Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 908
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 854995 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung 
Аврам гоу хоум!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Senzacija, bruka...  Smile Smile Smile
Jbm ti zivot, Partizan ne sme da izgubi neku utakmicu.
Normalna stvar. Koji vam je!?
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
mob
HTC One M8
Ljudi, nemojmo se zanositi. Mi AEL-u nismo mogli za 180 minuta dati gol, od toga oko 60-70 minuta sa igracem vise. Izgubili smo od drugoligasa i to lagano. Igra nam je kurac, to svi znamo, pritom nemamo ni onaj igracki kadar iz utakmica sa kipranima, nego ce biti tu nekoliko rezervi. U ekipi ce tek sad biti sranja i nezadovoljstva medju igracima. Trenera NEMAMO! Ona celava majmuncina sto sedi na klupi ne bi mogao podici ekipu i spremiti je za Tromso, da ima jos godinu dana do utakmice, a ne 5. Tako da...crno nam se pise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
bolje za fkp da ispadne. gledati male evropske klubove kako dolaze u bg da rutinski osvoje 3 boda i da kuci poprave gol razliku na nejakom protivniku, bi bilo mucno gledati, cak i meni. a davno sam digao ruke od mafijaskog udruzenja.
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
mob
HTC One M8
Ne lupaj! Kako bi po FKP bilo bolje da ispadne, aj procitaj sta si napisao opet, zasto pises nesto samo da bi napisao? Mucno bi ti bilo gledati kako nas pobedjuju mali evropski klubovi? Pa, bice ti muka i ako nas budu pobedjivali mali srpski klubovi, poput Donjeg Srema juce. Ja mislim da je bolje da izadjemo i iz nase lige, mozda ces onda moci da gledas FKP, m? Mi nemamo velike sanse da udjemo u LE, ali bi bilo itekako dobro po nas da se plasiramo dalje. Pored finansijske dobiti, konacno ce mozda neko obratiti paznju na ove nase idiote, pa ih mozda neko i kupi ako budemo igrali grupe. Ima milion koristi po klub ako udje u grupe. A, ako ispadnemo, eto samo ces ti biti zadovoljan, jer neces gledati kako nas pune mali evropski klubovi. To je bio rezon komsija prethodnih godina, kada se nigde nisu mogli plasirati, a mi igramo Evropu, pa kao "bolje da ne igramo, nego da se brukamo." Zajebi to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Evo ako ne udjemo u LE i ja cu biti zadovoljan jer ce mozda konacno tad doci do nekih promena.Ako udju u LE onda ce samo zamaskirati stanje u klubu.O kojoj lovi od LE mi pricamo?Pa u kupu Uefa nema nikakve love, ona je samo u LS.Cak i da ima neke love zna se na sta ce otici.Na fensere - splavare i splavaruse.Sigurno nece uloziti u klub.Realno mi trenutno zivimo od stare slave jer smo kao Partizan pa nas se ostali manji timovi uplase, poneko nam pusti utakmicu itd.Da se ne lazemo vise,Djura snajder i ostali od naseg voljenog kluba prave njihovo privatno interesno drustvo.U zadnjih par godina ovo nije Partizan kakav treba da bude.Ako ja kenjam mnogo onda pogledajte tribinu i sve ce vam biti jasno...Ranije dok je Zepter finansirao navijace protiv Bjeke i Zeke,bio je bojkot i akcija teranja oviz iz kluba,sad Djuru niko ne tera.Cuje se par povika na tekmi i to je to.Upravi su vazne samo pare,vodjama su vazne samo pare,nama obicnim navijacima vazan je samo Partizan.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Шамар у право време, само је питање да ли ће нам један бити довољан.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
mob
HTC One M8
Citat
Pa u kupu Uefa nema nikakve love, ona je samo u LS.

Zeko, Bjeko, koji si?

Pa, upravo nas je ta Evropa prethodnih godina drzala malo iznad vode, inace bi bili na dnu i davili se kao i nase komsije. Ne znam sto se uopste raspravljam ovde, mada mozda nisam u pravu, skrenuo sam skroz. Aj zdravo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Samrok u pravo vreme  Smile
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
SonyEricsson k 850i
Negde sam cuo da je Dinamo u LS prosle godine zaradio koliko i Atletiko Madrid u LE,tako da pare i nisu neke,al za nase klubove je MNOGO,a i da ih bude opet nekim cudom nestanu. Jedino je dobro zbog bodova.

http://www.sportal.rs/news.php?news=78423  evo nasao sam..
« Poslednja izmena: 19. Avg 2012, 12:35:39 od shke crew »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 908
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.