Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 21:10:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: gay parada u Berlinu  (Pročitano 14317 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Zato sto je pedofilija vezana za decu ispod 7 godina, a ja sam sa 17 vec uveliko bio savrseno fizicki i psihici sposoban za tako nesto...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
pa kul znaci ....sa decom nije normalno..da rezimiram...Smile
....a sta tje neko da radi ako je punoletan njegova stvar....sa strane medicine ne znam samo gde ste iscupali da je to bolest i da se leci ?!?!?..mislim na homoseksualizam...
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
Kakve sad veze imaju pedofilija i homoseksualizam i kako uopste mozete da poredite te dve stvari po bilo kom osnovu??
No, nije ovde o tome rec.
Licno, poznajem dosta muskaraca koji su gay, i predivni su.
Necu da kazem, kada bi mi moje dete sutra/daleko bilo/ reklo da je to isto, bila bih beskrajno tuzna, ne, ne bih ga odbacila nikada, ali bih bila uzasno tuzna.
Ali ne vidim, zasto bi meni smetao nacin na koji su oni odlucili da zive?
Dovoljno su sami nesrecni zbog svega toga.
Zasto bih delila ljude po nacinu na koji se vole?
I cemu ta homofobija kod nekih?
A o palicama u ruke, pa udri, ne bih ni da komentarisem.
Primitivno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Kako ono bese? Gayevi su zenine najbolje drugarice Smiley
Cemu ta homofobija...
Vidi necu da mi neko na ulici slavi svoju anomaliju ili bolest kako god to ko gledao, normalno nije. Rekao sam u svojoj sobi neka rade sta god zele, ali na ulici, dok sam ja u BG nece ...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
Pa dobro,kada bude u  Beogradu, ti to lepo spreci......ne znam cime....protestom, ili batinama kako ti vec licni osecaj nalaze.To je tvoj nacin razmisljanja, kao sto je ovo moj. I ok.
Ja im se necu podrzavati licnim prisustvom Smiley , ali ih necu ni dirati.
Svako prema sopstvenoj meri dobrog ukusa, kao sto vec rekoh za sve stvari u zivotu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa sprecio sam prvi put kad su probali Wink
Kazem, nemam nista protiv toga da rade sami sta god hoce, ali okupljanja, parade, feste i sl.. pa mislim zaista, sta je sa mozgom? Kad sve ostale grupe sa margina budu mogle da slave tako mocice i oni, kad skinsi budu smeli da setaju gradom sa kukastim krstovima, kad satanisti to budu mogli organizovano raditi, i homici ce dobiti priliku. Stvar opredeljenja je nesto licno i ne mislim da se o tome treba raspredati na ulici ili to slaviti na ovaj ili onaj, vise ili manje normalan nacin.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
Uz jedan bitan previd-Satanisti, skinhedsi, i vec pomenuti pedofili cine zlo drugima na ovaj ili onaj nacin....Jao, stacu ovde, jer ce to otvoriti jos temu na temu, a onda ta tema drugu temu, a ja nesto ne bih da se sirim slovima, to je za pricu-mislim kada se govori brze ide.
Ti mislis tako-ok.Ja mislim ovako-ok.Sto se mene tice-tacka na zadatu temu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
ma daj SF ..pretero si...mislim ...ako ih ne volish ok..sad ne ko tebe ne voli ..misli da si nenormalan i sta ?..izadje i razbije te ...mislim nije bash ono...kako da kazem ..ok ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Kad to bude mislilo 85% populacije nek izadje i izrazbija me...
Homoseksulaci cine zlocin protiv prirode, pa sta cu im ja...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
a ko si ti da odlucis da oni cine zlocin ?i kako tako mozes da budes siguran u to?..uostalom ono sto misli 80 % ljudi je mediokritet..da ne kazem debilitet.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 21:10:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.