Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 245 246 248 249 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 851376 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
ma svi su go qrac,samo je đurić kralj  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
Mi i ne zasluzujemo titulu niti da se takmicimo kad navijaci Partizana omalovazavaju uspjeh koji je napravio njihov trener onda jebem ti fudbal...Jeste Stanojevic nije dobar trener i sve ovo sto je osvojio je zato sto su pratioci go kurac...Da nije nista uzeo ovde bi mu se spominjala keva kako je nesposoban sto ne moze nista da osvoji..

Normalno da bih ga prozivao. Nas rezervnih sastav, znaci 11 koji ne pocinju utakmice:

Radisa - Miljko, Laza, Anderson, Stankovic - Lola, Babovic, Manga, Ninkovic - Eduardo, Jovancic

je kvalitetniji od reprezentacije super lige.
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Znaci prozivas ga za onaj jedan jedini kiks? Samo tu nije dokazao da je kvalitetniji od ostatka lige.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
Citat
Da nije nista uzeo ovde bi mu se...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
Mi i ne zasluzujemo titulu niti da se takmicimo kad navijaci Partizana omalovazavaju uspjeh koji je napravio njihov trener onda jebem ti fudbal...Jeste Stanojevic nije dobar trener i sve ovo sto je osvojio je zato sto su pratioci go kurac...Da nije nista uzeo ovde bi mu se spominjala keva kako je nesposoban sto ne moze nista da osvoji..

Normalno da bih ga prozivao. Nas rezervnih sastav, znaci 11 koji ne pocinju utakmice:

Radisa - Miljko, Laza, Anderson, Stankovic - Lola, Babovic, Manga, Ninkovic - Eduardo, Jovancic

Ja i poenta je u cemu?Znaci Stanojevic je kriv sto ima igrace koji su najkvalitetniji u prvenstvu?Jel mozda kvalitet uvjek uzme titulu?Ne,ali hajde samo da ga pljujemo jer ne mozemo da uzivamo u tome sto smo najbolji (ja licno uzivam)...Da i zanemarimo domacu scenu sta vi ocekujete od ovih igraca,tu ima par ljudi koji mogu da naprave razliku ali kao i prethodni kvalitetni igraci daj Boze da se zadrze jednu citavu sezonu na okupu pa da vidimo koliko mogu...Iza covjeka stoje uspjesi i titule koliko god vi ovde pricali bezveze...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x

Ja i poenta je u cemu?Znaci Stanojevic je kriv sto ima igrace koji su najkvalitetniji u prvenstvu?

Nije Stanoje kriv nego je uprava zasluzna.

Citat
sta vi ocekujete od ovih igraca

Da uzimaju tutule dok se ne pojavi ekipa kvalitetnija od njih a da u Evropi igraju gruple LE. Za to imamo kvalitet.

Citat
prethodni kvalitetni igraci daj Boze da se zadrze jednu citavu sezonu na okupu pa da vidimo koliko mogu

Pomirite se sa tim da zivimo u Srbiji i da je tako nesto nemoguce... ma ko bio predsednik kluba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
Igrali smo LS i ispali iz LE za 2 godine da nije bilo rasprodaje ne bi se ni vodila ova prica...
Znaci hocete titule da se osvajaju a isto tako tjerate covjeka koji vam to obezbedi vec na polusezoni?
« Poslednja izmena: 04. Jan 2012, 15:03:15 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Е вала било је могуће у пар наврата у скоријој прошлости
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
SonyEricsson W810i
Срећна Нова година, гробари. Да се настави доминација  Smile

п.с. да ли сте то расправљали да ли је Стојке тукао жену  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jan 2012, 15:31:59 od ognjen91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
Igrali smo LS i ispali iz LE za 2 godine da nije bilo rasprodaje ne bi se ni vodila ova prica...
Znaci hocete titule da se osvajaju a isto tako tjerate covjeka koji vam to obezbedi vec na polusezoni?

Ko ga tera, sam je otis'o u interesu Parizana...

Koje rasprodaje, otis'o Savic?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 245 246 248 249 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.