Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 908
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 854815 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Ne mozes crnac porediti Lovre-a,momak je dosao iz druge lige Engleske koja je opet 5 puta jaca od ove nase.Sto se ostalih tice stoji sve,ali ova ekipa je i ranijih sezona dominirala i igrala dosta bolje a sada se mucimo.
Sto se tice omladine,meni je drago da ih vidim na terenu ali mi se cini da su malo vise dizani u nebesa nego sto zasluzuju.Tu Ninkovic ima ogroman potencijal i to je to,Mitrovic,S.Markovic pa cak i Aksentijevic su prosjecni igraci.Za Lazara jos ne znam sta da mislim.Lovre je vidi se "skolovan" igrac ali nikako da odigra u kontinuitetu dobro,pravi neke greske pocetnicke,Medo isto koliko god nam drzi sredinu ponekad kao da se pogubi pa ne zna sta radi.Nadam se da cemo proci Tromso.

Dobro, nisam se baš možda lepo izrazio... Lovre nije drugoligaški igrač, nego trećeligaški!
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
mob
Samsung 

Vukic - pred teranjem

Smile

Takvi su najgori.....samo zavijaju, a oce i da ugrizu  Smile

Smile Smile Smile

Не вади
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Manga, kad god je usao odigrao dobro, par puta dao i gol... Anderson, dva puta igrao, oba puta bio medju najboljima, jednom dao i gol... sve to nije bilo dovoljno da se nametnu pored savrsenih Miljkovica, Scepovica i ostalih.... a da, oni nisu u LIAN SPORTS GmbH  Smile

... kad smo kod "univerzalca" - kako se samo dva puta odbio od Damjanovica kod drugog gola, kao od solitera  Smile  trudi se decko da na svakoj utakmici zasere do daske, ali moze mu se jer on je clan LIAN SPORTS GmbH

I ja sam se čudio zašto Manga recimo nije ostao... prodoran je, brz, pokazao je da može i u samom špicu da igra... Avram bi ga ostavio garant da je on trener... siguran sam da bi.
Što se tiče Andersona... isto sam bio za to da ostane, pogotovo kada sada vidimo ko nam sve igra na toj poziciji... ali sam se opet nadao da će doći neki štoper koji će igrati sa Ivanovim. Ne znam kako igra Anderson... malo je to što smo videli. I Ngambi je one godine imao 2 dobra meča pa popušio lulu. Vidiš da je Anderson došao hendikepiran... ne znam kako je preglede prošao. Ja njega čak ni na treninzima nisam viđao.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Citat
I ja sam se čudio zašto Manga recimo nije ostao... prodoran je, brz, pokazao je da može i u samom špicu da igra... Avram bi ga ostavio garant da je on trener... siguran sam da bi.

Valjda mu je i bio Avram trener citavu polusezonu sa +10 bodova  Smile

...a zasto Mnaga nije ostao, procitaj ovde:

http://www.alo.rs/sport/49926/Muka_mi_je_odlazim_zbog_Durica_i_Ramadanija

Citat
- Svaku šansu koja mi se ukazala pokušavao sam da iskoristim maksimalno, ali ono u šta nisam bio upućen kada sam dolazio je da je trebalo da potpišem ugovor sa jednim popularnim domaćim agentom kako bih dobio više šansi da igram za prvi tim.
« Poslednja izmena: 18. Avg 2012, 23:32:21 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows
Browser
MSIE9.0
mob
Nokia Lumia 920
Ma jok, bolji je Miljkovic na stoperu sigurno i od Andersona i od Sulera za koga nismo hteli da damo 100 k vise.
Vermeze odjebi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat

Valjda mu je i bio Avram trener citavu polusezonu sa +10 bodova  Smile

...a zasto Mnaga nije ostao, procitaj ovde:

http://www.alo.rs/sport/49926/Muka_mi_je_odlazim_zbog_Durica_i_Ramadanija

Citat
- Svaku šansu koja mi se ukazala pokušavao sam da iskoristim maksimalno, ali ono u šta nisam bio upućen kada sam dolazio je da je trebalo da potpišem ugovor sa jednim popularnim domaćim agentom kako bih dobio više šansi da igram za prvi tim.

Pa imao je šansu Manga kod Avrama... i solidno je odigrao.

Znam za tu izjavu Mange, al to je Alo... što opet ne mora da znači da nije tačno. Zato je i Grant otišao, siguran sam. Verovatno mu je predočeno kako i šta mora da radi, što on nije prihvatio.
Kako god, Mangu niko nije oterao, već je, kako i sam kaže, sam otišao.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ajde ljudi, nije smak sveta!
Zamisli izgubili utakmicu.
Trudili su se momci. Nisu imali srece i to je to!
Bice bolje!
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Shvatam da se Milanče sprda i tera sarkastično, ali mogu se složiti. Ne može stalno da se pobeđuje. Igra ne hrabri ali treba verovati u bolje partije, jer imamo igrače za to (tu računam Vukića, Ilića i Babovića, ne baš sve ove drugoligaše, a nadam se ipak pomirenju ove dvojice i da će Zvonko ostati).
Tromzo može da nam bude velika prekretnica i zato MORA dobar rezultat da se napravi. Ovog puta jebo igru, samo hoću rezultat, zbog samopouzdanja.

Inače, Volkov kaže da igrači "imaju nešto da raščiste među sobom". Pa jebem vam mater ja nenormalnu više.
« Poslednja izmena: 18. Avg 2012, 23:52:49 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
I sta sad? Pobedimo amaterske norvezane i osvojimo ovu nasu seljacku ligu i mi smo kao ekipa, sampioni? Mi kao da zaboravljamo sta je i ko je Partizan. Pa zar niko ne vidi ocajno stanje u klubu a ne samo na terenu, koji je uzgred receno u uzasnom stanju. Jebes ti pobede i poraze na terenu kad smo u leru generalno. Dok ne ode Djura i dok se ne pojavi neki novi harizmaticni vodja na Jugu mi cemo biti slepci. Ej mi izgubimo od Donjeg Srema  Smile Guramo neke fensere u ekipu. Svaki dan se pojavi neka sponzorusa Partizanova koju heftaju nasi prvotimci a mozda cak i kadeti. Kad se setim caletovih prica i slika sa ranijih utakmica pa i ja dok sam isao ranije jbt. to je bilo nesto a ne ovaj shit sada. Raspadamo se po svim savovima samo u ovoj usranoj zemlji i ligi to se ne vidi, pa nam puste koju tekmu i mi kao satro postanemo prvaci, samo zbog onakve kilave zvezde. Svake godine ista prica, do jeseni se pravi tim za buducnost a na leto mora da se prezivi. Nikad ovoliko ruznih prica i razlaza sa bivsim igracima nije bilo kao u zadnjih 2-3 god. Koliko su igraca prodali (a verovatno i Markovica) mogli su makar srediti stadion da ne bude onoliko saren. Onaj Vermezovic nek opet ide da juri antilope jer on kao trener Partizana ne sme davati izjave poput onih da su debitanti i autsajderi najopasniji protivnici. Ej bre, jedan Partizan u ovakvoj jadnoj super ligi ili kako li se vec zove treba da se plasi i da gubi utakmice od Donjeg Srema iz Pecinaca, pa ej bre!!!
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Nokia krntija
Па добро боже мој... шта је то толко страшно што смо изгубили од екипе из Пећинаца? Само опуштено... супер је супер.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 908
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.