Mislim da bih svako trebao da kaže svoje mišljenje. Da li su ti "hrišćani" svesni da postupaju potpuno suprotno od učenja Hrista? Kakve sociopate. Muka mi je koliko ljudi mogu da budu nehumani zbog gluposti. Smrt nacionalizmu. Smrt netoleranciji. Ništa dobro nikad neće poteći iz tih primitivnih ideala.
Свака ти част ако изгледаш у природи као на аватару. Мора да си пионирски предводник месног одбора ЛДП-а?!
Josh jedna ldp-ovca koja ne zna shta je nacionalizam a shta shovinizam
Mnogo lepo. Voleti nešto više samo zato što se nalazi na nekoj zamišljenoj teritoriji. Ili voleti nekog više samo zato što je rođen na toj teritoriji ili mrzeti nekog samo što nije. Imah odma da se preoprazim, možda se i ja najzad osećam kao član nečega.
Mnogo lepo. Voleti nešto više samo zato što se nalazi na nekoj zamišljenoj teritoriji. Ili voleti nekog više samo zato što je rođen na toj teritoriji ili mrzeti nekog samo što nije. Imah odma da se preoprazim, možda se i ja najzad osećam kao član nečega.
Јел ти можеш да схавтиш разлику између патриотизма и шовинизма??? Па ко треба да ти буде дражи твој рођак, пријатељ, комшија, сународник или неки тамо Кунта Кинте???
Ajde ti poshto si tako uchen i nachitan objasni nama neukima zashto nacionalizam znachi mrzeti bilo koga?
ne zato sto je srbin i sto je krsecn u crkvu vec zato sto se slazemo sto volimo iste stvari zato mi je moj preci zato sto sa naseg coveka mogu daa izadjem na mesto kakvo volim da jedem sta volim itd a sa strancem nemogu nemogu da idem sa amera na mileta kitica i da jedem punjenu pljeskavici vec u mecdonald a posto vise volim leskovacki rostilj i mileta od meca i eminema onda cu uvek da se odlucim za naseg coveka! ajde odgovorimi zasto postpje svetska prvenstvai olimpijske igre i zasto 99 posto ove zemaljske kugle navija za svoje a ne gleda dali taj atleticar ima lepi usi vec dali je iz njegove zemlje tako radi i amer i turcin i indijac i srbin i sta sad ovde tebi tu nije jasno!
Pogrešno ste me razumeli. O mržnji sam govorio jer ovaj topic govori o ratovanju na kosovu. Samo podela ljudi po nacijama nema mnogo smisla jer ne govori ništa o njima. Takođe u glavnom nacije ne dele svoje resurse sa drugima. Zašto ljudi unatra te nacije zaslulžuju te resurse više od drugih? Nisam komunista ali ti resursi bi trebalo da se dele svima po potrebi. Takođe nacije su izazvale dosta mržnje i ne tolerancije i ljutska stradanja. Edit: I onako ne mogu da ga razumem