Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 281 282 284 285 ... 391
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 496643 puta)
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
mob
Nokia 5800 express mus
Ralzika izmedju tih i ovih godina je samo sto ste za vreme tih godina vi dovodili silna pojacanja. Pola su bili promasaji, ali su silne pare bacene. Pusti me price.

JA ne kazem da nama treba da pomogne drzava sad. Imamo mi para za pojacanja, neka prestanu sa foliranjem vvv trio govana. To sto nece - ne zele - ne smeju - to je druga stvar.

A i lepa predstava je kako pretvoriti najmanje 50 miliona u vetar.

Nije sve za forum nazalost. Ne mogu sada o tome. Pogotovo vezano za pojacanja.

I sve zahvaljujuci jednom coveku kome niko nece rec da da zahvalnosti, jer da nije bilo njega, ovakav spektakl u Bg nikada ne bi dosao. Klark je samo izvrsio jednu lepu pricu do kraja.
« Poslednja izmena: 31. Avg 2018, 13:39:07 od nikolapfc89 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
I ja slučajno dosta znam, bio sam reprezentativac SR Jugoslavije u odbojkaškim mlađim kategorijama, osvajao medalje, i sada ćete da me ubeđujete da iza vas, svojevremeno u bukvalno svim kolektivnim sportovima nisu obilato bile državne strukture, koje su vam baš bile naklonjene? Ma, kako da ne, ali u sportskim svađama ne želim da učestvujem, odnosno nije svađa već rasprava, podsećanje na Tomislava Karadžića.... U zlu se ne ponizi, u dobru se ne ponesi, lepo je prethodnik izrazio šta treba svakome da bude putokaz, ta narodna izreka

Smile  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 31. Avg 2018, 13:42:49 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
mob
Nokia 5800 express mus
Drzava stoji i  uvek ce stajati dokle god je takav sistem. Niko ne kaze da nismo imali podrsku, ali nije bas bilo tako da ste bili ponizni u tom periodu.  To su price za malu decu.

Neko juce napisa, svi cestitaju kentu, igracima, niko da zahvali sportskom direktoru. Interesantno kako ovih godina je sada veliki uspeh direktora, a do pre par godina direktor je bio dobar (sa fantasticnim pojacanjima) ali muceni Tole ne dade nam da uradimo nista.

Hvala Bogu internet je cudo, pa je zabelezeno kako niste gurani od strane drzave uopste. Sve snimljeno i moze da se pogleda opet i opet i opet.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
@nikolapfc89 niste se nešto iz JSD Partizan žalili pre 7, 8 godina kada ste vi imali podršku državnih struktura i domaćeg fudbalskog saveza i dominirali u svim kolektivnim sportovima, izuzimajući mušku i žensku odbojku  Smile  Smile  Smile  Smile

A ja juče navijao za vas protiv Bešiktaša  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

ne vredi prijatelju - to su grobari koji nikad nece da priznaju neki poraz iako je on bio sasvim ocigledan ... ne vredi .. nemoj ni da pokusavas

ajde posto sam na "vasem tlu" samo da kazem da ste juce sami sebi zakopali sezonu pre nego sto je uopste ista i pocela ...
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
U svim kolektivnim sportovima ste imali dugo jaku logističku podršku države svojevremeno( JSD Partizan), izuzimajući mušku i žensku odbojku, i to doslovno u svim  Smile  Smile  Smile  Smile I dalje to ne želite da prihvatite, ali to predstavlja vaš problem, dok realnost govori neke druge činjenice, the end of my discussion....

Smile  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 31. Avg 2018, 14:05:19 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
@nikola
Koja bre silna pojacanja?! Sta koj kurac?!
Savio, kadu, slavko perovic, aleksandar jevtic, blazic marko, deki milovanovic, tutoric, dzef silva?! Od svih zvucnih doveli smo abua iz afrike i to je on kasnije poludeo, kao i klea iz pizde materine...milijas se vratio jednom i to je to...dovodili smo filipa mladenovica iz borca, milivojevica iz rada, eli babalj nam spica igrao, onda onaj crnja mezenga...jbt daj ne zajebavaj majke ti mile, kad smo mi dovodili nekog stojkovica, tosica, sumu za 1.7m, evertona itd?!
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
Posle Sartida prodadose i Bor kinezima mozda se Vucic revansira Tadicu pa dovede ove kineze u PFK.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
Citat
Само будала не види да је титула прошле године препуштена.

Smile објективност

@nikola
Koja bre silna pojacanja?! Sta koj kurac?!
Savio, kadu, slavko perovic, aleksandar jevtic, blazic marko, deki milovanovic, tutoric, dzef silva?! Od svih zvucnih doveli smo abua iz afrike i to je on kasnije poludeo, kao i klea iz pizde materine...milijas se vratio jednom i to je to...dovodili smo filipa mladenovica iz borca, milivojevica iz rada, eli babalj nam spica igrao, onda onaj crnja mezenga...jbt daj ne zajebavaj majke ti mile, kad smo mi dovodili nekog stojkovica, tosica, sumu za 1.7m, evertona itd?!

среди се дечак  Smile
« Poslednja izmena: 31. Avg 2018, 15:57:28 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Posle Sartida prodadose i Bor kinezima mozda se Vucic revansira Tadicu pa dovede ove kineze u PFK.

Sve je moguce  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
mob
Nokia 5800 express mus
Bolje da ne nabrajamo sva pojacanja i cifre. Toliko vam bilo tesko.
Ajde i da ste jadni i da su nase titule kupljene?
I sta je rezultat? 5min za spas fudbala, uvukli sve filijale, pravili cirkus. I sta je resenje?
Mi smo prvi, sve je super, Evropa, fuck spas fudbala, tj spasen je. Jebes filijale, dace nam po naredbi.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 281 282 284 285 ... 391
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.226 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.