Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 490338 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1231
realno ,nisam ocekivao ovakav ishod sinoc  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
nije niko
a nama se smejali i ako sad nema ni jednig igraca od one ekipe koja je tukla nas, dinamo i real ovo niste smeli da dozvolite sebi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Sta bre nije niko

Ja sam ocekivao.

FK Partizan je sveden na nivo ne znam..Vojvodine na primer. I kapiram da je Vuciceva uprava u Partizanu dobila zadatak da ugasi partizan.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 140
Sta bre nije niko

Ja sam ocekivao.

FK Partizan je sveden na nivo ne znam..Vojvodine na primer. I kapiram da je Vuciceva uprava u Partizanu dobila zadatak da ugasi partizan.

ma tebra samo te loži Željko Pantić vloger  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Brate ja nisam pogledao ni jedan jedni video njegov. ikad

I ne znam ko to uopste radi
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 140
ajm džast džouking  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
mob
Apple 13pro
Brate ja nisam pogledao ni jedan jedni video njegov. ikad

I ne znam ko to uopste radi

Ja odgledam, kad na nekim nasim stranicama izbace iseceno najbolje, celu epizodu mislim da nema sanse da bih mogao da odgledam
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
Летећи старт Звезде: Виго уписао првенац у вечитом дербију

Аргентинац, уз помоћ Урошевића, погодио за вођство црвено-белих

Таман што се угасио пламен пиротехнике на северној трибини стадиона Рајко Митић, Алекс Виго је поново бацио навијаче Црвене звезде у транс. Свега пет минута требало је Аргентинцу да у дебитантском наступу у вечитим дербијима са Партизаном постигне гол.

Велику помоћ имао је десни бек црвено-белих од Слободана Урошевића, пошто је после центаршута лопта погодила капитена црно-белих и променила правац, преваривши Александра Поповића.

Сенку на погодак Виго је бацио неспортском прославом, демонстрирајући рафалну паљбу ка навијачима Партизана на јужној трибини. Брзо су полетели упаљачи и други предмети ка њему, али су се страсти смириле. Умешали су се и искуснији играчи Звезде, извињавајући се гостима због непромишљеног геста саиграча.

Има Црвена звезда убедљивих 13 бодова предности над другопласираним Партизаном у Моззарт Бет Суперлиги, а експресно је стигла и до вођства у 169. вечитом дербију.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
ЛЕГЕНДАРНИ ЉУБА НАПУСТИО ПАРТИЗАН ПОСЛЕ 46 ГОДИНА; "Добродошли на стадион Партизана" никада више неће звучати исто!

После чак 46 година рада на утакмицама Партизана клуб је напустио Љуба Перић, легендарни спикер.

Једна легенда је отишла из Партизана! На мечу са Радником 17. марта први пут се са разгласа није чуо легендарни спикер Љуба Перић који је деценијама са разгласа најављивао утакмице Партизана и навијачима јављао ко је постигао гол, који је резултат, колико је остало минута надокнаде...

"Добродошли на стадион Партизана" више на старту мечева неће изговарати он већ Владимир Мијаиловић, радио коментатор чија је каријера такође нераскидиво повезана са црно-белима. Он је годинама радио на култном МИП (Музика и Партизан) радију, а преносио је и утакмице млађих категорија Партизана на Јутјуб каналу црно-белих. После чак 46 година у којима је глас Љубе Перића био синоним за мечеве црно-белих сада је време за огромну промену на стадиону ЈНА.

Након утакмице са Радником коју је Перић посматрао са источне трибине, меч у коме ће га заменити Мијаиловић је онај са Чукаричким у среду 5. марта.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
mob
Sony 
Bolestan je nešto i spiker sa košarkaških utakmica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.