Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 868 869 871 872 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 849723 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Пиун или посађен у саксију(ограничен од више силе) на исто му дође.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
mob
HTC One M8
Citat
edit:Daj bre sta mracite? to je nas Partizan i mi njega volimo i bodrimo do kraja zivota svog. Jedna,dve lose utakmice i sad svi sve po spisku!? Nemojte.

Ja Partizan i dalje volim, nema to nikakve veze sa tim sto veceras psujem majku mnogima u klubu. Partizan je iznad svih njih i ja njega volim bez obzira na sve. Moze da izgubi svaku sledecu utakmicu, ja cu ovaj klub voleti. Ali, ove idiote u njemu...ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
SonyEricsson xperia m2
Partizan je ocajan. Od uprave preko struke, igraca do navijaca.
U upravi su ljudi iz licne promocije i koristi. Upravljaju necim bez trunke odgovornosti. Sistematski unistavaju i drustvo i klub na cijem su celu. I sve mi se cini da ce ikakva privatizacija samo isti klub prevesti u njihovo vlasnistvo.
Ni struka nije boljeg karaktera cim se sa takvim skupila, ne sumnjam da oni poseduju strucni kvalitet, ali za Partizan ga nemaju. Ili, ako ga imaju ne pokazuju ga. Ne vidim ja tu nikakav trenerski autoritet, nikakvu struku. Sve mi se cini da je go salabajzer do salabajzera. Iz stanja da nigde ne nadju uhlebljenje nasli su ga ovde.
Da se ne lazemo, mi nismo fudbalaska nacija, mi nemamo 100 miliona stanovnika da mozemo da ocekujemo da u generaciji  podmlatka naseg voljenog kluba iznikne 7 ili 8 supertalentovanih klinaca. Igracki kadar cine nabedjeni klinci i samoproklamovani super talenti, igraci na zalasku karijere, ako su imali ikakvu karijeru. Partizan nije mesto gde neko treba da se kali i uci se fudbalu. Da bi Partizan bio ucesnik bilo kakve evropske jeseni i proleca mora se ugledati na klubove koji su tamo vec decenijama. Igraci se placaju, ne hiljadama vec milionima. Sto se to pre shvati to bolje.
Znam neko ce reci mi nismo klub takvog kapaciteta i te finansijske moci. U tom slucaju ja vam onda svima zelim reci da ispadanje od Samroka je nasa realnost. Mozda smo nekada bili klub i stvorili ime. Ime imamo ali klub nemamo. Samrok je nasa sadasnjost i bojim se realna buducnost. Snovi o musemi su nerealni.
I na kraju navijaci. Pogledajte jug, pa to je skupina "profesionalnih navijaca" i njihovih napaljenih klinaca. Medjusobno se ubijaju oko mrvica kolaca koji dobijaju od uprave. To su osti oni navijaci koji su navijali za komsinicu. Isti oni likovi koji samaraju igrace i nazivaju ih pickicama.
Svaki boravak na jugu me tera da se zapitam da li sam ja normalan ili ne. Tamo neko se drekenja preko ozvucenja, ponekad mi se cini da u momentima se bolje cuje nego komentator na tv ekranima. Likovi koji jurisaju da se sa neistomiljenicima obracunaju. Ne daj boze da ti u ruke padne dres preko ograde, odmah ce dvojica da te disciplinuju da u buduce znas gde ti je mesto. Likovi koji ako im nije nesto po volji lome i lupaju stolice na svom stadionu. itd itd itd
Zao mi je ako se neko nasao prozvan u ovome, ali ja tako vidim situaciju u voljenom nam klubu.
Komsinica me ne zanima, i nemam nameru da se po icemu sa njom uporedjujem. Da li je kod njih bolje ili gore, ma cisto me zabole. Zao mi je nas na kakve smo grane spali.

Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svi smo mi melem za drzavni budzet.

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Citat
edit:Daj bre sta mracite? to je nas Partizan i mi njega volimo i bodrimo do kraja zivota svog. Jedna,dve lose utakmice i sad svi sve po spisku!? Nemojte.

Ja Partizan i dalje volim, nema to nikakve veze sa tim sto veceras psujem majku mnogima u klubu. Partizan je iznad svih njih i ja njega volim bez obzira na sve. Moze da izgubi svaku sledecu utakmicu, ja cu ovaj klub voleti. Ali, ove idiote u njemu...ne.

naravno, tako i treba. Nego, ovo sto sam napisao je bila ironija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Толико сам се уздао у тандем Вермез Тумба, да не могу да верујем да се ово дешава.
Од Станоја све је отишло низбрдо, колико видим зрели смо да изгубимо титулу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
mob
HTC One M8
whitewidow, nisam prepoznao ironiju, pritisak mi se jos ne spusta, dim iz usiju kulja li kulja. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
SonyEricsson xperia m2
Толико сам се уздао у тандем Вермез Тумба, да не могу да верујем да се ово дешава.
Од Станоја све је отишло низбрдо, колико видим зрели смо да изгубимо титулу.

Mi od Djukica ne igramo fudbal.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia E72
Шта вам је? Бриљирали смо под Аврамом, да је остао прошли бисмо Кипране као плитак поток.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Dal bi prošli ne znam, al bi igrali fudbal.

Avrame Rniću, vrati se.

Avrame Gojicu,ostani.................

A Goja Avramović?

Kao što sam rekao i dan posle utakmice na Kipru, dobijamo sa 3:0. Vermez jeste ziheraš, ali verujem da je ovog puta provalio da protiv ovih treba da se udari presing. Imao je taj meč na Kipru da se uveri kako igra naš protivnik. A uverili smo se i mi.

U jedno sam siguran - sigurno nećemo igrati kao tamo. Njih se ne plašim uopšte, plašim se naših igrača, prvenstveno ovih pozadi. Nama je izgleda sudbina takva da gol moramo da primimo u Evropi. Ja se ne sećam da smo nekad sačuvali mrežu u nekoj evropskoj utakmici. A, da, jesmo, protiv Rilovaca.

AEL se recimo pokazao bolje od Omonije kada su igrali sa Zvezdom, ali ne mnogo. Kada je Zvezda mogla da drži loptu protiv Omonije i pokušava, možemo i mi protiv AEL-a, samo što mi imamo bolje vezne igrače od Zvezde i sigurno da možemo stvoriti dosta šansi. Štaviše, mene ne brine broj šansi, biće ih, brine me realizacija. Stvorićemo mi opet najmanje 5 100% šansi.

Što se tiče sastava, verujem da će Lovre na klupu a Babović biti sa S. Markovićem pozadi, dok će Ilić igrati levo. Sve je dobro dok ne igra Lovre. Jebiga, kad Šćepa već mora... šta da se radi. Kako bih ja turio Markovića kao najisturenijeg majko moja.

Verujem u prolaz uz ubedljivu pobedu.
Smile Smile

Jebiga, učen sam da budem optimista.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8318
Zastava Коралово
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.9
mob
Samsung S25 Ultra
Vermezović: Nemam šta da zamerim igračima

Trener Partizana ponosan na svoje igrače uprkos dvostrukom porazu od AEL-a, jer kaže da je to sada realan odnos u evropskom fudbalu.

Trener Vladimir Vermezović nema šta da zameri igračima uprkos eliminaciji iz kvalifikacija za Ligu šampiona i smatra da su oni budućnost Partizana.

Takođe, šef crno-bele struke je ocenio da njegov tim nije mogao više protiv AEL-a i smatra da Stefan Babović nije zaslužio zvižduke.

"Nisam odavno video da rival bude toliko fizički superiorniji kao AEL, koji je atletska ekipa, a zna da igra fudbal. Nemam šta da zamerim momcima, dali su koliko su mogli. Ne treba biti surov prema njima, to su mladi igrači, budućnost Partizana. Ponosan sam na njih, znam da su hteli, da su dali maksimum, ali očigledno to nije bilo dovoljno", rekao je Vermezović.

On je dodao da se višak igrača nije osetio posle isključenja Monteira, jer je protivnik od tog trenutka podigao nivo borbenosti na viši nivo.

"Uradili smo sve da dobijemo utakmicu, ali protiv ovakvog protivnika nismo mogli. Onaj ko je realan zna da mi večeras nismo izgubili od ekipe sa Kipra, već legionarske ekipe. Kipar je nekad služio za popravljanje gol-razlike i turizam. Moramo da prihvatimo realnost, zasučemo rukave i radimo".

Vermezović je na poluvremenu u svlačionici ostavio Stefana Babovića, koji je već duže vreme meta navijačkih negodovanja i zvižduka.

"Ne znam zašto je to tako, on to nije zaslužio. Nije bio spreman da nastavi drugo poluvreme i zato sam ga zamenio. Razgovaraću sa Stefanom, uradićemo šta je u interesu Partizana, ali odluke ne donosim ishitreno. Da smo dali gol na vreme, ne bi bilo negodovanja navijača", završio je Vermezović.

Trener kiparskog AEL-a Pambos Hristodulu rekao je da je srećan, jer je njegov tim pobedio klub sa velikom tradicijom.

Trener AEL-a Pambos Hristodulu bio je, naravno, mnogo bolje raspoložen od Vermezovića.

"Rekao sam da će biti dve 'velike' i otvorene utakmice. Znali smo da će Partizan da nas pritisne i da nećemo uspeti ako budemo igrali pasivno. Nismo se predavali posle postignutog gola i isključenja igrača, borili smo se, igrači su preuzimali obaveze i bili kao porodica", ocenio je Hristodulu.

Poželeo je Partizanu mnogo uspeha i izrazio nadu da će srpski šampion izboriti plasman u Ligu Evrope, jer, prema njegovoj oceni, to zaslužuje.

"Trener može da rizikuje, da mu zamisao prođe ili ne, ali velika je stvar kada sa pobedom napuštate teren protiv velikog kluba i navijači vam aplaudiraju", dodao je Hristodulu.

(agencije, foto MN Press)

Извор: Мондо.рсs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 868 869 871 872 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.