Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 438 439 441 442 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 863751 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia E72
Грант има обавезу да значајно унапреди игру, резултате, рад на тренинзима и атмосферу у тиму у односу на претходни период или ће бити кардинална грешка и велики промашај!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
Ja samo da napisem ono +1 na posove planinskog nam kralja.

Citat
Jel' Stanoje trebalo da forsira Nastasica da igra sa 16 godina na jednoj tako vaznoj poziciji kao sto je stoper? Dokle cete da lupate?

Nastasic za koji dan puni 19 godina. Prosle sezone u ovo vreme je igrao za Teleoptik. Znaci sa 18. Sa 17.5 je vodjen na pripreme zajedno sa Ostojicem. Mislm da je odigrao samo jedno poluvreme.

Stoper je u ovoj napacenoj ligi izuzetno vazna pozicija da cak ni sa Krletom u paru mi ne bi odoleli Cukarickom. A ustvari ne moze sa Krletom, obojica su "levi stoperi". Sa kol'ko su Ljajic, Jovetic i Markovic baceni u vatru?

A prisivanja zasluga Stanojevicu sto je "napravio" Markovica mi je pun kurac. Onaj bre covek Trba a i ostali ispod njega izgibose 20 godina sa tom decom i onda je Stanoje otkrio Markovica. Nek' se goni u kurac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia Lumia 920
@ King
Pazi, ni ja ne kazem da su ovi lopovcine a ovamo ovi bezgresni, ima mnogo stvari koje ne znamo... mozda sam ja naivan, ali vise verujem nasim bivsim fudbalerima, pa nek grese u svom radu ne znam koliko, iako znam da se sad svasta radi u toj borbi za prevlast...

Svakako da Grant i ekipa ne bi smeli da budu uvuceni u to, i da trener (ko god da je) mora nesmetano da radi i da ima podrsku svih u klubu i svakog ko voli Partizan.

Nevezano za ovu temu - i pocetak sezone nam je bio los, pa je posle doslo sve na svoje mesto, a ja sam siguran da mi do kraja necemo izgubiti nijednu utakmicu. I ocekujem vec od sledeceg kola da proradi masina...

@ Farfalla Vendetta
Za Markeca - nisam ni rekao da ga je on napravio, ali ga je pustio da igra, dovoljno. Imao je Eduarda, Dijaru, Scepovica, Jovancica, nije morao, kao sto i ne bi vecina trenera.

Za Nastasica - ja ti kazem da je Nastasic bio prodat jos ranije, pre nego sto je napunio 18, koja je onda svrha pustati ga da igra za prvi tim pred kraj sezone, objasni mi?

Mozda je mogao umesto Savica...  Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2012, 00:08:12 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
@ Farfalla Vendetta
Za Markeca - nisam ni rekao da ga je on napravio, ali ga je pustio da igra, dovoljno. Imao je Eduarda, Dijaru, Scepovica, Jovancica, nije morao, kao sto i ne bi vecina trenera.

Za Nastasica - ja ti kazem da je Nastasic bio prodat jos ranije, pre nego sto je napunio 18, koja je onda svrha pustati ga da igra za prvi tim pred kraj sezone, objasni mi?

Mozda je mogao umesto Savica...  Smile

Pustio da igra? Ono dete je nesto najbolje sto je izaslo i naseg omladinskog pogona u poslednjih 30 godia a on ga je pustio da igra pored vedeta banjickog i drugorazrednog brazilskog fudbala. E svaka mu cast. Vecina kojih trenera? Sose Babici, Ivanovici i Dostanici? U ovoj Srbiji imas dva krstena trenera.

'ocu ti objasnim ovo za Nastasica kad ti meni dokazes da je bio prodat ranije. Sto tad' nisu rekli?

Ne moze umesto Savica, on je desni stoper.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia Lumia 920
Negde u februaru prosle godine, cini mi se, objavljeno je da je Nastasic prodat za 2 miliona Fiorentini. Demantovano, trte-mrte... posle nekoliko meseci potpisao.

Malopre negde procitah vest iz decembra 2010. Fiorentina, 2 i po miliona, navodno sve zavrseno... al' ne mogu da nadjem sad.

Slucajno je bas u Fiorentinu otisao?

A evo i od leta 2010., kad je izgleda stigla neka ponuda.

Citat
13. 07. - Mladi fudbaler Partizana Matija Nastasic bice prodat italijanskoj Fiorentini za cetiri miliona evra od strane predsednika tog kluba Pantaleoa Korvina, prenose italijanski mediji.

Medjutim, predsednik Partizana Dragan Djuric, demantovao je pisanje tamosnjih medija da ce "crno-beli" prodatii "ljubicastima" supertalentovanog stopera Matiju Nastasica.

"Pored Nastasica imamo pet igraca koje juri cela Evropa! Nikog nismo prodali, ali to ne znaci da necemo pricati sa svim zainteresovanim stranama, narocito ukoliko Partizan bude imao interesa u svemu tome", istakao je prvi covek Partizana.

[Izaberi Partizan]
« Poslednja izmena: 06. Mar 2012, 01:04:47 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56

Isto koliko me nervira Stanojevicevo idealizovanje, toliko me nervira i trazenje greske Grantu. Da je pobedio NP, svi koji ga sad kritikuju bi rekli da je to Stanojeva zasluga, da su to isti igraci i ista taktika i da Avram s atim nema veze. Ako osvoji titulu, to ce biti Stanojeva titula, ako je izgubi, on ce biti kriv. Ako Partizan bude igrao dobro, to ce biti Stanojeva zasluga, ako bude lose igrao, kriv je Avram. Sacekajmo malo, ako Grant ne promeni Partizan na bolje, dovidjenja i prijatno...najlakse je oterati trenera, to se bar potvrdilo milion puta do sada. Doveden je da nam unapredi igru za kvalifikacije za LS, ako to ne uspe...putuj igumane...

Чек, јел ти све нас овде зајебаваш?
Човек има 14 утакмица, 8 бодова предности. Па ко ће бити крив ако не узмемо титулу ако не он?!
Биће заслужан за титулу исто колико и Станоје, ја бих волео да Аврам направи резултате у Партизану, у том случају нек остане колико хоће овде. Не кривим ја њега за нерешен резултат, терен је био катастрофалан, написао сам да је станоје крив из ироније, јер како си кренуо, по твом мишљењу човек је крив што нисмо победили реал 66. године. Сад ни за Марковића не ваља, ни за шта човек није ваљао у ствари.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
mob
HTC One M8
Nista nisi razumeo sta sam napisao, naravno da ce biti kriv ako ne uzme titulu! A, ako je osvoji, ja ti garantujem da ni 20% ljudi nece reci tako kao sto si ti rekao, da su obojica zasluzni. Ja sam samo naveo razmisljanje vecine navijaca u ovom trenutku. Mozda i gresim, ali mi se cini da je tako. Procitaj u tom delu sto si citirao moje poslednje dve recenice i bice ti jasno sta sam mislio. Nemam ja nista protiv Stanojevica i nisam ga okrivio za sve lose stvari, ponovo cu reci...sam je sebe zajebao i ko ga jebe kad je ispao glup.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia E72
Citat
A, ako je osvoji, ja ti garantujem da ni 20% ljudi nece reci tako kao sto si ti rekao, da su obojica zasluzni.

Ако је освоји на гузове ја најискреније мислим да та бројка треба да буде 2%.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
Ono dete je nesto najbolje sto je izaslo i naseg omladinskog pogona u poslednjih 30 godia
na osnovu čega se ovo godinama tvrdi?
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
Ono dete je nesto najbolje sto je izaslo i naseg omladinskog pogona u poslednjih 30 godia
na osnovu čega se ovo godinama tvrdi?

Kojim godinama? Markovic je u prvom timu par meseci.
Dal' je 30 ne znam, posto imam 25 al' od kad nas gledam ovako nesto nisam video. Ustvari, 'ajde.. i Joveta je tu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 438 439 441 442 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.