Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fudbalsko prvenstvo Srbije - Meridijan SuperLiga 2006/2007  (Pročitano 75429 puta)
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola 
sto se tice utakmice bila je kakva je bila...al sto se tice ponasanja igraca partizana to je sramota...pa koji su oni igraci da se onako ponasaju, guraju sudiju i misle da ako su igraci partizana (a tu spadaju i ovi iz zvezde posto su isti) da su uhvatili boga za muda....e pa nisu...trebo je sudija da istera i kralja kad ga je ovaj gurao a da ne pricam sta je trebao da uradi kad je onako krvnici bez namere da stratuje na loptu udario igraca ofk na kraju utakmice...nije ni sudija cvecka al dokle tako ...jednom recju sramota...
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
sudije jesu gresile ali stvarno ponasanje rnica i kralja je za svaku osudu...mislim da je jesic donekle bio u pravu na konferenciji za stampu ali o tome je trebalo razmisljati i govoriti javno pre utakmice a ne cekati da izgubis...nista terzic nije manji mafijas od zecevica i bjekovica zato sve sto je jesic rekao na konferenciji za stampu zvuci smesno ali ipak istinito...treba prvo da se srede problemi u svojoj kuci pa tek onda optuzivati druge da nam masakriraju klub...tuzno je gledati ovakav partizan ali sve dok su bjekovic i zecevic u njemu svaki nas poraz nazalost je dobrodosao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Ješić "prozvao" Terzića
Nedelja, 10. septembar 2006. 00:56

Trener Partizana Miodrag Ješić optužio je predsednika Fudbalskog saveza Srbije Zvezdana Terzića da je krivac što su crno-beli poraženi od OFK Beograda.

"Čestitam fudbalerima OFK Beograda na borbenosti, ali na pobedi čestitam Zvezdanu Terziću spasiocu srpskog fudbala. Ako na ovaj način hoće da spasi srpski fudbal, onda svaka mu čast", ironično i pun besa rekao je Ješić na konferenciji za novinare.

Ješić je dodao da je sudija Milenko Vukadinović "masakrirao" Partizan na ovom meču i istakao da je to uradio po nalogu Terzića, koji do skora bio prvi čovek OFK Beograda.

"Znamo ko je ovaj sudija i ko ga protežira kod UEFA da sudi medjunarodne utakmice. Miodrag Ješić neće otići iz srpskog fudbala, dok svima u lice ne kaže šta misli", rekao je Ješić.

On je naglasio da svojim igračima nema šta da zameri, štaviše može da im čestita što su napadali sa osam igrača.

"Naravno posle onakvih sudijskih odluka nervi nisu izdržali. Pre vodećeg gola OFK Beograda bilo je dva faula nad mojim igračima, a moguće je da je bio i ofsajd. Nama je iz iste takve situacije poništen gol u drugom poluvremenu. Ipak, osvrnuo bih se na trenutak kada je Nenad Mirosavljević potpuno čisto oduzeo loptu, a sudija dosudio faul, što je izazvalo reakcije mojih igrača. Od ovog trenutka okrećemo se Groningenu i nadam se da ćemo u Evropi odigrati normalnu utakmicu, jer ovo nije normalno", rekao je Ješić.

Na konferenciji za novinare nije se pojavio trener OFK Beograda Slobodan Krčmarević, nekadašnji igrač "romantičara", ali i fudbaler i trener u Partizanu.

Pomoćni trener OFK Beograda Bane Vukašinović rekao je da se Krčmarević nije pojavio, jer je privržen i jednom i drugom klubu i osećanja su mu pomešana.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Necu da branim Partizanove igrace, jer su realno krivi. Sudija je neverovatno gresio, jer je sudio faulove koji nisu postojali, a takodje za Partizan nije sudio neke ocigledne faulove. S'tim sto mu je kod svakog ofsajda trebalo dobrih 10s-15s da uoci pomocnog sudiju!  Smile
Da je iskljucio i Kralja (sto je trebao u vise navrata), napravio bi neverovatan sebi problem i sigurno bi doslo do prekida utakmice.
Sudjenje u nasoj ligi je ocajno i nikad gore nije bilo. U prva cetiri kola, vec tri tima su se nenormalno zalili na konstantne greske sudija. Sada i Partizan. Voleo bih da se par timova povuce iz nase prve lige, da vidim da li ce onda neko iz saveza da reaguje.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola 
naravno da ce sad jesicu i onim lopovim da bude drugi kriv   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
jel ima neko snimak kraljevog starta. bas me interesuje da vidim. Svi pricaju da je ubitacan i da je zasluzio crveni karton.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia E72
A ja sam bio tamo i nisam video ništa strašno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
ne mogu da komentarisem, jer nisam video. Ne b92 komentarima pricaju da je bio "divljacki, "Zivotinjski".... i da je zasluzio crveni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Ne branim Kralja, ali Nenad Kovacevic na svakoj utakmici napravi po 2-3 ovakva starta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Ma, bio sam na utakmici i Kralj je trebao da dobije crveni karton vec u prvom poluvremenu zbog protesta (kada je dobio zuti, a nastavio da protestvuje). Za onaj start ce ga savez (naknadno) sigurno kazniti sa 4-5 utakmica ne igranja! Cekam sutra Crnu tacku, da vidim kako ce celu utakmicu da izanaliziraju.
Da je sudija glavni krivac, jeste!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.