Opet ste slagali po zna koji put.Dveri Srpskenisu potpisale taaj tekst niti pozivivaju na linc bilo kogate dae vise sa lazima.?
Kada ce da organizujete sa pedofilima jir su u svetu negde i oni legalizovani
A jel meni piše na čelu "osuđujem Dveri Srpske" ? Niti me interesuje ko je sve iza tog "mangupiranja i talasanja". Pedofili , mislim, nigde nisu u svetu legalizovani, a oni koji život gledaju preko TV-a, to je njihov problem. 80% mladih tu i tamo popuši po neki joint i dekriminalizacija ne bi ništa uništila. Samo bi štitila građane a država bi dobila porez. Dekriminhalizacija, kao što sama kovanica kaže.
Nebitno šta si time hteo da kažeš ali marihuana nije droga zbog koje ćeš da kradeš, umreš ili slično. Nije toliko opasna po društvo pa i po pojedinca a naročito nije ugrožena okolina (društvo) od strane pojedinca koji je konzumira. Ni na jedan način. Ako bi policija dozvolila da neka "četa" nekih "čistunaca" fizički povredi bilo koga....ništa novo ali , užas od zemlje. Kako brate uopšte mogu da postoje organizacije čijim članovima je glavni hobi da prebijaju kog odaberu? A to je užasno licemerno jer je više porodica propalo usled nečijeg alkoholizma, ljudi umirali od ciroze i sve ostalo što znate i sami, nasilje na alkoholu... i sad neko treba da bije one koji hoće da trava bude legalna a ne znam čoveka 20-ih godina koji nikad nije probao travu?! Ako je već tako, zašto da te smaraju i hapse zbog dva jointa, da ti kače optužnice i ucenjuju da otkucaš dilera, pa onda da dobiješ i od njega koju preko pičke... Time što bi se trava legalizovala, niko ne bi bio na gubitku. Šta se vi cimate? Ko nije pušio, neće da puši ni kad se legalizuje. Legalno je i jesti govna, pa ? Btw, Holandija je smanjila broj narkomana legalizacijom marihuane i još par biljaka. E sad, ko ne zna šta znači narkoman, nek se raspita u okolini.... Sigurno ne onaj koji puši travu.
Законски, нема поделе на лаке и тешке дроге, каже Драган Ракић, начелник одељења за сузбијање наркоманије у Министарству унутрашњих послова.
Мора да је и овај неки маторац...
Osim što je verovatno matoriji, on je pre svega šraf u sistemu. A to što ti prihvataš zdravo za gotovo i misliš da znaš nešto o tome "jer si učio u školi"... hahahahahahahahaha... Drago mi je da to nisam ja. I još nešto : načelnik kaže "nema zakonske podele na lake i teške". Upravo se o tome i radi. U našem zakonu nema podele i zato je treba napraviti. Kakve veze ima što je to trenutno važeći zakon? Jel to medicinska činjenica?
« Poslednja izmena: 15. Maj 2007, 17:44:28 od DJedai »
BOlesna nacija.... ko nekog izgazi, taj kroji sistem vrednosti....ccc.c.c.cc.... Nije loša fora.... eto, znači, ljudi su u pravu. Ganja je najveće zlo, nikada je ne legalizovati, a "korisnike" proterati u katakombe... to je sušta istina... čim ima neko ko prebija takve, znači , istina car
Opet ste slagali po zna koji put.Dveri Srpskenisu potpisale taaj tekst niti pozivivaju na linc bilo kogate dae vise sa lazima.?
Kada ce da organizujete sa pedofilima jir su u svetu negde i oni legalizovani
A jel meni piše na čelu "osuđujem Dveri Srpske" ? Niti me interesuje ko je sve iza tog "mangupiranja i talasanja". Pedofili , mislim, nigde nisu u svetu legalizovani, a oni koji život gledaju preko TV-a, to je njihov problem. 80% mladih tu i tamo popuši po neki joint i dekriminalizacija ne bi ništa uništila. Samo bi štitila građane a država bi dobila porez. Dekriminhalizacija, kao što sama kovanica kaže.
U tekstu koji je vanja postavio a preuzet sa b92 stoji
Citat
Otvoreni poziv na nasilje potpisali su Srpski otadžbinski pokret "Obraz", Nacionalni stroj, Srpski sabor "Dveri", "Krv i čast", "Konačni obračun" i "Garda cara Lazara".
ДЕМАНТИ
Поводом наводно заједничког саопштења које су потписале неке, како се наводи "екстремно-десничарске организације", Српски сабор Двери демантује своје учешће на најављеном скупу (марш и контрамарш поборника и противника легализације марихуане који ће се одржати у Београду 5. маја 2007. године), као и да је потписник објављеног текста саопштења. Истичемо да као и до сада, не заступамо насиље већ аргументе као начин борбе против свих негативних појава у друштву каква јесте и наркоманија. Не знамо да ли је помињање имена нашег удружења произвољна интерпретација медија или груба злоупореба од стране неких потписаних организација. Свеједно, Српски сабор Двери по ко зна који пут истиче да бити православан и националан у Србији не значи бити физички агресиван већ напротив, заснивати своје деловање на хришћанским темељима и модерном друштвеном активизму. Насиље никада није било нити ће бити начин борбе Српског сабора Двери, о чему сведочи и наш вишегодишњи рад.
Mi nemao veze sa tim niti smo potpisali tako nesto.
Bilo bi lepo kada bi se tako pobunili i za prava Srba na Kosovu,za decu ubijenu aborusom i za sve druge cija su prava ugrozena.Vanaj je rekao da niko nema prava da bije ne istomisljenike sa cim se slazem ali dali je to tako.Pogledaj te grad i koliko je plakata prelepljeno plakatima volim srbiju govorim istinu.Koliko je plakata i poceoano ne istomisljenika a ja samo cekam kada ce mene neko da prebije zbog odrecenih stvari i sto ne mislim kao oni.Da samo odete na forum b92 i da vidite sta govore o onima koji misle kao ja.
I još nešto : načelnik kaže "nema zakonske podele na lake i teške". Upravo se o tome i radi. U našem zakonu nema podele i zato je treba napraviti. Kakve veze ima što je to trenutno važeći zakon? Jel to medicinska činjenica?