Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 869 870 872 873 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 847745 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Tel.Me Your.Number
U petak žreb... al će to biti do jaja.

2:0, Томић, Илић.
0:1, Crnja.
U mad bro? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Jel plako Ninkovic? Grobarcina.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
Bio bih srećan da su izgubili 0-3, ali da im je bilo stalo, da su se borili i da su se trudili. Tada bi, barem, čovek mogao da kaže: "Jeste, nemaju pojma, ali se makar trude", ali šta reći u ovakvoj situaciji.

Mislim da je crnja pitao zašto se zviždalo od 10'. Ja mogu samo da ponudim sledeće objašnjenje: Zato što gubiš 1-0 a pred 20 hiljada svojih navijača u prvih 10 minuta dopustiš sebi da se ne boriš i da za tih 10 minuta ne izneseš čestito loptu sa svoje polovine terena.

Kaže Stefaneka da ne kukamo zbog toga što smo ispali od jače ekipe od nas, i da ovo nije blam. Na moju veliku žalost, moram da se složim sa ovom konstatacijom, jer je ona zaista realna. Mi nemamo šta da tražimo više u evro takmičenjima i to je realnost koja se verovatno neće promeniti nikada, bez obzira na neke prospekte privatizacije i slično. Za to nije zaslužan trener kao što je primetio zaposleni u Fk Partizan ovde, nego jedno duže delovanje naše """struke""" (ne mogu da stavim dovoljno znakova navoda, zamislite bilo koji broj preko 1000). U principu sport nam umire, a fudbal kao najatraktivniji najbrže.

Ne mislim da je Vermezović kriv za poraz jer zaista nije igrao on, ali je kriv za bezobrazne i prepotentne izjave vezane za raznorazne brazilce i portugalce u ekipi AELa ("da su dobri igrači ne bi igrali na Kipru"). Mislim da nikad u okviru 15 godina odlazaka na stadion nisam čuo takvu odvratnu i podcenjivačku izjavu. I još, posle svega, čovek je to izjavio POSLE prve utakmice u kojoj smo izgubiti.

O igračima ne mogu i neću, samo pohvale za Stojkegrobare i Tomića, mislim da su imali korektan meč.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Sad ti se ispravio Vermez. Rekao je da i pored tri kvalitetna spica oni kupuju cetvrtog i to iz Fulama.  Smile
Nego, nisu oni bolja ekipa od nas. Po cemu su!?
Dali su dva slucajna gola i imali jos jednu sansu.
Oni nista u Beogradu nisu pokazali. Nismo ni mi, da se ne lazemo.
Mozes da kazes da je struka problem, ali...
Problem je sto se igraci plase. Nemam pojma zasto. Mozda to ih gledaju menadzri, mozda zato sto znaju da ce da im zvizde navijaci cim pogrese... nemam pojma sta je u pitanju, ali vidi se neki strah.
Problem je ucenje tih igraca.
Zaista, pod Grantom je bila losa realizacija, ali zato u svakoj utakmici udjemo po 10 puta u gol sansu. Steta sto nas on nije vodio kroz Evropu.
Nama treba jedan trener za domace prvenstvo i jedan za inostrane utakmice.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Nokia 5800 express mus
Nisu bolji,da se ne lažemo,samo su iskoristili šanse.Falio nam je pritisak u obe utakmice,imali smo ih,al jbg.

I treba da im se zviždi,pičketine jedne,sisice,još izjavljuju ovo je naš maksimum,ej bre,15423423 dodavanja,lopta u nazad,nameštanje za centaršut i dodju dvojica i uzmu loptu,stvorimo JEDVA šanse,i to je naš maksimum?! Plače mi se koliko smo jadni,i smešni.

"Mojim igračima ništa ne zameram."

-------------------

Гробари украли 17 лопти на мечу са АЕЛ-ом!

Хватао се за главу економ Партизана Бранко Вучићевић по завршетку утакмице против АЕЛ-а:
– Чак 17 лопти је завршило на трибинама, откуд није враћено. Па, то нема нигде.
У суморној вечери, до популарног Гаврана, као одговор, стигла је опаска:
– Како су играли, лопте им и не требају.

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Avg 2012, 09:41:18 od nikolapfc89 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
Ekipa koja nas u 2 utakmice glat dobije 1-0, 0-1 je bolja od nas. Ne znam na osnovu čega vi kažete da nije.
Da ne ulazimo još u činjenicu da dok su sinoć hteli da igraju mi nismo mogli da iznesemo loptu preko pola.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Nokia N95
Pogledajmo SVI,kako dvije kiparske ekipe SAMO IZGLEDAJU na terenu,a kako nase,i svaka prica je nakon toga suvisna!
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Pogledajmo SVI,kako dvije kiparske ekipe SAMO IZGLEDAJU na terenu,a kako nase,i svaka prica je nakon toga suvisna!
E upravo to!
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Еј, бре, они са играчем мање, врше пресинг на нашу последњу линију, наши ошамућени.
Ко зна какав би резултат био да нису имали играча мање.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Nokia krntija
Citat:  Остојић центархалфчина
Imali smo loš rezultat, a primljen gol možda je doneo i pad na psihološkom planu. Trudili smo se i napadali, ali nismo uspeli. Igra nije bila loša u većem delu utakmice, ali sigurno možemo i bolje

Imali smo loš rezultat, a primljen gol možda je doneo i pad na psihološkom planu. Trudili smo se i napadali, ali nismo uspeli. Igra nije bila loša u većem delu utakmice, ali sigurno možemo i bolje

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 869 870 872 873 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.