Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 244 245 247 248 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 853145 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
HTC One M8

Уздам се у то да је Ђурић ћорав и да не зна ћирилицу и да неће прочитати мој пост јер се тога сам никад не би сетио   Smile

Gotovo je, javio sam mu sad, kaze zna i cirilicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
Bolje nek' baci bombu na stadion nego da mi dovodi mistera.

А што? Не свиђа ти се да Партизан буде први још 20 год?

Е Џони,Џони...јеси ганци  Smile

U dusi bre. I kaze se Delija.  Smile

Ne volem ga. Ne zna se dal' je pametnij on il' Golac.
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Cut bre Malkine, dodje nam Antic pa nam Tole okrene ledja, to hoces a?  Smile  ne moz to tako. Ne dam Toleta ni za 10 Radomira, Stanoja, Krstajica, Bjekovica...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Srbija Srbima - Srbin za Srbina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4294
Zastava Srpsko Kosovo i Metohija
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Cut bre Malkine, dodje nam Antic pa nam Tole okrene ledja, to hoces a?  Smile  ne moz to tako. Ne dam Toleta ni za 10 Radomira, Stanoja, Krstajica, Bjekovica...

xaxa  Smile Smile Tole nam je najvece pojacanje u istoriji Partizana  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Svako zashto ima svoje jebi ga...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
БОЈАНА ЈЕ МАЈКА, АЛ ДЕТЕ ЈЕ ОД БАЈКА !!!
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Nokia Lumia 920
@ Tepachenko
Pošto si me pitao koga bih voleo da vidim kao sportskog direktora, te koje bih ja voleo nećemo gledati tu, jer nam je predsednik taj koji nam je trenutno. Oni su ili već bili u klubu, ili ne bi došli u životu dok je on tu.
Čekam samo da vidim da li će Đani Ćurčić da se pomene kao moguće rešenje, pošto je samo još on gore rešenje od Kežmana, ali ne bi ni on došao jer je drugar sa Savom i ostalima...
Što se tiče trenera, ni u koga nemam poverenja, niti mi trenutno pada na pamet ko bi mogao da dođe i da napravi neku igru i rezultate bolje od prethodnika.

Moj stav je jasan - ko je uopšte taj Đurić da on tera bivše igrače iz kluba, i u čemu je problem da se on smeni, umesto da menjamo sve ostale na po 6 meseci...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Zašto misliš da je Kežman loše rešenje? Sportski direktor treba da bude čovek koji poznaje svet... bar što se tiče naših uslova. Igrao je u sredini gde se igrao fudbal i može samo dobro doneti.

Pokušano je sa Krstajićem, nije išlo. Em je odradio katastrofalan rok, em je kao sportski direktor pokušao da pokrene nekakvu revoluciju u klubu. Najuren je s razlogom.
Što se tiče naših "legendi" i bivših igrača... bez razloga je najuren samo Ivan Tomić (bar ih ja ne znam). Svi ostali, koji su najureni (Jokanović, Plavi i Krstajić), najureni su s razlogom. Ostali su sami otišli i njih ne treba uplitati u bilo šta (Petrić, Mirković, Stanojević (još ne zvanično)).

Citat
ko je uopšte taj Đurić da on tera bivše igrače iz kluba

Izvini, a ko je Krstajić da prosipa optužbe svuda unaokolo? Kakva on ovlašćenja ima? Đura da je ljomber pa da ga tuži za sve te prosute optužbe na njegov račun bez ikakvog dokaza... al Đura canpa. Za to se može zaraditi robija, ej.
A ti se pitaš "ko je Đurić da tera bivše igrače"... evo, ja ću ti reći - predsednik FK Partizan Smile

A pitaš se zašto se smenjuju svi na 6 meseci... opet ti kažem, niko sem Tomića nije najuren bez razloga. Ja žalim one koji kažu tipa "alo bre Đuriću, najurio si GROBARA (Jokanović), uprava napolje!". Šta treba da uradi? Da drži nesposobnog Jokanovića, koji je mutaviji i od njega samog? Ne znam, ali mislim da se trener koji ne valja otpušta. Tako je bar u Evropi.
Nek ljubi Krstajić Đurića u testise što ga nije najurio posle Šamroka u paketu sa Stanojevićem i što je zarađivao još par meseci po 12k mesečno.
« Poslednja izmena: 04. Jan 2012, 02:19:21 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Nokia Lumia 920
Nije bitno da li je on nekog oterao ili je taj otišao sam zbog neslaganja sa dotičnim, zato i kažem, ko je on da ne može da bude smenjen, i šta je to bolje i više uradio u odnosu na Tomića, Krstajića, Stanojevića, itd...

I ne slažem se da je Krstajić odradio katastrofalno prelazni rok. Kad čekaš da prodaš nekog da bi doveo drugog igrača nedelju dana pred početak sezone, normalno da to nije kako treba, a jel' on tu kriv? Doveo Jovančića pa zaradio na njemu posle polusezone. Ajde da zamerimo za Eduarda i to koliko je plaćen, a nije se još snašao i ne mora da znači da neće do kraja, da ne pominjem kako je Kleo igrao u Zvezdi... Anderson se povredio odmah, doveden Rnić, jebi ga. Smiljanić nije pojačanje? Ivanov? Šta fali sad, 14-0-1, ej, kad smo to imali, 10 bodova razlike, šta se loše uradilo? Dve loše utakmice sa Šamrokom, ok, znači da je katastrofalno odrađen prelazni rok...  Smile

Čekaj, jel' nam tim toliko nadmoćan u ligi, ili je Stanoje Murinjo?...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Tim je nadmoćan, Stanoje je daleko od trenera a kamoli da bude Murinjo. A tim je nadmoćan jer je konkurencija ispod svakog proseka.

A svakako da je prelazni rok katastrofalno odrađen. Jedina pojačanja su nam Ivanovi i Volkov, a potrošilo se dosta para. Jel zaigrao Marković neki minut? Jeste... četiri. A stručnjak kukao 2 godine da mu se on dovede. Za njega date isto velike pare (s obzirom kakav je igrač) i procenat. Za Jovančića smo zaradili ali ga računam kao promašaj, što i jeste.

Aaaahaaaa... Eduardo se nije snašao i možda pokrca kasnije, treba mu dati šansu i tako to, jel Smile A Loa oma da teramo jer smo ga čekali Smile on je prozvan kao promašaj a Eduarda će da čekamo Smile

I nema veze Šamrok sa očajnim prelaznim rokom. Mi smo Šamrok trebali da prođemo sa Teleoptikom i kadetima, pola/pola. Nemoj da gledaš pojačanja kroz poraz od Šamroka, gledaj kroz to kako igraju i da li uopšte igraju kroz celu polusezonu.
Od svih silnih "pojačanja" dobili smo jednog i po igrača. A Krstajić se pita gde su pare.

I još nešto. To što kažeš da smo čekali da se neko proda da bi došao... pa Eduardo, Ivanov, Marković, Volkov i ostali su prošli pripreme koliko ja znam... došli su na vreme. Jedino su Rnić i Anderson došli kasnije.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
Mi i ne zasluzujemo titulu niti da se takmicimo kad navijaci Partizana omalovazavaju uspjeh koji je napravio njihov trener onda jebem ti fudbal...Jeste Stanojevic nije dobar trener i sve ovo sto je osvojio je zato sto su pratioci go kurac...Da nije nista uzeo ovde bi mu se spominjala keva kako je nesposoban sto ne moze nista da osvoji..
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 244 245 247 248 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.