Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalsko prvenstvo Srbije - Meridijan SuperLiga 2006/2007  (Pročitano 75576 puta)
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne branim Kralja, ali Nenad Kovacevic na svakoj utakmici napravi po 2-3 ovakva starta.

Da, ali ne sa namerom da povredi igraca, vec u zaru borbe. Start Kralja od sinoc je divljacki, i sa namerom. U tome je razlika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
Ma, bio sam na utakmici i Kralj je trebao da dobije crveni karton vec u prvom poluvremenu zbog protesta (kada je dobio zuti, a nastavio da protestvuje). Za onaj start ce ga savez (naknadno) sigurno kazniti sa 4-5 utakmica ne igranja! Cekam sutra Crnu tacku, da vidim kako ce celu utakmicu da izanaliziraju.
Da je sudija glavni krivac, jeste!
Apsolutno si u pravu,sudija se izgubio jos pocetkom utakmice i sve je krenulo u .....
A,Kralj za onaj start treba da dobije najmanje 5 utakmica kazni,jer je isao sa namerom da polomi coveka,da ga ovaj nije koliko-toliko eskivirao mnogo lose bi prosao
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
HT   Borac C. [0 - 1] Red Star Belgrade
20'   [0 - 1]      G. Ailton
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
90'   [0 - 2]      D. Djokic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson w900
A ja sam bio tamo i nisam video ništa strašno...

Verovatno zato nisi video. Kad si na tribinama mnoge stvari ti promaknu. Pogledaj izvestaj sa utakmice kad bude na SOS kanalu. Najbolje se vidi sta je Kralj uradio je kad fudbaler OFK lezi (prvo je ustao i pokusao da nastavi utakmicu) i kad mu prilazi sudija. Ako neko ima tu sliku neka zumira na koleno.
Kralj i sam zna kako je startovao, pa je otisao da se pozdravi sa tim igracem dok su ga iznosili sa terena.

FSS treba da pocne da koristi snimke sa utakmica i sankcionise sve startove i ostale stvari koje sudija ne primeti. Odlican primer bi bio kaznjavanje Kralja sledece nedelje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola 
za zvezdu.... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Direktive od Terzića
V. TOMKOVIĆ, 10. septembar 2006

PARTIZAN pokraden! Namerno. U tri reči bi moglo da stane sve što poručuju iz Humske 1 posle poraza od OFK Beograda u Humskoj 1 (0:1). Trener crno-belih Miodrag Ješić direktno je odmah posle meča optužio predsednika FSS i doskorašeg prvog čoveka "romantičara" Zvezdana Terzića da je izabrao "svog" sudiju i poslao ga sa direktivom da, kako kaže, "masakrira Partizan". Od te izjave nije odstupio ni dan posle...
- Rekao sam sve jasno i glasno i stojim i danas iza svake reči! Svi argumenti su na mojoj strani i ništa nisam izjavio što bi trebalo da povučem. Ako bude trebalo, kada za to dođe vreme, spreman sam da kažem još mnogo toga - podvlači Ješić. - Nikad nikog nisam napao bez argumenata. Razgovarao sam sa rukovodstvom kluba, koje će ubuduće nastupati saopštenjima, a mi se okrećemo utakmici sa Groningenom. Samo bih sve pitao šta bi se desilo da smo kojim slučajem mi pobedili na ovakav način!?
Trener Partizana tvrdi da bi njegov tim pobedio u 100. derbiju sa OFK Beogradom da je "suđenje bilo objektivno".
- Sigurno bismo trijumfovali da sa normalnim suđenjem! Igrali smo odlično, ipak, to je bio derbi, a ne meč sa nekom četvrtoligaškom ekipom, logično je i da takav protivnik napravi nekoliko prilika za gol, ali mi smo imali dve stopostotne šanse. I najbitnije, gol Odite bio je apsolutno regularan, dok su pogotku OFK Beograda prethodila dva prekršaja i aktiviranje ofsajd pozicije igrača koji je bio strelac - ističe Ješić.
Šef struke crno-belih tvrdi da je zadovoljan kako Partizan igra, iako je na četiri od pet prvenstvenih utakimica morao da juri rezultat. Takođe, ne želi da komentariše činjenicu da možda "vanfudbalski" faktori ne bi mogli da toliko utiču, kada bi crno-beli imali kvalitetniji tim.
- Kakve ima veze što protivnici prvi povedu? Mi smo sve, osim utakmice u Novom Sadu, odigrali dobro. I posle tog poraza smo krivicu preuzeli na sebe, nije nam niko drugi bio kriv, pošto nam se već spočitava da, ustvari, tražimo alibi za rezultat protiv OFK Beograda. Imamo tim takav kakav je, ali zbog sudija nismo bili u ravnopravnom položaju sa protivnikom - kaže trener Partizana Miodrag Ješić.

JEŠIĆ O GURANJU I PSOVANJU IGRAČA SA SUDIJAMA
RAZUMEVANJE, BEZ OPRAVDANJA

DVA direktna crvena kartona i mnoštvo psovki, guranja, hvatanja za ruke arbitara... Nije prvi put u poslednje vreme da se fudbaleri Partizana jure sa sudijama po terenu, pokušavaju da isprave (ne)pravdu, pa kako god da je Vukadinović i mnogi pre njega, sudio u Humskoj, opet je - previše!
- Rekao sam Rniću i Đorđeviću i ostalim igračima da ne mogu da opravdam njihov postupak, da psuju i guraju sudije, ali ih razumem - ističe trener Miodrag Ješić i dodaje. - Bili su isprovocirani, nekako sam se i ja kontrolisao, inače bih možda reagovao isto kao navijači. Ne mogu da igrače opravdam, najviše zbog toga što smo znali šta nas čeka i što sam im rekao u poluvremenu, kada su već bili nervozni, da će u nastavku da bude još gore. Teško se kontrolisati u ovakvim situacijama.

BJEKOVIĆ PORUČUJE SVOJIM IGRAČIMA
NISTE KRIVI

IZNERVIRANIM, ljutim, ponekim i uplakanim igračima Partizana posle poraza od OFK Beograda, već u svlačionici ohrabrenje dao je direktor Nenad Bjeković.
- Niste vi krivi za ovo što se desilo, igrali ste dobro. Sad se skoncentrišite na meč sa Groningenom, važno je da to dobijemo - rekao je Bjeković fudbalerima.

IVICA KRALJ OGORČEN I DAN POSLE
SUDIJA JE SVE ZAKUVAO

KAPITEN Partizana Ivica Kralj veliki deo meča proveo je van gola, u raspravi sa sudijama. Najviše zbog toga, ali i zbog žestokog starta đonom u mišić Novakoviću, pa je čuvar mreže crno-belih bio najbliži crvenom kartonu.
- Nije bilo razloga da me arbitar isključi, jer nije bilo uvreda, samo smo se raspravljali. Rekao sam mu da je on kriv za sve što se dešava, da od prvog minuta zakuvava utakmicu - ističe Kralj. - Imao je različite kriterijume za dodelu kartona, sve je dosuđivao kontra od onog što je trebalo. Nikad u životu nisam imao rasprave sa sudijama, ovog puta sam izgubio živce, pogotovo kada sam čuo šta je sve govorio i kako je vređao naše mlade igrače.
Start nad Novakovićem u finišu meča izgledao je brutalno.
- Uplašio sam se i ja da povreda nije teže prirode, jer je Novaković moj drug. Jeste, podigao sam nogu, jer sam mislio da će da me lobuje, ali sam na kraju prvi stigao do lopte i potom ga udario. Videli smo se posle, pričao sam s doktorom, srećom, biće sve u redu - kaže Kralj.
V. T.

ODGOVOR ZVEZDANA TERZIĆA NA PROZIVKE IZ PARTIZANA
PROŠLO VREME DEVEDESETIH!

Neki bi ljudi bi, konačno, morali da shvate da je ovo novo vreme, sa novi idejama i kodeksima ponašanja - jasno poručuje prvi čovek srpskog fudbala

TRENER Partizana Miodrag Ješić "upro je prstom" u predsednika FSS Zvezdana Terzića, kao krivca za poraz od OFK Beograda! Optužio ga je da je poslao sudiju Milenka Vukadinovića da "završi posao" u Humskoj u korist gostiju.
- Neću da komentarišem bilo čije izjave. Poštujem funkciju koju obavljam i ne želim da polemišem sa trenerima preko medija. Bilo bi neozbiljno - nije želeo Terzić konkretno da odgovori Ješiću.
Prvi čovek srpskog fudbala poslao je, međutim, poruku koju nije "adresirao", ali jasno je kome je upućena:
- Neki bi ljudi bi, konačno, morali da shvate da je ovo novo vreme, sa novi idejama i kodeksima ponašanja. Prošlo je vreme devdesetih. Prošla su i vremena kada su čelnici Saveza bili poslušnici klupskih moćnika! Tako više ne može. Srpski fudbal ima svoj put, a ko se ne uklapa u njega neka potraži mesto negde drugde.
Konkretno, crno-beli su optužili Trezića da je delegirao sudiju Vukadinovića za utakmicu na stadionu Partizana.
- To nema veze sa istinom - izričit je Terzić. - FS Srbije sve radi javno, tako je i po pitanju delegiranja sudija. Sada arbitre ne određuje jedan čovek, već komisija. Zar je neko mogao da izvrši pritisak na petoricu ljudi? Svako odgovara za svoj posao. Ako je sudija pogrešio, nadležni organi će sve da sankcionišu. I to javno, kao što to ove sezone rade posle svakog prvenstvenog kola.
Terzić se čudi zbog ovakvih reakcija iz Partizana:
- Imam u klubu mnogo prijatelja, neki su i kućni, vezan sam i kumovskim vezama. Zbog toga mi smeta što neki bacaju prašinu u oči i svoje neuspehe pokušavaju da sakriju iza FSS. Trebalo bi da ih je sramota. Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali u normalnim okvirima. "Probijanje praga" ne sme da se toleriše. Tako će biti dok sam ja predsednik, jer fudbal mora samo napred.
Kad Partizan gubi, odmah sledi bura, uvek je neko drugi kriv. S druge strane, kada sudije "poguraju" crno-bele (Voždovac) ili Crvenu zvezdu (Smederevo) glas "malih" se ne čuje...
A. ŠOŠKIĆ

PRIMEDBE OBA KLUBA

SVAŠTA se događalo u Humskoj, sudija Milenko Vukadinović potpuno je izgubio kontrolu u završnici. Izgleda da su nezadovoljni u oba kluba.
- Čuo sam da zvanične primedbe imaju i Partizan i OFK Beograd, ali posao mora da se prepusti nadlženim organima FSS - ističe Zvezdan Terzić.

OD SREDE GOST UEFA
OD srede bi Zvezdan Terzić trebalo da bude gost UEFA.
- Planirana je četvorodnevna poseta. Razgovor sa predsednikom UEFA Lenartom Jonansonom, oči u oči, zakazan je za četvrtak ujutro, pripremljeno je mnogo tema, upoznaćemo čelnike evropskog fudbala sa našim problemima - najavljuje predsednik FSS.

"ROMANTIČARI" NE RAZUMEJU OPTUŽBE IZ PARTIZANOVOG TABORA
BILI SMO BOLJI!

Priče o sudiji nisu ništa drugo nego prebacivanje odgovornosti za poraz i krizu u klubu kaže Vidak Bratić nekadašnji zvezdaš koji je debitovao za OFK

"ROMANTIČARI" su se odomaćili u Humskoj. Drugi put uzastopno, fudbaleri OFK Beograda su se častili na Partizanovom stadionu, a zadovoljstvo zbog slavlja u derbiju, ne može da im poremete ni omalovažavanja iz tabora crno-belih.
- Zaista ne razumem izjave Miodraga Ješića. Priče da je sudija pokrao Prtizan, nisu ništa drugo do prebacivanje odgovornosti za poraz i krizu u klubu. Igrali smo bolje i mudrije, pobeda je potpuno zaslužena i Ješić je trebalo da nam čestita - kaže bivši prvotimac Crvene zvezde Vidak Bratić, koji je protiv Partizana debitovao za OFK Beograd.
O optužbama Partizana za pristrasnu arbitražu, "romantičari" ne žele mnogo da polemišu.
- Ne želim da komentarišem Ješićeve izjave, ali mislim da se bez potrebe pred utakmicu stvorila velika tenzija. Jedno je sigurno, sudijskih grešaka je bilo na obe strane, ali su moji igrači, za razliku od domaćih, imali čist i korektan odnos prema igri, protivniku i arbitrima. Gledao sam snimak utakmice i verujte da je našim napadačima dva puta sviran nepostojeći ofsajd, u situacijama kada bi imali gol šansu. Pogibeljni start Kralja na Mitra Novakovića je posebna priča - objašnjava trener Slobodan Krčmarević.
Čelnici kluba na čelu sa Vladimirom Bulatovićem ne žele da se mešaju u unutrašnje probleme Partizana, ali ističu da Miodrag Ješić ničim nije nagovestio da će na konferenciji za štampu da iznese teške i neosnovane optužbe.
OFK je još jednom slavio u Humsoj, a crno-belima ostaje da nastave da treniraju i pokušaju da pariraju "romantičarima" na proleće...
A. PALIĆ

MITAR IMAO SREĆU

KLIZEĆI start "za zatvor" Ivice Kralja, ipak neće ostavtiti teške posledice na Mitra Novakovića. Da je golman Partizana samo dva centimetra niže zaraio kopačku u koleno veziste "romantičara", Novaković bi verovatno završio karijeru. Ovako, Mitar neće trenirati nekoliko dana, ali se očekuje da se hematom zaleči već za naredno kolo.
- Znam šta je nervoza, i u Zvezdinom dresu sam igrao večite derbije, ali ponašanje Partizanovaca mi zaista nije jasno. Pa, sami sebi su isključili dva igrača, a moglo je da ih bude i više - kaže Vidak Bratić.

Vecernje Novosti
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Какав, бре Јешић.

Судије му криве, јесте, ја сам му крив. Smile

Сомина једна и он и Бјековић и Зечевић. Куртони на квадрат. Сјебаше овај Партизан само тако. Smile

Звезда је имала муда да сјебе легенду какав је Џајић, а ови не могу да сјебу ове (некада) другоразредне играче, данас никакве људе. Smile

Немају они образа да сами оду. Треба их отерати, макар и силом. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola 
Какав, бре Јешић.

Судије му криве, јесте, ја сам му крив. Smile

Сомина једна и он и Бјековић и Зечевић. Куртони на квадрат. Сјебаше овај Партизан само тако. Smile

Звезда је имала муда да сјебе легенду какав је Џајић, а ови не могу да сјебу ове (некада) другоразредне играче, данас никакве људе. Smile

Немају они образа да сами оду. Треба их отерати, макар и силом. Smile Smile Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Realno..Partizan je ostecen..Gol je OFK dao posle faula nad Zajicem..to su svi na stadionu videli osim sudije..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.