Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:58:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gamofobija-strah od braka  (Pročitano 30312 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
@davidovac
 Smile  Smile  Smile

(ovo za koment)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
Sta posle?E to je problem.Vidis ni tvoja majka nije imala ocigledno svest kad te radjala.Bez ljutnje.Kao i vecina majki.Ja upravo i o tome govorim treba na vreme razmisljati i o tome.Bezanje od toga nigde ne vodi.Mislite da ako budu bili bolji uslovi da ce tad biti vise brakova.A sto se tice drzave i mi isto treba da damo nesto toj drzavi.A posto u njoj zivimo onda i o njoj treba i da brinemo.Znam da nemaju alli oni koji imaju mogu da ih cuvaju.Ako tvoja majka nezna sta ce sa tobom i sa detetom neznaci da se mi dalje ne trebamo radjati.Problem je negde drugde a ne samo u materijalnim stvarima.Ubijena vam je nazalost naj vaznija stvar a to je materiniski istinkt.
@davidovac Nisam se ozenio jer ne pusim,ne pijem,ne drogiram se i poksavam da ispuni sve ono sto zene naravno traze ali i dalje ostade ne ozenjen.I mogu ti reci da se ljudi kao ja teze zene ali se na kraju lepse i bolje ozene od drugih.Ja brinem o nutrasnjim stvarima za koje svi kazu da su ima naj vaznije kod nekoga,a ispade da bas i nije tako.
« Poslednja izmena: 01. Nov 2006, 11:09:59 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile

mene moja zelela, rodila i odnegovala i ja danas zivim svoj zivot i imam svoju porodicu
a ti lupetas k'o maksim po diviziji o stvarima i ljudima koje ne poznajes  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
Smile

mene moja zelela, rodila i odnegovala i ja danas zivim svoj zivot i imam svoju porodicu
a ti lupetas k'o maksim po diviziji o stvarima i ljudima koje ne poznajes  Smile
Neka je sa srecom.Izvini.Ali zasto onda ne kazes kakav je to osecaj i zasto odvracas druge od takvog zadovoljstva.Ili ti to bas nije zadovoljstvo.Oprosti jos jednom.Naravno da nemogu da napadam nekog koga ne poznajem.
I pricam o ljudima koje poznajem i stvarima koje poznajem.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Prva stvar JOVANE zar ne primecujes koliki si licimer i dogmata - sa jedne strane izgovaras parole mnozite se i radjajte decu - tu parolu pripisujes Bogu kao da su juce bio na pivu sa njim gde se bas tebi izjadao o njegovim problemima sa natalitetom a uz sve to tvrdis da je sex zlo i da se ti od tog zla cuvas ko pop od petokrake.

Da li ti uopste slusas sebe - kada budes prihvatio da je ono sto se desava - SVE sto se desava u svetu prava i istinska BOZIJA volja - svidjalo se to tebi i tvojoj crkvi ili ne - tada ces mozda i shvatiti sta je Bog i sta on hoce od tebe ovako.... zaista smaras  Smile mislim Stvaaaarnooo!

I dobro i zlo je deo Boga - jer je Bog ono mesto gde su zlo i dobro JEDNO - imaju podjednako znacenje i vrednost jer jedno bez drugog ne postoje. Pokusaj da spoznas svet van Biblije i dogme i PROBUDI se covece prespavaces ceo zivot (ako pre toga ne padnes sa kreveta)
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
Da li ti uopste slusas sebe - kada budes prihvatio da je ono sto se desava - SVE sto se desava u svetu prava i istinska BOZIJA volja - svidjalo se to tebi i tvojoj crkvi ili ne - tada ces mozda i shvatiti sta je Bog i sta on hoce od tebe ovako.... zaista smaras  Smile mislim Stvaaaarnooo!

I dobro i zlo je deo Boga - jer je Bog ono mesto gde su zlo i dobro JEDNO - imaju podjednako znacenje i vrednost jer jedno bez drugog ne postoje. Pokusaj da spoznas svet van Biblije i dogme i PROBUDI se covece prespavaces ceo zivot (ako pre toga ne padnes sa kreveta)
Da ti odgovorim seks nije zlo ako se u prave svrhe upraznjava.A o Bogu i zlu na drugom mestu.Nije sve njegova volja nego dopustenje.Ali da nekvarim.Po tebi je zivot onda pasivnost.Sta god da uradim dobro je.E nije.
A ovde je pitanje naseg izbora i nase volje.Zasto mi necemo da se zenimo i udajemoi i decu radjamo.Za to nam je i dat seks a ne za svoje zadovoljstvo.U jednoj drugoj temi covek ima problem kako da obuzda sebe i da ne prevari svoju devojku.Znaci to nije prirodno.Zenite se i onda radjajte.Ali ne onda treba da se odreknem svojih zadovoljstva a to nije lepo.Bolje da se odreknem svega zaradi svog zadovoljstva.Vi koji ste u braku znate da to nije lako i da se treba odreci mnogo cega.Zasto neki nisu spremno na daj podvig i na tu radost.Opet vi koji ste ozenjeni znate sta je to.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Nista ti ne razumes prijatelju - N I S T A

Pricao tebi ili zlatnoj ribici isto mi je
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
zasto odvracas druge od takvog zadovoljstva.Ili ti to bas nije zadovoljstvo.Oprosti jos jednom.Naravno da nemogu da napadam nekog koga ne poznajem.

ja nisam stekla utisak da M. radi to sto ti kazes
a napadas ljude koje ne poznajes
i ne pricas o stvarima koje poznajes
koliko si samo topica otvorio o necemu sto ni ne praktikujes?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson k310i
zasto odvracas druge od takvog zadovoljstva.Ili ti to bas nije zadovoljstvo.Oprosti jos jednom.Naravno da nemogu da napadam nekog koga ne poznajem.
ja nisam stekla utisak da M. radi to sto ti kazes
a napadas ljude koje ne poznajes
i ne pricas o stvarima koje poznajes
koliko si samo topica otvorio o necemu sto ni ne praktikujes?
Opet na mene.Ja sam i rekao a i uradicu majcu sa natpisom KRIV SAM.Tako da ako nekog vidite sa tom majcom znaj te da sam ja.
Vi isto mene napadate a ne poznajete me.Ali mene to ne dotacinje.Ja napadam dela a ne ljude.Ako se neko prepoznao ja nisam kriv.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
koga si ti video da se ovde prepoznao ili da je odregao kao da se prepoznao u onome sto ti pises
od ljudi koji diskutuju sa tobom?

ti bi voleo da je tako, ali the truth is da nije a kako se ono kaze, istina ume da zaboli Wink

elem Joco, jesmo li ti mi krivi za to sto neces da citas, ali da nas zaista procitas a ne da slepo teras svoje?
mi tebe barem toliko ispostujemo Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:58:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.