Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 408 409 411 412 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 858474 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Citat
"Ja sam i pre te sednice javno najavio da ona neće doneti ništa novo i da mi na njoj nećemo preduzeti ništa konkretno. Mora da postoji određeni red poteza, a ja sam čovek s mnogo obaveza. Sinoć sam se vratio iz Poljske, jutros sam imao razgovore s iračkim partnerima, već sutra idem u London, a potom u Moskvu. Sve su to neodložni sastanci… Kažem vam, sve u svoje vreme i po propisima. Biće vanredne Skupštine!"

I kad planiras da se bavis Partizanom?
Ovaj covek ni ne shvata sta znaci biti predsednik Partizana.

Nije ni ovo istina,bilo je ljudi koji nisu dizali ruke za Djurica ali je on rekao da je jednoglasno iako nije tako...
Jbt, ovo sam vec obajsnio.
Skupstini da prisustvuje 100 ljudi, i da samo jedan digne ruku za, da ostali ne dignu ruke ni proitiv, ni uzdrzani... to je jednoglasno za!
« Poslednja izmena: 21. Feb 2012, 18:49:52 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia N73
Nije to bitno poenta je da novine sve drugacije pisu,i da u odboru postoje ljudi koji nisu svi za Djurica a sad to sto oni nisu dizali ruke sada a dizace kasnije je nesto drugo.
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
HTC One M8
Stigla zamena za Scepu... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia N73

Eduardo  Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
evo recimo iz Blica:

Citat
Đurić je postavio pitanje poverenja: svi prisutni članovi su glasali za njega, a niko nije bio ni protiv, ni uzdržan. Savo Milošević, Đurićev protivkandidat na prethodnim izborima, kao i Ljubiša Tumbaković koji je Miloševića jedini podržao tom prilikom, bili su prisutni na glasanju ali nisu podigli ruku kada je na red došlo izjašnjavanje.

...pa sad ti vidi ko je ovde lud, oni sami sebe demantuju u istoj recenici  Smile

Ne nego ti ne razumes. Za je diglo ruku dva tuceta ljudi. Protiv niko nije dig'o ruku. Nije bilo ni uzdrzanjih. Tumba i Savo nisu glasali.

eto, covek se uci dok je ziv, ja sve do sad mislio da je ne glasati i biti uzdrazan isto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2

Eduardo  Smile
Pa mi i igramo neki lep fudbal... lepa dva gola... a Eduardo... posebno ovo na kraju...
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
evo recimo iz Blica:

Citat
Đurić je postavio pitanje poverenja: svi prisutni članovi su glasali za njega, a niko nije bio ni protiv, ni uzdržan. Savo Milošević, Đurićev protivkandidat na prethodnim izborima, kao i Ljubiša Tumbaković koji je Miloševića jedini podržao tom prilikom, bili su prisutni na glasanju ali nisu podigli ruku kada je na red došlo izjašnjavanje.

...pa sad ti vidi ko je ovde lud, oni sami sebe demantuju u istoj recenici  Smile

Ne nego ti ne razumes. Za je diglo ruku dva tuceta ljudi. Protiv niko nije dig'o ruku. Nije bilo ni uzdrzanjih. Tumba i Savo nisu glasali.

eto, covek se uci dok je ziv, ja sve do sad mislio da je ne glasati i biti uzdrazan isto...

Aha isto je, al' obicno predsednici skupstina onako iz zajebancije broje uzdrzane. I obicno za zajebanciju sluzi ona statisitka koja kaze "za je glasalo 32 narodna poslanika, protiv 25, uzdrzanih nema, nije glasalo 15 narodnih poslanika".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Kežman organizuje duel Partizana i PSV-a
Nekadašnji golgeter Partizana i holandskog PSV-a želi da se oprosti na utakmici koja bi odigrala ta dva tima u Beogradu.

Kako je počela kriza u Fudbalskom klubu Partizan koja je za epilog imala smenjivanje sportskog direktora Mladena Krstajića i trenera prvog tima Aleksandra Stanojevića, Mateja Kežman je pominjan kao mogući novi šef sportskog dela crno-belog kluba.

Ipak, to se nije ostvarilo, za sada. U međuvremenu, Kežman je došao je na ideju da organizuje meč humanitarnog karaktera između dva kluba u kojima je stekao fudbalsko ime - Partizana i holandskog PSV-a.

"Uskoro putujem u Ajndhoven, gde bih sa čelnicima PSV trebalo da sednem i dogovorim se o mogućnosti da se uoči kvalifikacija Lige šampiona odigra meč između moja dva bivša kluba. Videću koliko je realna opcija da ta utakmica bude odigrana. Čuo sam se već sa predsednikom Partizana Đurićem i potpredsednikom Ružićem i preneo im ideju o odigravanju utakmice. Ostalo je da se sa Holanđanima dogovorim o detaljima", rekao je Kežman "Večernjim novostima"..

Kežmanova ideja je da duel ne bude revijalnog karaktera, već humanitarnog, i da ujedno predstavlja svojevrsni test za crno-bele pred, kako dojučerašnji fudbaler veruje, kvalifikacije crno-belih za Ligu šampiona.

"Odigrao bih pet minuta u dresu Partizana i isto toliko za PSV. Sve ostalo bi bilo posvećeno pripremi Partizana i PSV za evropske obaveze", dodao je Kežman.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia Lumia 920
Fino, lepo bi bilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
Kezo stvarno si me razocarao. Imas 33 godine i bojis se konkurencije u napadu Partizana. Toliko bi nam pomogao jebo te.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 408 409 411 412 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.405 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.