Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 803086 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Брате ја тебе нисам вређао.

Ако ниси провалио стално дођем и напишем наштимано и то је то.

Понекад када видим да се примате напишем неку небулозу и сви знају да се спрдам.
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung 111111
Citat
Da imamo kvalitet ne bi ni znali ko nam sudi utakmice, niti bi pominjali nepostojece penale. Nije bio penal i bez usporenog snimka se videlo, pa sta?

Ma ja nista nisam ni rekao povodom toga. Smile
Moj prvi post je bio idemo dalje i bez demagogije.
Kiksnuli smo,nismo igrali kako treba,sudija zakazao i to je to.

Iritira me to sto pokusava da se taj ispad sudije postavi kao normalan.A da kad se ovako isto desi suprotnom taboru definise kao kradja.Taj dvostruku standard.
Ovo kad se desi zvezdi sve prsti.Kasne utakmice po pet minuta.Ceka se da se sklone transparenti koji vredjaju sudije.Pisu se saopstenja.Odrzavaju konferencije.Politicari drze govore.
A kad se to desi partizanu..e onda to je kao banalana sudijska greska..desava se.

I sa tim zavrsavam.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
HTC Sensation
Citat
Jebote sad gledam ovaj klip,pa oni vas decaci ubili...dobre ste i bod izvukli

Decko nismo mi izvukli bod nego nam je ukradeno 2.
Prekini vise da siris tu glupost sta smo mi zasluzili ili ne.Mi smo igrali lose,ali smo imali prednost.
Mogli smo i preko kurca da igramo utakmicu.

Mi smo igrali nereseno jer je sudija svirao nepostojeci penal.

Nisam ti ja decko,opet si me pobrkao. Mislim,jesam lep al nisam bas u tom tvom svetu.

Idi malo prosetaj pa se vrati ako hoces normalno da razgovaras.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2145
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Zamislimo svi zajedno na trenutak situaciju da, recimo, Verko, postane precednik drzave....postavi pasu za precednika saveza....ljubavnica blagajnik....sutne sve kadrove Zvezde i Partizana u 3 picke materine iz Saveza i Zajednice, ispozaposljava decu i svoju i tudju....i krene da leci 20-godisnje frustracije, ono kada ti dodju veliki, pa se sviraju penali, nema ofsajda, svaka sumnjiva lopta njihova....kakva bi to kuknjava bila po BG-u, sunce ti, a mozes samo da se zalis vodovodu....ne mora Verko, neki dole iz Raske oblasti, Nislija mozda....kada su ti ovakvi penali svakodnevnica, kako li je to?
IP sačuvana
social share
Bubamara, bubamara nosa nema, slonovima njonja strci!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
SonyEricsson W800i
Zamislimo svi zajedno na trenutak situaciju da, recimo, Verko, postane precednik drzave....postavi pasu za precednika saveza....ljubavnica blagajnik....sutne sve kadrove Zvezde i Partizana u 3 picke materine iz Saveza i Zajednice, ispozaposljava decu i svoju i tudju....i krene da leci 20-godisnje frustracije, ono kada ti dodju veliki, pa se sviraju penali, nema ofsajda, svaka sumnjiva lopta njihova....kakva bi to kuknjava bila po BG-u, sunce ti, a mozes samo da se zalis vodovodu....ne mora Verko, neki dole iz Raske oblasti, Nislija mozda....kada su ti ovakvi penali svakodnevnica, kako li je to?
Sve to sto ti pricas je ok, ali nisi pogodio trenutak za to. Milion penala je bilo i za Zvezdu i za Partizan, i protiv Zvezde i protiv Partizana, ali bedno je da se ovako nesto svira u ovom trenutku, kada je tenzija jaca nego u poslednjih par godina. Glupo je da ovako ocigledna greska presudi prvenstvo, boli mene kurac, teorije zavere i razne gluposti kuliram, al' majku mu, ovo je previse vec. Ovo prolece se bukvalno radi na silu, skoro svaku utakmicu smo ozbiljno osteceni ... A ionako nam je forma go kurac ( mada i pored toga bi se "prosetali" kroz prolecni deo do derbija, koji bi odlucivao ) . Nemam pojma, meni je ovo sve nekako sugavo. Daj majku mu da se koljemo k'o ljudi, pa da se odigra derbi i kud puklo da puklo ... Ili se izgleda plase zbog proslogodisnjeg loseg iskustva ... ko ce ga znati.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Citat
li ne kapiram vas kako mozete i sebe i nas ovde da lazete kako je sve bilo korektno kad nije
Pa nije bilo sve korektno. Pored sitnih gresaka sudija je napravio i dve krupne. Prvo je dao igracu Vojvodine nepostojeci crveni karton zbog koga je ona skoro celu utakmicu igrala sa igracem manje, a na kraju utakmice je ostecen Partizan tako sto je sviran nepostojeci penal.

To samo sebe mozete da lazete da je crveni nebitan i da je samo Partizan ostecen. Smile

Пошто ниси гледао меч и трабуњаш овде глупости и једеш говна, вероватно ниси видео ударање Попаре лактом Волкова. Ту је судија пропустио да искључи дивљака. Ако кажеш да је Војводина покрадена тиме што је играч незаслужено добио први жути (што је касније довело до црвеног другим жутим), да ли је Партизан оштећен код Трајковићевог црвеног картона, пошто је први картон такође био незаслужен? Колико си ти глуп дечко ја немам речи.

Боки је написао суштину.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Иначе пенал није досуђен због фаула , него због играња руком Трајковића у шеснаестерцу ...  Smile

Не лупетај.

Свакако ситуација за јеленово око  Smile

Боље да си ме убио него ово саопштио. Осећам као да се спрема судар светова у тој емисији, оштећени након одлуке се осећа боље, а онај који је добио грешком судије се срами.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2145
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Sve to sto ti pricas je ok, ali nisi pogodio trenutak za to. Milion penala je bilo i za Zvezdu i za Partizan, i protiv Zvezde i protiv Partizana, ali bedno je da se ovako nesto svira u ovom trenutku, kada je tenzija jaca nego u poslednjih par godina. Glupo je da ovako ocigledna greska presudi prvenstvo, boli mene kurac, teorije zavere i razne gluposti kuliram, al' majku mu, ovo je previse vec. Ovo prolece se bukvalno radi na silu, skoro svaku utakmicu smo ozbiljno osteceni ... A ionako nam je forma go kurac ( mada i pored toga bi se "prosetali" kroz prolecni deo do derbija, koji bi odlucivao ) . Nemam pojma, meni je ovo sve nekako sugavo. Daj majku mu da se koljemo k'o ljudi, pa da se odigra derbi i kud puklo da puklo ... Ili se izgleda plase zbog proslogodisnjeg loseg iskustva ... ko ce ga znati.
Jeeeeeesteeeee, uvek je tako bilo, sve posteno pa se krljamo u derbiju, nemoj da zezas molim te....kako nisam pogodio trenutak da napisem to sto sam napisao? Ako se ovo desava nakon necije 6-godisnje frustracije, zamisli tek 3. generaciju navijaca nekog kluba kojeg kradu veciti ako zajase na vlast....pa svirace penale u svlacionici....i jos nesto....ako vas kradu uopste, naravno Smile....
Bas zbog tih tenzija mozda i treba "reseno" prvenstvo do derbija da bude....ako bude "reseno" do tada, mozda i ne bude mrtvih.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
SonyEricsson W800i
Hoces da kazes da zbog "tenzija" koje se prave zato sto je Zvezda kao klub propala njima mora da se da titula, na bilo koji nacin? Pa nisam im ja kriv sto su propali, niti im je kriv Partizan.
I mi smo gubili godinama u derbiju, 6 godina bez pobede, pa se eto niko nije setio ni penal da nam dosudi. Ne kazem da Partizan sve radi posteno, ali da se ovako ocigledno muti, da na svakoj tekmi covek moze da izdvoji krupnu gresku i to svaki put na racun Partizana ... pa to je bezobrazno bre.
Ko je njima kriv sto prosle godine nisu dobili odlucujuci derbi, imali su priliku, sjebali su je sami.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2145
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Sta ce ti penal protiv Zvezde u derbiju kada je prvenstvo tvoje? Zasto forsirate tu pricu, evo vam penal u svakom derbiju dajte nama prvenstvo....ne znam, nisam brojao niti pratio, zaista, ali koliko je penala zvezdi svirano u tim derbijima?
Ko je kriv za raspad Zvezde je duga prica, i druga prica, ali iskreno barem 30% krivice je u Partizanu i njegovim kadrovima po Savezu...i eto ti ga sada neko ko je ojacao politicki izjavljuje da ce se lepse ziveti kada budemo prvaci....gle kurca.....ne znam, mozda ce lakse privatizovati klub ako budemo prvi, mozda ce lakse prodavati one pajsere ako budemo prvaci.....koliko god glupo zvucalo, nikome ne odgovara ovakva Zvezda sa 50 miliona duga, svacije pare tamo idu i moje i tvoje.....
Ali ako je ugasis mnogo ciji zivot ce izgubiti smisao, osetljivo je to politicko pitanje, gde ce ona silna mladez da se skuplja subotom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.