Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 439 440 442 443 ... 472
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Game of Thrones - Igra Prestola - Serija  (Pročitano 833301 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Na sta si tacno naleteo?
Ima tri neke glavne priče koje se vrte i koje su maltene sigurne, e sad možda su ovi namerno podmetnuli lažan kraj da zajebavaju leakere... navodno će Planina da odseče glavu Misandei iz nekog razloga, a Tirionu će da sude zbog izdaje i pogube ga (e sad ta dva su međusobno suprotstavljena zbog nekih razloga, tako da ako se jedan ostvari drugi neće), i treća je ta da će Džon da ubije Deneris jer će da postane nova luda kraljiva, a zmaj će da odnese njeno telo negde... e sad kažu da su sve te scene snimljene, a da li će neka od njih stvarno da uđe u seriju, ko će ga znati.
Interesantno. Ne znam zbog chega bi bila Misandei toliko vazna, ali ajd. Ni ovo sa Tirionom nema mnogo smisla, dok ovo poslednje bi bilo interesantno, ali kao sto ti rece, mozemo samo da nagadjemo. Neko je ovde spomenuo Lost, i stvarno sto chovek vise razmislja, sve vise na to podseca, samo sto sa Lost nisu znali kako da zavrse seriju niti su imali neki plan, dok ovde treba da bude plan, a znajuci njih, mogu samo da se nerviram.  Kad se ne bi zasralo ne bi bilo ista.

Sta mislis koga ce Bron da drmne?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
Vidiš, za Brona ništa nisam čitao... ali neko moje mišljenje je da će ko i Džejmi da pređi na stranu ovih gubitnika, kad ih vidi onako rasturene i jadne. A i pošto je fan favorit, naći će već neku foru da ga privole, obećaju mu taj zamak za kojim toliko čezne, sad ih bar ima gomila praznih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Vidiš, za Brona ništa nisam čitao... ali neko moje mišljenje je da će ko i Džejmi da pređi na stranu ovih gubitnika, kad ih vidi onako rasturene i jadne. A i pošto je fan favorit, naći će već neku foru da ga privole, obećaju mu taj zamak za kojim toliko čezne, sad ih bar ima gomila praznih.
I to sto kazes. Jedino bi bila fora da na primer ako ce Tirion vec da umre, ili ne mora, da mu Arja skine lice, pa da Bron donese "mrtvog" Tiriona pred Cersei, i da ova mala samo skoci i iskasapi Cersei.  To bi vec bilo nesto. 

E sad onda je pitanje sta ce Dzejmi, i hoce li Tormund a opali Brijanu ili ce ova ostati feministicka usedelica
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
Džejmi bi trebalo da pandrkne, ako uspe da se izvuče posle svega što je napravio tokom serije onda alal im vera... možda on i Sersei skembaju jedno drugo, najviše mi na to vuče. A Arje što se tiče, još treba da se ispuni ono za zelene oči, tako da ko zna...

Ja sam Brijanu video mrtvu još u prošloj epizodi posle onog proglašenja za viteza, tako da nemam pojma... možda se i uzmu ona i Tormund i zaposednu Medveđe ostrvo, taman ostalo upražnjeno a on jebo medveda ili kako već.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Džejmi bi trebalo da pandrkne, ako uspe da se izvuče posle svega što je napravio tokom serije onda alal im vera... možda on i Sersei skembaju jedno drugo, najviše mi na to vuče. A Arje što se tiče, još treba da se ispuni ono za zelene oči, tako da ko zna...

Ja sam Brijanu video mrtvu još u prošloj epizodi posle onog proglašenja za viteza, tako da nemam pojma... možda se i uzmu ona i Tormund i zaposednu Medveđe ostrvo, taman ostalo upražnjeno a on jebo medveda ili kako već.
On bi bio budala kada bi otisao kod Cersei, jer je opet u problemu, jer ima njegovu chast. Njegova sestra i ljubav, je apsolutno luda, i pitanje je da li je uopste trudna, nekako chisto sumnjam u to, jer je pila vino vec par puta u prisustvu onog debila  sa brodovima.  ako se on vrati tamo, ne znam kako bi ga ona dochekala, to jest, sta bi onda on trebao da uradio, ali bila bi fora da i on posto je Kraljoubica, da bude ubica kraljice, mada ne verujem da ce se to desiti.

Ko ima zelene oci? 

Bila bi fora, mada posto brijana onannise na Dzejmija to bi bilo malo teze, osim ako joj ovaj ne spasi zivot ili tako nesto. 

Evo za pola sata smo napravili bolju pricu od ove koja se servira. samo pokazuje koliko su ovi scenaristi u kurcu.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
Možda baš zato i odluči da je ubije, kad shvati koliko je ona apsolutno udarena... mada stvarno ne znam na koju će on stranu sad kad dođe do sukoba, i njega sam video mrtvog pre bitke s zombijima. A ima i teorija da će onaj sveštenik od Sersei da napravi novu ledenu kraljicu, mada je to već više u domenu mašte.

Čini mi se da Sersei ima zelene oči, ako nisam pobrkao taj citat... u svakom slučaju uklapa se u predviđanje, znam da je bilo braon, plave i zelene, i samo jedne još ostale.

Samo bi scenaristi rekli 'nikakva vam nije priča, to svi već očekuju, nema tvista'... ko oni iz HIMYM-a što nakon toga ništa više nisu ni snimili, jer svima preseo njihov "tvist".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Možda baš zato i odluči da je ubije, kad shvati koliko je ona apsolutno udarena... mada stvarno ne znam na koju će on stranu sad kad dođe do sukoba, i njega sam video mrtvog pre bitke s zombijima. A ima i teorija da će onaj sveštenik od Sersei da napravi novu ledenu kraljicu, mada je to već više u domenu mašte.

Čini mi se da Sersei ima zelene oči, ako nisam pobrkao taj citat... u svakom slučaju uklapa se u predviđanje, znam da je bilo braon, plave i zelene, i samo jedne još ostale.

Samo bi scenaristi rekli 'nikakva vam nije priča, to svi već očekuju, nema tvista'... ko oni iz HIMYM-a što nakon toga ništa više nisu ni snimili, jer svima preseo njihov "tvist".
Ostaje nam samo da gledamo sudar kako se desava. 

Da u pravu si, to je veoma mastovito, ali ne verujem da bi bilo to. Moguce je da su to te oci, nisam pohvatao sve to. 

Pa ima dosta onoga sto je predvidljivo sto su ubacili, tipa da ce ona mala da skenja NK-, ali u pravu si, oni ce da kazu. Jebali ih spinovi.

U svakom slucaju, nastavljam sutra sa diskusijom. Hvala na diskusiji i laku noc Wink
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
Računam da je većina fanova očekivala da će Džon da ubije NK-a zbog Azor Azahaija i jer su ga vaskrsli baš zbog toga da bi se borio u velikom ratu... a i u nekom intervjuu rekli da su se odlučili baš za Arju jer to niko nije očekivao.

Ništa zato, nastavljamo sutra, možda i procuri epizoda dotad, ko će ga znati Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Samo da ka'em da se ne slazem da je Deni omanula u fajtu, sem one situacije kada na Drogona pocnu da se penju undeadovi. Radila je ona zmajevom vatrom po undeadovima permanentno, Cak je pre Dzona skapirala da ce im vojska biti pregazena ako se odmah ne umesaju. Drogon otreso Viseriona i NK pao sa njega ... sad jbga, on je imun na vatru sto smo videli jos u onoj epizodi kada strada Hodor. Meni je Emilia simpaticna, ali mi je kao Deni jedan od najgorih castova za seriju, ali imam utisak da su fanovi malo nepravedni prema njoj, odnosno da malo radi navijanje za Dzona, posto vidim da svi ocekuju da se pretvori u mad queen, taman da bude eticki ispravno da Dzon zasedno za presto xD
Sto se tice konjice, jedino resenje je bilo da sjasu i bore se kao pesaci. Nema pojma da su mogli da ih negde sakriju za neki udarac sa boka ili u pozadinu. Kad smo kod NK i plana bitke, opet Dzonov fail ... on je imao predstavu kako izgleda juris undeadove, tj da je rec vise o talasu nego o klasicnom jurisu. Trebalo je nekako rasturiti taj talas, i spreciti da vam vojska bude podavljena undeadovima, sto su Dzon, Tormund i Ed svakako mogli znati da ce se dogoditi.  Ako cemo da teramo mak na konac i vojska NK se nije bas logicno borila. Ima ih jedno 10 puta vise i mogli su bukvalno da naprave juris na zamak sa svih strana, al eto ... ko da su znali da ce se Dotraci zajebati pa se koncentrisali naspram protivnika.
Odbrana zida isto nerealno lako je pala odbrana ljudi, gde undeadovi dolaze 1 po 1. Isto mi je upalo u oci, kada su se povukli u zamak. Kuliraju dole u parteru, umesto da se odmah rasporedjuju po kulama i zidinama. Ko da su bitku pripremali po sistemu "prijo kako cemo, prijatelju lako cemo".
Neko je vec cini mi se napisao, dakle aj ok ... neki likovi su morali preziveti radi kasnijih dogadjaja. Pa sto ih onda koji qrac zatrpavas undeadovima ...Sem lezi i koprca se u masi leseva i neprijatelja, a potom stize i da otplace malo ... i naravno niko ga ne rokne. Davos ? Odgledo pocetak bitke i  Arjinu demonstraciju skila u borbi sa kopljem ili sta je vec ono, 2 put opasno pogledao Melisandru i toeto xD
Al bez obzira na sve gluposti i losa resenja, ja sam opet epizodu odgledao sa uzivanjem. Mislim ok je to sve rodjaci, ali film kako god mora biti nerealan kad je pravi fajt u pitanju. Ovo epizoda je mozda i vrhunski dokaz da nije poenta u realnosti, jer za realnost se gleda dokumentarni, a ne igrani program. U  onim elementima u kojima je bilo bitno Saposnik je uradio posao, a to je da je uspeo da aktivira emocije koje je publika stvorila prema glavnim protagnostima prethodnih sezona. Meni je bilo polujasno da ce Arja odraditi NK jos prilikom ulaska Melisandre u zamak, a bio sam siguran da ce se to desiti kada je pala prica o ocima koje ce zatvoriti i opet sam, kao sto vec napisah, posle kila skocio na noge i poceo da se derem Arja Arja Arja ...
Kratko receno Saposnik bogotac za ove bitke.
Naravno, da je sve gore pobrojano, a verovatno i nesto sto sam propustio bilo kako treba, epizoda bi bila genijalna i u rangu top holivudskih produkcija, al jbga ... ipak je ovo TV produkcija i mnogo manji budzet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 439 440 442 443 ... 472
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.