Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 402 403 405 406 ... 472
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Game of Thrones - Igra Prestola - Serija  (Pročitano 833723 puta)
Krajnje beznadezan

Samo polako...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12015
Zastava srbija
mob
Samsung galaxy s4
Mislim da ima dosta takvih događaja koji bas nisu najjasniji...evo kao i u ovoj cetvrtoj epizodi sedmog serijala...zmaj ide i pali ceo konvoj, sva kola u plamenu jedino ova kola sa ogromnim samostrelom se nisu zapalila... Smile
IP sačuvana
social share
U cik zore zviždi voz, njime odlazim u OZ
Neću da se vratim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
I bron naravno odmah zna sve sta treba da radi, kao da je projektovao samostrel zajedno sa kviburnom.
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Mislim da ima dosta takvih događaja koji bas nisu najjasniji...evo kao i u ovoj cetvrtoj epizodi sedmog serijala...zmaj ide i pali ceo konvoj, sva kola u plamenu jedino ova kola sa ogromnim samostrelom se nisu zapalila... Smile
Eh, ja sam od kada su prestali da prate knjige naucio da suspendujem logiku kod nekih stvari. Kao sto su likovi koji se teleportuju sa mesta na mesto iako su udaljeni nedeljama mozda i mesecima, odlicno utrenirenirane vojske ogromnih kuca koje nemaju skaute da im kazu da im ogromna vojska druge kuce stize na vrata, opsada jednog od najzasticenijih zamaka koja traje par sati u vrh glave i slicno. Od svih tih zafrkancija ta sa samostrelom je makar dala bas epsku scenu.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Y Tu Mamá También

Zodijak
Pol
Poruke 502
Zastava
Do pretprosle sezone su koliko-toliko obracali paznju na logiku. Nakon Dzona i njegovog jurisa na Boltone su logiku bacili kroz prozor.
IP sačuvana
social share
lalalala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
Bar je zanimljivo Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
Eh, ja sam od kada su prestali da prate knjige naucio da suspendujem logiku kod nekih stvari. Kao sto su likovi koji se teleportuju sa mesta na mesto iako su udaljeni nedeljama mozda i mesecima, odlicno utrenirenirane vojske ogromnih kuca koje nemaju skaute da im kazu da im ogromna vojska druge kuce stize na vrata, opsada jednog od najzasticenijih zamaka koja traje par sati u vrh glave i slicno. Od svih tih zafrkancija ta sa samostrelom je makar dala bas epsku scenu.

Tesko napraviti zasedu i smaknuti skaute a  Smile

Sto se tice nedelja godina, pa ljudi sto lupate gluposti.. Pa serija bi onda trajala  20 sezona i sigurno bi par 4 sezone bile ziv smor. To smo videli kod mnogih serija u praksi.  Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2017, 20:53:25 od diarno »
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
Ujednom trenutku sam pomislio da je on ovaj sto ga obucava ova plava dvometrasica...

To je legenda bordela Podrik Pejn.  Smile
Dokolenko  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Nisam citao knjige, al serija pocinje da vuce malo u komercijalu. Poceli su da prosto daju ljudima ono sto zele, pri tom uskracujuci nas za citave scene koje bi logicki usledile.

E, a jeste culi za teoriju da je Brandon Stark u stvari Night King? lol  Smile
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 61
Zastava Beograd
Da, vrlo zanimljiva teorija... meni je serija otišla u komercijalu već od tamo neke treće sezone.... ali da skraćuju, skraćuju.

Realno, da doslovce prate sva dešavanja u knjigama ova serija bi mogla da se emituje još 15-ak godina  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
ma sranje je postala nidje golotinje,a likovi ko u zvezdanim stazama sad sam ovde sad sam onde ocas posla tajm lajn skroz u kurac otisao bolje da su zavrsili kod knjiga sto su ispisane nego vako nigde sise za videti
« Poslednja izmena: 09. Avg 2017, 20:03:09 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 402 403 405 406 ... 472
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.