilike nikad Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 23:04:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.