Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 407 408 410 411 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 858366 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
"Pucisti" Vujosevicu 

"Nismo radili za Zvezdu, vi jeste"

Navijači Partizana kritikovali poslali su otvoreno pismo predsedniku sportskog društva Dušku Vujoševiću u kojem su ga kritikovali.

Pristalicama „crno-belih“ zasmetalo je što ih je Vujošević nazvao ’pučistima’ i što je stao na stranu predsednika FK Partizan Dragana Đurića.

Navijači su objavili pismo na internet sajtu www.partizan.net.

Podsetimo, Vujošević je u ponedeljak govorio na skupštini FK Partizan i rekao da svi koji žele smenu aktuelne uprave, rade na štetu šampiona Srbije.

Pismo navijača prenosimo u celosti:

Gospodine Vujoševiću, U neka bivša i nažalost zauvek prošla vremena, mi bismo Vam se obratili sa “Dule”, “Naš Debeli” ili slično. Pre nego što Vam kažemo da ste zauvek srušili jedan san, odmah da znate da Vaš status košarkaške legende nećemo dirati, niti želimo sve i da hoćemo, da pljunemo na sve što ste dali KK Partizan. Za sve to – uvek i svuda kapa dole.

O nekom drugom Vašem statusu i poštovanju u očima Partizanovih navijača, onih koji su Vas bodrili i uzdizali do nivoa Boga i čekali na Surčinu po zimi i u pola noći, brinite Vi.

Radovali smo se kao deca kada ste postali predsednik JSD Partizan, nadajući se da ćete i u sportskom društvu težiti da nametnete ono što ste uspeli u KK Partizan – da struka bude poštovana. I da je ne sabotiraju tajkuni, gospodine Vujoševiću, koje ste do juče prozivali, a uz čije skute danas stojite.

Nije problem što ste se opredelili za stranu, to je Vaše pravo. Čak ni to što sa toliko srčanosti branite neodbranjivo. Vaša je stvar šta je to Vas, čoveka takve inteligencije i intelektualnog kapaciteta, primoralo da ste na istoj strani sa jednim opskurnim likom kakav je Dragan Đurić. Uzgred, je li Vas bar malo sramota da Vam, kao predsedniku JSD Partizan, onakav “kapacitet” poput Đurića, predstavlja Fudbalski klub Partizan?

Šta je, onda, problem?

Pre nego što ste krenuli da sudite o sukobu u FK Partizan, mogli ste malo da se informišete o genezi sukoba, i o tome ko je ovaj poslednji sukob prvi započeo. Upravo Vaš drugar, bivši taksista Đurić, koji je u decembru po ko zna koji put otvoreno sabotirao sportski sektor koji je tada spokojno otišao na odmor. Mogli ste i da se informišete o svim dosadašnjim obmanama i lažima dotičnog gospodina, kako je oterao Slavišu Jokanovića, Ivana Tomića, kako je sabotirao klub prodajom igrača u “minut do dvanaest”, kako je za sve titule bio zaslužan samo on, a za sve neuspehe krivci uvek neki drugi.

S kojim pravom, gospodine Vujoševiću, nazivate hiljade navijača Partizana “pučistima”, “izmanipulisanima”, “ulicom”, samo zato što su protiv štetočinske politike Dragana Đurića? Ko Vam je to dao za pravo?

Kako to da Vam “pučisti” odjednom smetaju, a pre nekoliko godina ste i sami bili pučista, kada ste kao trener učestvovali u svrgavanju tada aktuelnog i sasvim legitimnog predsednika KK Partizan, Pavlovića?

Kažete da radimo za interes Zvezde? Ne radimo, gospodine Vujoševiću, ni javno ni tajno, ni svesno ni nesvesno. I ne znamo, Bogu hvala, kako je to raditi za Zvezdu, za razliku od Vas, koji ste u toj istoj Zvezdi radili, i niste se gadili.

Pričate o slobodi medija, a niste se setili da Vašeg prijatelja Đurića upitate zašto na svojim press konferencijama oduzima reči novinarima koji mu postavljaju pitanja koja se njemu ne sviđaju, i zašto skida pojedine medije sa sajta FK Partizan?

Naša iskrena i pre svega miroljubiva borba za neki bolji Partizan se nastavlja, ali očigledno bez Vas. Nismo Vas ni pozivali, iako smo takvog vojnika hteli uz sebe. Nadali smo se da je dovoljno da ostanete neutralni. Vi ste se, nažalost, svrstali. I to gde, i to kako. Vređajući sve nas koji ne misle kao i Vi, a ima nas puno.

Želimo Vam i dalje dobro zdravlje i svaku sreću (osim u ovoj borbi u kojoj nismo na istoj strani), jer mi nismo ni ulica, ni ološ, a ni “zvezdaši”. Za neke druge izlive prijateljstva i bratske “crno-bele” ljubavi, više nema ni razloga ni mesta. Jer ste Vi to tražili…“

b92

Исто тако ми је јадно како медији говоре како навијачи више не воле Вујошевића... а никако да схвате да је тај сајт легло психопатских болесника.

Даље, сећам се, када се на истом том сајту писало типа "Дуле ће сада све да среди у ФК!", "Тако је бре, одличан потез!" и сл. Сада, када је Дуле кренуо да "сређује", ови помињу како је тренирао Звезду. Па чекај, добар потез би био и да Цар Душан дође лично и крене да сређује... али лош ако се то вама, болесници једни, не би свидело? Много смо јадни, много. Тј. нећу све да убрајам у ту групу... та група је нешто најјадније што имамо. Ја нисам могао да верујем шта читам. Да се о Душку Вујошевићу тако прича... па и да га називају Јудошевић?!ЕЕЕЕЕЕЈ БРЕ ЉУДИ?! Ма који бре људи, МАЈМУНИ! /уз сво поштовање тој племенитој врсти, без да је вређам/

... олако ми, другови, заборављамо добре ствари. Зато смо и Срби.

СРАМ ДА ВАС БУДЕ!

« Poslednja izmena: 21. Feb 2012, 16:26:12 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Citat
... олако ми, другови, заборављамо добре ствари.

Citat
Pre nego što Vam kažemo da ste zauvek srušili jedan san, odmah da znate da Vaš status košarkaške legende nećemo dirati, niti želimo sve i da hoćemo, da pljunemo na sve što ste dali KK Partizan. Za sve to – uvek i svuda kapa dole.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia E72
Citat
Ružić dobijao SMS instrukcije

Potrpredsednik Partizan Branko Ružić veći deo sednice je proveo u intenzivnoj sms prepisci s nekim. Preciznije, član UO crno-belih je kuckao poruke, a zatim sve to zapisivao na papir, da bi se pri kraju javio za reč, a pomenuti papir koristio kao podsetnik za sve što treba da kaže.

Дал је могуће Smile Smile

Smile Вељко?

Молим?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Citat
... олако ми, другови, заборављамо добре ствари.

Citat
Pre nego što Vam kažemo da ste zauvek srušili jedan san, odmah da znate da Vaš status košarkaške legende nećemo dirati, niti želimo sve i da hoćemo, da pljunemo na sve što ste dali KK Partizan. Za sve to – uvek i svuda kapa dole.

До јаја... написана читава 3 реда... сврха текста је прозивка... ту има много више редова.

Битно да се поменуло да је тренирао Звезду... поред свега. Јадно, кажем... а још јадније је што медији тај болесни сајт узимају као релевантан за мишљење свих навијача Партизана. Тамо већ одавно влада нека врста диктатуре. Свако ко не мисли као они, бива удаљен... и онда као СВИ су против УО и СВИ размишљају исто. Још једна јадна ствар. Много их је.

Много ми је жао што се један Душко Вујошевић најгнусније прозива... али, такав смо народ, јебига. Није нам нико крив за то.

Citat
Ružić dobijao SMS instrukcije

Potrpredsednik Partizan Branko Ružić veći deo sednice je proveo u intenzivnoj sms prepisci s nekim. Preciznije, član UO crno-belih je kuckao poruke, a zatim sve to zapisivao na papir, da bi se pri kraju javio za reč, a pomenuti papir koristio kao podsetnik za sve što treba da kaže.

Дал је могуће Smile Smile

Smile Вељко?

Молим?

Па ти верујеш тим новинама? Да је рецимо отишо у ВЦ ови би написали како је отишо да кара неку бичарку. Дај бре.
« Poslednja izmena: 21. Feb 2012, 16:47:40 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia E72
Сумњам да новине лажу тако да нагрде високог функционера СПС-а

А и да лажу, свеједно, нема ово везе са овим сукобом, само ми је смешна слика Ружића који дрнда неки ајфон а онда излази на бину и чита Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2012, 17:00:43 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Тамо већ одавно влада нека врста диктатуре. Свако ко не мисли као они, бива удаљен... и онда као СВИ су против УО и СВИ размишљају исто.

Ovo jednostavno nije tacno... odmah da se razumemo, ne branim taj forum niti ucestvujem tamo, sluzi mi samo kao jedan izvor informacija, kako tekucih tako i iz istorije...

Citat
Ne budite slepi kod ociju. Juce je sprecen ulazak najveceg sljama u nas klub. Juce je pobedio Partizan, koliko god vi tome ne verovali.

Citat
Vreme ce pokazati da je ovo manje losa opcija po nas klub. Zao mi je Krla i Stanoja, ali ocigledno je njima izmanipulisano. Ipak je Partizan iznad svega.

Citat
Nažalost, moram da priznam da, iako Đura jeste đubre, što više razmišljam o celoj situaciji, nalazim sebe da sve više i više verujem u ovo što je Dule rekao.  Ipak njegova reč ima ogromnu težinu. Jebiga, verujem čoveku više nego ikome drugom ko je blizak dešavanjima.

Citat
Jedna stvar se svo vrijeme namece. Teramo djuru da bi vratili zeku i bijeku - ili bar njihove ljude... negdje smo se zajebali, ili onda kad smo ih terali ili sad kad ih vracamo. Meni licno vise nista nije jasno.

Mutavi je negativac, o tome nema diskusije... ali zeka/bijeka nisu bolji.

ovo su samo neki citati od danas i niko od njih nije banovan ili popljuvan

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogićević ne odustaje: Ništa nije gotovo!

Vlasnik koncerna 'Farmakom' prokomentarisao za naš portal jučerašnju Skupštinu crno-belih, navodni politički rat između DS-a i SPS-a, najavio sledeće poteze 'opozicije'

Uspešni privrednik iz Šapca, vlasnik koncerna 'Farmakom', istakao je u izjavi za MOZZART Sport da ga događanja na Skupštini održanoj u ponedeljak nisu pokolebala i da 'ništa nije gotovo'.

"Priča još nije završena. Sinoćna Skupština je samo zarez više, a ne tačka. Ne odustajem od svoje kandidature, ali ja, i oni koji su uz mene, želimo da promene izvedemo na regularan način, poštujući proceduru i određeni tajming. A u međuvremenu, do nove Skupštine, želimo da ubedimo pre svih članove iste, a potom i navijače i legende kluba da bi Partizanu s nama bilo još bolje. Jer, ako ste primetili, nijednom nisam kritikovao, a kamoli omalovažavao učinak aktuelnog rukovodstva", kaže Bogićević za MOZZART Sport.

'Opozicionari' se nisu pojavili na sednici u ponedeljak, što je mnoge navijače koji su ih podržavali razočaralo, pošto su došli do zaključka da ih je predsednik Dragan Đurić definitivno pobedio i naterao na "povlačenje".
"Ja sam i pre te sednice javno najavio da ona neće doneti ništa novo i da mi na njoj nećemo preduzeti ništa konkretno. Mora da postoji određeni red poteza, a ja sam čovek s mnogo obaveza. Sinoć sam se vratio iz Poljske, jutros sam imao razgovore s iračkim partnerima, već sutra idem u London, a potom u Moskvu. Sve su to neodložni sastanci… Kažem vam, sve u svoje vreme i po propisima. Biće vanredne Skupštine!"

Da bi se tvrdnja iz poslednje Bogićevićeve rečenice ostvarila potrebno je da 22 člana Skupštine Partizana glasa za to. Šabački biznismen kaže da njegovi "saborci" i on "imaju" ta 22 glasa…
"Da, imamo potrebna 22 glasa za iniciranje vanredne Skupštine, a mislim i više. Mi nismo hteli ni na jedan način da remetimo rad sinoćne sednice, a na njoj se pritom, kao što se moglo videti, mnogi prisutni uopšte nisu izjasnili o poverenju predsedniku i Upravi. Nisu bili ni 'za', ni 'protiv', a nisu ni iskoristili pravo da budu uzdržani. Osim toga, poznato je da su ljudi bili izloženi raznim pritiscima, pa i pretnjama pred Skupštinu", tvrdi Bogićević.

"LOŠE SU VAM INFORMACIJE, NISAM ČLAN DEMOKRATA, NISAM BIO ŠALTERSKI SLUŽBENIK..."

Mnogi tvrde da je u pozadini borbe za predsedničko mesto u Partizanu u stvari "rat" dve vladajuće političke partije – Socijalističke partije Srbije (koja, navodno, stoji iza Đurića) i Demokratske stranke (koja, nadovno, pokušava da otme vlast socijalistima u Humskoj i stoji iza Bogićevića). Te priče "podgrejao" je i govor Duška Vujoševića, predsednika Sportskog društva Partizan, koji je na Skupštini istakao da "ne mogu ni ulica ni jedna stranka da vode klub, a gospodin Bogićević je član šabačke Demokratske stranke i očigledno je moćan".

Sagovornik MOZZART Sporta kaže da u tome nema istine:
"To je samo jedna od izmišljotina izrečenih o meni na toj Skupštini. Prvo, nisam član nijedne partije, pa ni Demokratske stranke, a kako su podaci te vrste dostupni javnosti, lako se može proveriti da li govorim istinu. Drugo, moje firme ne posluju s javnim i državnim preduzećima. Znate šta ja radim? Proizvodim akumulatore, peći i mleko i mnogo toga izvozim u 72 zemlje. Treće, odgovorno tvrdim da nijedan političan, ni iz Demokratske stranke, ni iz bilo koje druge partije, nije bilo gde agitovao za Miroslava Bogićevića, niti je zvao urednike medija i sportskih rubrika i same novinare kako bi me podržali u nameri da postanem predsednik Partizana. To je radio gospodin Duško Vujošević, zna se za koga."

O Miroslavu Bogićeviću srpska javnost malo toga je znala pre nego što je javno istakao da želi da bude predsednik Partizana. Od toga dana, svaki dan se sazna nešto novo, a vlasnik 'Farmakoma' kaže da mnogo toga nije istina:
"Vidim i znam da se moji 'protivnici', molim vas da tu reč stavite pod navode jer mi ti ljudi nisu neprijatelji, već samo imaju drugačije želje i ideje kada je Partizan u pitanju, dugo bave sa mnom i mojom biografijom. Pokušali su na razne načine, uglavnom preko svojih 'poturica' iz Šapca, da dođu do diskreditujućih informacija. Na njihovu žalost, na pogrešan način su pokušali da me kompromituju, baratajući raznim neistinama. Jedna od njih je da sam radio kao šalterski službenik u Penzijsko-invalidskom osiguranju (PIO) u Šapcu (izjava Branka Ružića sa Skupštine: 'Ne bih da diskreditujem i radim bekgraund Bogićevića koji je bio šalterski radnik 1989. godine'). Nikada nisam radio u PIO fondu, niti bio šalterski službenik, i to se lako može utvrditi. A i da jesam, ne vidim šta je loše u tome?! Ružno je da se na taj način priča o tom zanimanju, a oni koji su toliko radoznali, mogu da odu na zvanični sajt 'Farmakoma' i saznaju moju kompletnu poslovnu biografiju."

Bogićevića je 'na zub', pored Ružića i Vujoševića, najviše uzeo član Upravnog odbora Ratomir Raša Babić…
"Način na koji je gospodin Babić govorio i ono šta je rekao dovoljno govori o njemu. Jednostavno, nismo na istom, neću reći intelektualnom nivou, već na istim talasnim dužinama. Nikada nikome ne bih na taj način replicirao, pa neću ni njemu. Ali moram da primetim da su on i njegovi istomišljenici ružno reagovali na činjenicu da neko misli drugačije od njih. Ponavljam, nikada ih nisam ni za šta optužio, niti osporio bilo koji rezultat Partizana u poslednje vreme, ali imam pravo da verujem da bi Partizanu sa mnom bilo još bolje."

Na Skupštini se moglo čuti i da je "Bogićević zloupotrebljen i obmanut", a kao oni koji su to učinili pominjani su Žarko Zečević, Nenad Bjeković, Zoran Cvetanović, Marko Vjetrović…
"Tačno je da u početku nisam imao sve informacije o stanju u Partizanu, jer kao poslovan čovek nisam mogao da pratim sva dešavanja, osim utakmica i rezultata raznih sekcija Sportskog društva, a najviše fudbalera. Istina je da sam u ovu priču ušao na nagovor svojih prijatelja iz Partizana i da su me oni uputili u problematiku, ali podsećam vas da je ubeđivanje trajalo dva meseca. Suviše sam ozbiljan i uspešan čovek da bih se tek tako upuštao u nešto… Tek kad sam sve sagledao i procenio da mogu da se posvetim klubu na način koji on zaslužuje, pristao sam da budem eventualni predsednički kandidat i to glasno saopštio. Najzad, javnost treba da zna da je najviše uticaja na moju odluku imao čovek koji živi van zemlje, nije ni funkcioner, ni član Skupštine crno-belih, a veliki je partizanovac".

Za kraj, uputili smo Miroslavu Bogićevića direktno pitanje: "Da li mislite da ćete postati predsednik Partizana?"
"Da! Neće biti smak smeta ako se to ne desi, ali prilično sam uveren da će ljudi prepoznati moje ideje, poverovati u moje dobre namere i dati mi priliku da pokažem da sam sposoban da napravim evropski Partizan. Naravno, na legalan način, bez pretnji, ucena i brutalnosti bilo kakve vrste", zaključio je Bogićević razgovor za MOZZART Sport.
« Poslednja izmena: 21. Feb 2012, 17:59:43 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Citat
Ovo jednostavno nije tacno... odmah da se razumemo, ne branim taj forum niti ucestvujem tamo, sluzi mi samo kao jedan izvor informacija, kako tekucih tako i iz istorije...

Наравно да јесте тачно. Нашао си 4 цитата (овај последњи нема везе са брањењем садашње власти... и сам Ђурић је прозван)... а колико људи је бановано или упозорено оним наранџастим словима? Много, много више.
Свакако да влада диктатура. Ја сам банован 10 пута јер сам био против њиховог мишљења.

А овај Богићевић је већ досадио малко. Дајте неког другог озбиљнијег.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia N73
 Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
evo recimo iz Blica:

Citat
Đurić je postavio pitanje poverenja: svi prisutni članovi su glasali za njega, a niko nije bio ni protiv, ni uzdržan. Savo Milošević, Đurićev protivkandidat na prethodnim izborima, kao i Ljubiša Tumbaković koji je Miloševića jedini podržao tom prilikom, bili su prisutni na glasanju ali nisu podigli ruku kada je na red došlo izjašnjavanje.

...pa sad ti vidi ko je ovde lud, oni sami sebe demantuju u istoj recenici  Smile

Ne nego ti ne razumes. Za je diglo ruku dva tuceta ljudi. Protiv niko nije dig'o ruku. Nije bilo ni uzdrzanjih. Tumba i Savo nisu glasali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia N73
Nije ni ovo istina,bilo je ljudi koji nisu dizali ruke za Djurica ali je on rekao da je jednoglasno iako nije tako...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 407 408 410 411 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.