Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 437 438 440 441 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 863753 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
HTC One M8
govna jedni govna drugi......samo napred partizan!!!!  Smile

Upravo tako, ekipu treba podrzati, ma ko bio na klupi...Stanojevic, Grant, Plavi, Tumba, apsolutno je nebitno. Podrzati ih sa tribina, dati im bar neki vetar u ledja, a ovi gore u lozi neka se jebu, ko god sedeo gore.

Zato, u subotu svi na JNA, sami odlucite gde cete i na koju tribinu, ne bih da vam sugerisem!

NAPRED PARTIZAN!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Увек су били бели медведи.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Kuka se za Stanojevicem, hvali se igra koju smo imali pod njim, a svi zaboravljaju da smo se u svakoj iole ozbiljnijoj utakmici branili i cesto bili kaznjeni zbog toga. Svi zaboravljaju da smo u Evropi (osim Skendije) u sve 4 utakmice vodili 1:0 i na kraju 2 puta igrali nereseno, a dva puta izgubili. Isto nam se desilo i protiv Slobode. Protiv Vojvodine nas izvukli Markec i Scepovic sa dva brza gola, nakon toga bunker. U Jagodini Neca(Mazic) sa penala. Scepovic nas izvadio takodje u jednoj utakmici, ne mogu da se setim protiv koga. 2-3 ekipe smo nakantali, jer su osetno slabijeg kvaliteta i visestruko jeftinije od nasih fudbalera. Da se Vukic nije razigrao na kraju i da onaj dvojac u napadu nije onoliko talentovan, malo sutra bi imali sadasnju prednost.

Да звезда није победила спартак, да нису победили рад у 92. минуту, да нису ово и оно, шта би било кад би било, предност би била већа од 10 поена, а сад је 8 због станоја, срам да га буде. Наравно да је Станоје крив због Настасића, зашто не би био?  Smiley 1 он је тај који се пита за све!

Неће ни Станоје чекати да Авраму истекне уговор и пљуну му скоро милион, вероватно ће наћи негде посао.

Наравно нек иде свако на коју хоће трибину, нек пева ко шта хоће, ал' нешто сумњам да ће људи бити равнодушни према ђури, аврам ће вероватно бити колатерална штета.
« Poslednja izmena: 05. Mar 2012, 23:00:28 od Nemanja35 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia N73
@King

Nastasic je dat kao dug menadzeru i Djura je to odradio kao i druge stvari iza ledja sportskom dijelu.Eto vi znate da je Nastasic hteo da ode sa 16 godina,isto ja sam slusao na pripremama Partizana koja je isla na SOS-u kada je Savic par dana pre nego sto ce otici rekao da zeli da ostane u Partizanu i da mu se ne ide jos nigde...I taj scenario znamo kako se zavrsio.Protiv koga je se Partizan branio?Protiv ekipa u LS i protiv Zvezde u revansu kupa kada smo izgubili 1:0,ali tu taktiku nismo nikad vise vidjeli u nasem prvenstvu i zaista je bio ocaj,Stanojevic je tada pogresio i nikad vise.Necu uopste da se raspravljam o necemu sto je prezvakano bezbroj puta ali pljuvati po Stanojevicu za sve sto ne valja je glupost...
Dok je pravio prednost i dosao na +10 onda vam je valjao.
« Poslednja izmena: 05. Mar 2012, 23:09:11 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
HTC One M8
Kuka se za Stanojevicem, hvali se igra koju smo imali pod njim, a svi zaboravljaju da smo se u svakoj iole ozbiljnijoj utakmici branili i cesto bili kaznjeni zbog toga. Svi zaboravljaju da smo u Evropi (osim Skendije) u sve 4 utakmice vodili 1:0 i na kraju 2 puta igrali nereseno, a dva puta izgubili. Isto nam se desilo i protiv Slobode. Protiv Vojvodine nas izvukli Markec i Scepovic sa dva brza gola, nakon toga bunker. U Jagodini Neca(Mazic) sa penala. Scepovic nas izvadio takodje u jednoj utakmici, ne mogu da se setim protiv koga. 2-3 ekipe smo nakantali, jer su osetno slabijeg kvaliteta i visestruko jeftinije od nasih fudbalera. Da se Vukic nije razigrao na kraju i da onaj dvojac u napadu nije onoliko talentovan, malo sutra bi imali sadasnju prednost.

Да звезда није победила спартак, да нису победили рад у 92. минуту, да нису ово и оно, шта би било кад би било, предност би била већа од 10 поена, а сад је 8 због станоја, срам да га буде. Наравно да је Станоје крив због Настасића, зашто не би био?  Smiley 1 он је тај који се пита за све!

Неће ни Станоје чекати да Авраму истекне уговор и пљуну му скоро милион, вероватно ће наћи негде посао.

Наравно нек иде свако на коју хоће трибину, нек пева ко шта хоће, ал' нешто сумњам да ће људи бити равнодушни према ђури, аврам ће вероватно бити колатерална штета.

A, zasto toliko kukanje za Stanojem? Pravi se svetac od njega i od Krstajica, a sve greske se oprastaju i sve je bilo sjajno. Stanojevic je sam sebi iskopao rupu, skocio u nju i zakopao se! Sad se vidi koliko im je bio pogresan momenat za onaj napad na Djuru. Zajebali su se i on i Krstajic, ali narocito on, koji je mogao da osvoji titulu i kup, a za to vreme ovi iz senke neka skupljaju potpise, mrse muda ili sta vec cine i lepo na leto sjebu Djuru za 5 minuta.

Isto koliko me nervira Stanojevicevo idealizovanje, toliko me nervira i trazenje greske Grantu. Da je pobedio NP, svi koji ga sad kritikuju bi rekli da je to Stanojeva zasluga, da su to isti igraci i ista taktika i da Avram s atim nema veze. Ako osvoji titulu, to ce biti Stanojeva titula, ako je izgubi, on ce biti kriv. Ako Partizan bude igrao dobro, to ce biti Stanojeva zasluga, ako bude lose igrao, kriv je Avram. Sacekajmo malo, ako Grant ne promeni Partizan na bolje, dovidjenja i prijatno...najlakse je oterati trenera, to se bar potvrdilo milion puta do sada. Doveden je da nam unapredi igru za kvalifikacije za LS, ako to ne uspe...putuj igumane...

edit:

@One and only

Ne pljujem ja po Stanojevicu za sve, ja nisam bio za njegovu smenu, posle Samroka jesam, ali u decembru nisam. Imao je on dosta dobrih stvari, ali je sam kriv i sam je sebe zakopao kao sto rekoh gore...
« Poslednja izmena: 05. Mar 2012, 23:18:18 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia Lumia 920
Ko je uopste okrivio Granta za kiks u Pazaru?  Smile
I kako si sad sa Nastasica presao na rezultate u ovom prvenstvu i poredjenje Granta i Stanoja?
Jel' Stanoje trebalo da forsira Nastasica da igra sa 16 godina na jednoj tako vaznoj poziciji kao sto je stoper? Dokle cete da lupate?...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
HTC One M8
Ja sam se malo zaneo, pa presao na ove druge stvari, citam pararelno jos neke sajtove i komentare grobara, pa pisem u globalu, ne mislim samo na reakciju ovde. Nastasic nije trebao da se forsira, ali je neko u klubu trebao da kaze da nam je potreban. Da li je to trebalo da prepozna Stanojevic ili Djuric? Ko je struka? Meni nije problem sto je Nastasic otisao, jebiga sta ces, ali ne moze da se okrivljuje jedna strana, a druga je u svemu nevina. Svi su oni zajedno bili...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia Lumia 920
A otkud znas da struka nije rekla da im je potreban, da je to buducnost kluba, i ostalo?
Jel' znas kad je prodat Nastasic? Ne znam ni ja tacno, ali izgleda da je to bilo mnogo pre juna prosle godine. Samo se cekalo da napuni 18, da bi mogao transfer da se realizuje. A inace, kad je Krstajic postao direktor?
Jedva je cekao Djura da ga proda za te pare... ne mogu da zamislim da je sportski sektor mogao to da spreci. Narocito kad se na to dodaju price o menadzerima, vracanju nekih dugova itd...

edit:  A s druge strane, ko je isforsirao Markeca, niko ne pominje Stanoja u tom kontekstu...  jbg....
« Poslednja izmena: 05. Mar 2012, 23:43:16 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
HTC One M8
Dobro, moguce je da je bilo i tako. Ali mi nije jasno, zasto se nije struka pobunila tada? Tada Bjekovic nije bio ugrozen, pa nisu morali ili je nesto drugo u pitanju? Nije bilo u planu rusenje Djurica, pa je sve bilo lepo i svi nasmejani!

Za Markeca svaka cast, mada nije imao potrebe da ga nesto forsira, mali se odmah nametnuo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 437 438 440 441 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.