Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:15:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: +Garda SV. Cara Lazara+  (Pročitano 25772 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
ne zato sto je srbin i sto je krsecn u crkvu vec zato sto se slazemo sto volimo iste stvari zato mi je moj preci zato sto sa naseg coveka mogu daa izadjem na mesto kakvo volim da jedem sta volim itd a sa strancem nemogu nemogu da idem sa amera na mileta kitica i da jedem punjenu pljeskavici vec u mecdonald a posto vise volim leskovacki rostilj i mileta od meca i eminema onda cu uvek da se odlucim za naseg coveka!
ajde odgovorimi zasto postpje svetska prvenstvai olimpijske igre i zasto 99 posto ove zemaljske kugle navija za svoje a ne gleda dali taj atleticar ima lepi usi vec dali je iz njegove zemlje tako radi i amer i turcin i indijac i srbin i sta sad ovde tebi tu nije jasno!
Народски лепо речено!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Ili cete o temi ili opet Lock??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
Ili cete o temi ili opet Lock??? Smile

Мислим да је лепо бити ентузијаста, и зато немам ништа против те гарде. Мада ми се цела идеја баш много не свиђа!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Ne uzimaj ovo kao ozbiljan odgovor, srkich je promashio temu "problemi gastarbajtera" i zalutao u politichki forum.  Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

garda je glupost, klasicna manipulacija ljudima!
pobice i ono malo srba  sto je dole ostalo!
dokle vise da nas ubijaju!
sta vam je bre, ljudi!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa pazi ovako ako ta garda ima svoju logistiku a ne da im logistiku daje srbija pa posle nas da optuzuju kako smo ih pomagali ako mene niko na silu ne tera da idem u rat ako oni na svoju ruku idu dole ako imaju svoje finansijere itd mene onda bas briga gledacu to na tvu i ipak cu navijati za njih necu sigurno za siptare!
ja da idem na kosovu sigurno necu niti cu da ih finansiram i ako se drzava ogradi od njih naravno jedino zazmuri po nekad za neki sleper oruzj koji treba da im stigne i ako nas mz ne dira nista zbog toga onda ok ali ako zbog njih treba da se posvadjamo sa celim svetom i pare da im dajemo onda nikako!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Pa gde si ti video ldp-ovcu koja zna shta je tema. Od previshe sintetike mozak im samo halucinira ubice i od nacionalizma pravi sovinizam.
Suština je ista. Naionalizam po meni i dalje nema smisla i anti-human je.

Inače nazad temi.
Oni se slobodno reklamiraju i odaju svoju lokaciju. Zar neće vlada nešto da urade povodom toga? Ipak je pokušavaju da sastave radikalnu paravojnu organizaciju? Zar se ne boje? Nešto mi malo smrdi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
Pa gde si ti video ldp-ovcu koja zna shta je tema. Od previshe sintetike mozak im samo halucinira ubice i od nacionalizma pravi sovinizam.
Suština je ista. Naionalizam po meni i dalje nema smisla i anti-human je.

Inače nazad temi.
Oni se slobodno reklamiraju i odaju svoju lokaciju. Zar neće vlada nešto da urade povodom toga? Ipak je pokušavaju da sastave radikalnu paravojnu organizaciju? Zar se ne boje? Nešto mi malo smrdi.
Да се боје оперетске трупе?! Само ме чуди да их нису растерали у старту???  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa koga covece da se boje polovina od tih sada u toj formaciji je 5 oktobra bila na strani dosa i jurisala ka skupstini to je ono o cemu  sam ja pricao na nekim drugim temama!
imamo mi mnogo profesionalnih vojnika koji nisu samo radili po nasim ratistima nego svim ratistima ovoga sveta prvo ih je sloba podrzavao pa su mu se obili o glavu i krenuli uz dos da ga smaknu pa su onda se obili dosu o glavu i smakli djindjica pa obicese i radikalima o glavu zato sto ih sad podrzavaju to su jednostavno krvnici ljudi koji nemogu bez rata i protiv necega to je ko sto ja nemogu bez kurvi i brze voznje znam da ni ja ne radim bas pametne stvari ali sam ipak mnogo bolji od ovih tako oni nemogu bez rata tuca itd njima bi jednostavno bilo dosadno da nemaju protiv koga da ratuju i da se biju samo traze neki razlog eto sad brane hriscanstvo sutra ce da brane komunizam preksutra ce da brane bogate od bednih za pare i tako sve u krug i samo nalaze neki razlog da bi se bili protiv nekoga za nesto!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Mislo sam, raz se oni ne boje vlade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
Главни те гарде је неки бивши СПС-овац.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:15:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.