Ponasanje tih pravoslavnih vehabija koji bi fizicki da uklanjaju sve sto je drugacije i sto se ne uklapa u njihove uske okvire pokazuje zalostan nivo zatucanosti dela omladine koja je odrasla pod RTS-om, Pinkom, Palmom i praznih rafova po prodavnicama.
Ako ljudi hoce da se zalazu za legalizaciju gudre to je njihova stvar.
Jedno je biti protiv toga, a drugo je ponasati se kao pravoslavni vehabija. Na kraju ce da pale knjige koje im nisu po ukusu i progone devojke sa pirsingom jer to ne nalaze Biblija...isti su kao oni fanatici iz okoline Novog Pazarara
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
ali da ne skrecemo sa teme, ovde se ne prica o legalizaciji trave, ovde se govori o fizickom obracunavanju sa neistomisljenicima i ljudima koji imaju pravo na protest i okupljanje.
По мени је катастрофално да неко уопште може да подржава дрогу било које врсте, да подржава и прижељкује легално узгајање исте. Ипак, физички обрачун не води ничему.
Не каже се без везе, да је батина из раја изашла!
Citat
A sad se otkriva pravi kombiondzija - neonacista.
Та трибина је носила назив "Стрељање је ОК", ако је то по теби нормално онда ти свака част.
Сад сам постао и неонациста!
« Poslednja izmena: 03. Maj 2007, 19:43:56 od kombiondzija »
ne znam kako možete u svemu da pronađte antisrpstvo
koliko ja kontam marihuana, prostitucija i slične negativne stvari postoje i postojaće koliko god se "moralini" bunili, to se valjda slažemo.
sad se samo postavlja pitanje da li će o tome brinuti mafia ili država, ako legalizujep imaš kontrolu, ako je nelegalno ne znači da ne postoji, znači da nema kontrole!
@vanja_gator inače je marihuana veoma negativna, oko 100 puta više moždanih ćelija uništi nego jedno dobro napijanje
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo. Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!