Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 803010 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2145
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
IP sačuvana
social share
Bubamara, bubamara nosa nema, slonovima njonja strci!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svi smo mi melem za drzavni budzet.

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
Da imamo kvalitet ne bi ni znali ko nam sudi utakmice, niti bi pominjali nepostojece penale. Nije bio penal i bez usporenog snimka se videlo, pa sta?

Ma ja nista nisam ni rekao povodom toga. Smile
Moj prvi post je bio idemo dalje i bez demagogije.
Kiksnuli smo,nismo igrali kako treba,sudija zakazao i to je to.

Iritira me to sto pokusava da se taj ispad sudije postavi kao normalan.A da kad se ovako isto desi suprotnom taboru definise kao kradja.Taj dvostruku standard.
Ovo kad se desi zvezdi sve prsti.Kasne utakmice po pet minuta.Ceka se da se sklone transparenti koji vredjaju sudije.Pisu se saopstenja.Odrzavaju konferencije.Politicari drze govore.
A kad se to desi partizanu..e onda to je kao banalana sudijska greska..desava se.

I sa tim zavrsavam.

Ok, dobro...nisam citao sve tvoje upise od pocetka u vezi ove utakmice. Citarao sam tebe onako, random. Ali ti definitivno nisi shvatio sta sam ja hteo reci. Ne zameram, samo kazem...

Ispod tvog posta @Malkin citira tvoj upis "Mi smo igrali nereseno jer je sudija svirao nepostojeci penal." Ja upravo suprotno pricam. Nismo igrali nereseno zbog sudije, niti zbog toga sto su svi protiv nas, niti zbog kise ili neravnog terena, vec zbog toga sto nemamo kvalitet da protiv 10 igraca napravimo dve sanse za gol, a kamoli da ga damo.

Dakle, sami smo krivi sto nismo dali dva, tri komada pre tog penala. Nisu nam ni sudija, ni drzava branili da sutnemo loptu u gol, vec mi to nismo bili u stanju da uradimo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
Citat
Ali ako je ugasis mnogo ciji zivot ce izgubiti smisao,
osetljivo je to politicko pitanje, gde ce ona silna mladez
da se skuplja subotom
sto, cigani ce da predju da navijaju za neki drugi klub, njima to nije strano, a i onako im je bitnija tribina nego klub.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
I Ivanjici bez Trajkovica, Vulicevica i Volkova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung SGH-E590
да ли је Партизан оштећен код Трајковићевог црвеног картона, пошто је први картон такође био незаслужен?
Da isto je iskljuciti nekoga u desetom i devedesetom minutu. Smile
Evo cisto da ne umres mogu da kazem da ste vi vise osteceni, ali je opet i Vojvodina tesko ostecena. Smile

Citat
Колико си ти глуп дечко ја немам речи.
Pa naravno da nemas reci kada imas fudbalsku inteligenciju! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
SonyEricsson W800i
Sta ce ti penal protiv Zvezde u derbiju kada je prvenstvo tvoje? Zasto forsirate tu pricu, evo vam penal u svakom derbiju dajte nama prvenstvo...
Pa nije tada svako prvenstvo bilo tada nase, ne govorim o poslednjih 5,6 godina, nego o onom periodu kada su neki bili spremni da menjaju i titulu za pobedu u derbiju ( da se razumemo, nisam jedan od tih ) . Tada je Purovic umeo sam sebe da saplete ...
Citat
i eto ti ga sada neko ko je ojacao politicki izjavljuje da ce se lepse ziveti kada budemo prvaci
Bolestina, kazem ti.
Mada, glupo je reci da Zvezda samo sad ima neku potporu politicku. Sada je to dostiglo vrhunac, ali seti se ko je ranije bio "novo Sunce Srbije"  Smile
Citat
ne znam, mozda ce lakse privatizovati klub ako budemo prvi, mozda ce lakse prodavati one pajsere ako budemo prvaci.....koliko god glupo zvucalo, nikome ne odgovara ovakva Zvezda sa 50 miliona duga, svacije pare tamo idu i moje i tvoje.....
Ali ako je ugasis mnogo ciji zivot ce izgubiti smisao, osetljivo je to politicko pitanje, gde ce ona silna mladez da se skuplja subotom
Nijedna od tih stvari nije dovoljno jaka da bi se ovako ocigledno radilo, no, bar koliko-toliko si svestan situacije ...
Ti kazes to, a gomila nece to hteti da prizna nego ce trabunjati da nije do toga nego da ste vi najbolji. Kao sto ta vecina nece da prizna ( i pored toga sto je coravi javno rekao kako stvari stoje, a i lako moze da se proveri ) da onaj kosarkaski klub nije Zvezda, nego mutirani FMP, kao sto su se svi nalozili na vaterpolo iako je i tu krajnje bezobrazno i vestacki podignut klub za sta nije bilo ama bas nikakvog razloga, dok se kod najtrofejnijih u Evropi pobeda proslavlja pljeskavicama ... Meni je sve to strokavo, iz aviona se vidi da se muti naveliko, ali izgleda su ljudi previse isfrustrirani da bi shvatili i priznali sve to, jer od one "neosvojive tvrdjave" su kroz ove sve godine kako je Lola rekao ostale samo ciglice  Smile
« Poslednja izmena: 06. Apr 2014, 11:59:38 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung SGH-E590
Vidim poredite se i sa Jevrejima u nacistickoj Nemackoj... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Posto sam gledao sta je devedesetih SPS radio Zvezdi imam nekako jaci zeludac i za sve nepravde koje se sada desavaju Partizanu. Pomenuti su urnisali evropskog i svetskog sampion i to je svakako nedostizan nivo za SNS koji i ako uspe u naumu unistice samo jednog Partizana....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2145
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Mada, glupo je reci da Zvezda samo sad ima neku potporu politicku. Sada je to dostiglo vrhunac, ali seti se ko je ranije bio "novo Sunce Srbije"  Smile
Nijedna od tih stvari nije dovoljno jaka da bi se ovako ocigledno radilo, no, bar koliko-toliko si svestan situacije ...
Ti kazes to, a gomila nece to hteti da prizna nego ce trabunjati da nije do toga nego da ste vi najbolji. Kao sto ta vecina nece da prizna ( i pored toga sto je coravi javno rekao kako stvari stoje, a i lako moze da se proveri ) da onaj kosarkaski klub nije Zvezda, nego mutirani FMP, kao sto su se svi nalozili na vaterpolo iako je i tu krajnje bezobrazno i vestacki podignut klub za sta nije bilo ama bas nikakvog razloga, dok se kod najtrofejnijih u Evropi pobeda proslavlja pljeskavicama ... Meni je sve to strokavo, iz aviona se vidi da se muti naveliko, ali izgleda su ljudi previse isfrustrirani da bi shvatili i priznali sve to, jer od one "neosvojive tvrdjave" su kroz ove sve godine kako je Lola rekao ostale samo ciglice  Smile
Molim te ne potezi politiku.....od kada su osnovani, sede politicari u njima i natezu se, a i od Mirkovog doba do danas ste politicki vi uglavnom bili jaci, SPS je drmao kako je stigao.....cudno je sto se nije nesto promenila ekipa u Savezu, jednostavno mozemo da vidimo koji su to jebeni bolidi kada trpe ovakvo nesto i jos lizu bulju znamo vec kome.....da citiram Toleta - Kokeza izrasta u ozbiljnog sportsko radnika.....jebote zivot!....sto se tice vaterpola, 20 godina ste bili dovoljni sami sebi, osim onog kratkog bljeska Beceja, otimao je Udovicic igrace kome god je stigao pa je to bilo OK....u kosarci isto tako gaseni klubovi za vreme dominacije Partizana.....mislim, niko se ne bori za drugo mesto, svi bi da budu prvi, ali ovde sportsku sansu odavno niko ne dobija, para ima samo ako si prvi i otimaj.....znamo zasto se ne odradi privatizacija.....najvise mi smeta sto to rade pod parolom "za boljitak sporta"....a bolje samo njima.
Nego, kao da ste kupili Vesica Smile da pise saopstenja

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/250585/FK-Partizan-Postenija-nacisticka-Nemacka-prema-Jevrejima-nego-Srbija-prema-nama
IP sačuvana
social share
Bubamara, bubamara nosa nema, slonovima njonja strci!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Jeeeeeeee.... izdali smo saopstenje...  Smile Smile Smile Smile Smile

Učinak sudije Bogdanovića: Partizan desetkovan

nece nam igrati: stoper Trajkovic, bekovi Volkov i Vulicevic!  Smile

Ogromne greske sudije:
"Primedba na nedodeljeni crveni karton igraču Vojvodine sa brojem 26 (Popara) zbog udaranja Vladimira Volkova u 64. minutu, kao i prigovor na dosuđeni jedanaesterac u 90+1. minutu jer se start Trajkovića nije desio unutar kaznenog prostora".
« Poslednja izmena: 06. Apr 2014, 12:54:53 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.