Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 00:47:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gay nije OK!  (Pročitano 34858 puta)
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Ja mislim da samo psihicki bolesnoj osobi moze da smeta nesto sto neko -- bilo ko, a narocito neko potpuno nepoznat -- cini sa svojim odraslim seksualnim partnerom -- jednim ili vise njih istovremeno i bilo kog pola -- donde dokle to oni/one cine svojom voljom, tj. bez prinude i/ili ucene od strane npr. sefa, profesora fakulteta isl.

Sta te se tice? I sa kojim pravom guras nos u tudja posla?

Ko te je ovlastio da procenjujes sta je dobro?

Da neces sutra da problematizujes brak izmedju Srbina i Nemice ili Bosanke i Zimbabveanca?? Ili da zabranis ljudima u kolicima ili slepima da imaju seks??

Mislim kako se neko uopste usudjuje da se bavi necim toliko privatnim?? Kakav je to bezobrazluk? Ko si ti da nekom drugom ko placa porez jednako kao i ti kazes kako ce da zivi?

N.B. Ovo je kolokvijalno "ti" koje se odnosi na bilo koga!

http://english.pravda.ru/main/18/90/361/16343_transsexual.html
« Poslednja izmena: 21. Okt 2005, 13:46:37 od Tralalalala »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 159
Zastava
Evo za vlaksija i ostale koji se pozivaju na Svetsku zdravstvenu organizaciju:

"To achieve world government, it is necessary to remove from the minds of men their individualism, loyalty to family tradition, national patriotism and religious dogmas ...
We have swallowed all manner of poisonous certainties fed us by our parents, our Sunday and day school teachers, our politicians, our priests, our newspapers and others with vested interests in controlling us.

The reinterpretation and eventual eradication of the concept of right and wrong which has been the basis of child training, the substitution of intelligent and rational thinking for faith in the certainties of the old people, these are the belated objectives ... for charting the changes of human behavior. "

Brock Chisholm, when director of UN World Health Organisation

Sta kazete na to?
Koliko se moze verovati ovoj organizaciji i ostalim "potomcima" Ujedinjenih Nacija, osetili smo (i osecamo) na svoj kozi (i ne samo mi)...
Ako neko i posle svega veruje ovoj organizaciji, onda nemam reci...Znaci tezi se unistavanju svih doskorasnjih moralnih vrednosti i tradicija, da bi se one zamenile novim u Novom svetskom poretku.
Na tome se konstantno radi putem medija...U tom novom poretku decu nece moci da vaspitavaju njihovi roditelji, jer ce biti prezauzeti svojim poslovima, a neki se i otvoreno zalazu protiv roditeljskog vaspitanja, jer smatraju da roditelji nisu sposobni za to i da o deci treba da se brine drzava (A ako ta drzava putem skola bude servirala deci to da gej nije nikakva bolest ili poremecaj, mogu da zamislim kakve ce biti buduce generacije):
"
Komisija za mentalno zdravlje i decu je izdala saopstenje:
   "Skola, kao glavna ustanova za socijalizaciju u zajednici, mora da preuzme direktnu odgovornost za ponasanje dece i sistem vrednosti u decijem razvoju."

"

Znam da sve ovo spada u teoriju zavere, ali ova tema delom zadire u njen domen, tako da sam morao ovo da napisem.
Slazem se da one koji su gej ne treba fizicki i na drugi nacin maltretirati, ali sam protiv njihovog javnog propagiranja putem demonstracija i medija, a narocito protiv homseksualnih brakova i usvajanja dece.
I na kraju, naravno da gej nije OK!

Jos nesto (moze da posluzi):

"The Technocratic Age is slowly designing an every day more controlled society. The society will be dominated by an elite of persons free from traditional values (!) who will have no doubt in fulfilling their objectives by means of purged techniques with which they will influence the behavior of people and will control and watch the society in all details". "... it will become possible to exert a practically permanent watch on each citizen of the world".

- Zbigniew Brzezinski - (Illuminati and co-founder of Trilateral Commission)

"... in politics nothing is accidental. If something happens, be assured it was
planned this way"

- Franklin D. Roosevelt - (32 Degree Freemason)

Mislite malo (vise) i o ovome, ovo nisu bajke...Nije sve kao sto izgleda..
IP sačuvana
social share
"Courage is not the absense of fear, but rather the judgement that something else is more important than fear" - Ambrose Redmoon
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 414
peder je dobar čovek
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 26

Sta kazete na to?
Koliko se moze verovati ovoj organizaciji i ostalim "potomcima" Ujedinjenih Nacija, osetili smo (i osecamo) na svoj kozi (i ne samo mi)...

Osobito se slazem sa tobom u "celini" jer vrlo dobro znamo kaj propagira UN.

Gde je UN ubacila svoje prste, nikada nista dobro nije donijela, a koliko je dobro ucinila i  kaj je ucinila"vidi se".

Kakva nam je vlast takvo nam je i obrazovanje.

Sto ljudi-sto cudi i kada bi svak propagirao "javno" sta tko zelii, gde bi nam bio kraj. Onaj tko se "pederise" neka to radi, ali ne treba da to "forsira" i da se istice. Kaj koga briga kaj on radi u krevetu, stvarno im je "mora" na najnize grane spao.

Seksualnost je nesto "osobno" i ne treba na sva zvona to objavljiti, tko koga?

Ako je "pederstvo" normalno, ako je "pederstvo" medicina prihvatila da nije bolest, ako je skinuto sa pravosdstva, ako skola propagira da je to "normalno", kaj se onda  "pederi" bune? 

Onda bi i zooisti trebali izaci i propagirati da je to normalno, da on nije kriv sto ima takve seksualne zelje. Pederstvo nije bolest a zoosex jest, malo mi je to kontradiktorno, kada je kod obe grupe jedna "devijacija" a to su i oni sami svesni.

Po "pederima" svak tko se ne slaze sa njihovim uvierenjima je odmah "neobrazovan", "primitivan", "homofobicar" ili pak  koji je "lantetni". Bar se vidi njihova kultura i njihovo obrazovanje, njihova diplomatija i taktika.

IP sačuvana
social share
Vera je, pak, tvrdo čekanje onog čemu se nadamo, i dokazivanje onog što ne vidimo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 26
peder je dobar čovek

Jedno je dali je netko dobar a jedno je dali je nesto "izopaceno"  Smile
IP sačuvana
social share
Vera je, pak, tvrdo čekanje onog čemu se nadamo, i dokazivanje onog što ne vidimo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Ali sta tebe boli -- ili da kazem: svrbi -- picka za nesto sto neko radi u svom domu??

Zasto si navalila da solis ljudima pamet? Sto guras nos u tudja posla -- ili da kazem: u cmar -- u koji se oni rajcaju??

Sta je tebi do toga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Bez vredjanja drugih clanova!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Nije to vredjanje, ovo je forum "Sex", dakle: polni organi, dupeta, nos kao culo mirisa ... i tako to...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Onda bi i zooisti trebali izaci i propagirati da je to normalno, da on nije kriv sto ima takve seksualne zelje. Pederstvo nije bolest a zoosex jest, malo mi je to kontradiktorno, kada je kod obe grupe jedna "devijacija" a to su i oni sami svesni.

A sta tek sa zooistima koje pale zivotinje istog pola? Smiley
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Nije to vredjanje, ovo je forum "Sex", dakle: polni organi, dupeta, nos kao culo mirisa ... i tako to...  Smile

Kakve veze ima da li je forum sex! Jel to znaci da samo na forumu o zivotinjama ja tebi mogu da kazem majmune jedan?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 00:47:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.