Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 380 381 383 384 ... 391
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 491740 puta)
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
mob
SonyEricsson W800i
odlicna borbena utakmica koju su upropastili idioti sa obe strane  Smile
Sto sa obe strane?
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 547
pa i nas Stojkovic nije bas covek sa primernim ponasanjem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
mob
SonyEricsson W800i
Stojke/Mustafa jeste budala, ali brate meni je krivo sto onog debilka nije opalio kako valja. Oni su ti koji su provocirali kurvanjski, pederski i sugavo ( cigani uvek bili cigani, i ne treba trpati u isti kos onoga sto odreguje na provokaciju, i pickicu koja provocira ) ... I jeste pametnije bilo da se ne odreaguje ... Al' kad vidis kakve su okolnosti godinama pod pickoustim degenom, meni je krivo sto ih nisu kolektivno iznabadali, pa nek nas izbace u petu liku i aj u kurac vise

P.S. Da se razumemo, mi smo dobro prosli sto smo i do penala dogurali, s obzirom koliko se raspadamo i sta su kombinacija uprava/Stanoje odradili u medjuvremenu
« Poslednja izmena: 26. Maj 2021, 19:51:33 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 547
ne da smo dobro prosli neho od 45. do 120. minuta igrali zestoko na loptu prosto sam se iznenadio koliko imamo snage
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
Stojke/Mustafa jeste budala, ali brate meni je krivo sto onog debilka nije opalio kako valja. Oni su ti koji su provocirali kurvanjski, pederski i sugavo ( cigani uvek bili cigani, i ne treba trpati u isti kos onoga sto odreguje na provokaciju, i pickicu koja provocira ) ... I jeste pametnije bilo da se ne odreaguje ... Al' kad vidis kakve su okolnosti godinama pod pickoustim degenom, meni je krivo sto ih nisu kolektivno iznabadali, pa nek nas izbace u petu liku i aj u kurac vise

tako je samo provociramo
pretimo napustanjem ocemo da damo bulju za silovanje,kurva umire,kurva se gasi,ruznu proslost...
oh vejt   Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2021, 20:16:53 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
bez vulgarizama,nemoj više da ponavljam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 

P.S. Da se razumemo, mi smo dobro prosli sto smo i do penala dogurali, s obzirom koliko se raspadamo i sta su kombinacija uprava/Stanoje odradili u medjuvremenu

Тачно, овај што провоцира ради то са циљем а овај што се упеца испадне кретен који не размишља.
Кад те неко провоцира, ти му скинеш пенал и онда му покажеш. Ту је разлика између једног Тадића рецимо и малоумног кретена који је познат по томе што даје ретардиране изјаве.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Ма, јок, ништа они не разумеју, Стојковић је плаћеник, који је намерно изазвао провокације, како би навукао притисак на фудбалере Партизана, који су после тога изводили једанаестерце и платила га је ЦЗВ да изазове код фудбалера Партизана нервозу и тако омогући победу Црвеној Звезди...

А, Партизан је екипа која губи трофеје у такмичењима у којима не доживи ниједан пораз, другу годину узастопно без пораза у Купу и не освајају трофеј, зато што режим исплати капитена Стојковића да не одбрани ниједан једанаестерац и да саботира своје саиграче...

Smile Smile Smile

Захваљујем се, у име навијача Црвене Звезде, капитену Партизана Стојковићу, који је помогао да освојимо Куп Smile Smile Smile

Хвала будали, нека корист и од њега...

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Maj 2021, 01:39:21 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
mob
SonyEricsson W800i
Pa ja sam i rekao da je Stojke budala, izjave su mu idiotske, ja ovu poslednju nisam ni citao, ali koliko sam cuo, nigde on te neke njegove gluposti povezivao sa Zvezdom.
Pretnje da cemo da izadjemo su na mestu - jer se govnima sa severa ( uvek, i svuda cu da ih pljujem i tako zovem, jer jesu, i pri tom ne mislim na obicne cigane-navijace Zvezde ) dozvoljava sve, i izmedju ostalog proslava titule od pre par dana, publika na basketu, sve su to samo najsveziji primeri tog bolesnog odnosa drzave i kancera sa severa.
Dalje - Mustafa je za ruznu proslost oblacio majicu - NAKON napadanja u Djenovi, tako da, opet je tu gamad sa severa dala sebi za pravo i vise nego sto treba
Citat
Тачно, овај што провоцира ради то са циљем а овај што се упеца испадне кретен који не размишља.
Кад те неко провоцира, ти му скинеш пенал и онда му покажеш.
Covek koji radi tako te podmukle i kurvanjske stvari sa ciljem za mene nije covek - nego pickica.
Ovaj drugi je samo glup k'o kurac, ili mu je pun kurac mezimice, kazem ti, na one jajarske provokacije je trebalo popeglati se na nivou ekipe, pokupiti koju god kaznu, i ici u pizdu materinu, jer sa govnima sto se nicega ne stide ne mozes drugacije
« Poslednja izmena: 27. Maj 2021, 04:01:57 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
ma samo kad ste vi avangarda  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 380 381 383 384 ... 391
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.