Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 861254 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Stanojević, Krstajić, Nađ, Rašović, Tomić, Petrić, Mirković, Milošević, i još mnogi...

Bas sam o ovome razmisljao. Ne znam sta da kazem za situaciju. Djuru drzi jedino to sto su komsije ocajne pa ima rezultate.
I ko ce sad hteti u klub. Pravi Grobari ne. Sad ce se pregovarati sa Milinkovicem (odlican trener)

A sta je Milinkovic nego pravi partizanovac ?  Smile

Vise koristi imate od Djurica, Ruzica, Vukadinovica....nego sto bi imali od Stanoja, SAve, Nadja...

Ovi prvi mogu i sami uspesno da vode klub, ovi drugi ne.....

i treba da nas vode nepismeni lopovi koji nemaju cetiri razreda osnovne...

Taman toliko imaju i Krle, Stanoje, Nadj i Rasovic........zajedno...

Fabuse i Megatrendove ne racunam....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Jebem li ga.  Uglavnom ne svidja mi se. Postajemo cigani polako, nece uskoro hteti nijedan bivsi fudbaler da svrati do kluba  Smile

I jebo vas taj Samrok vise. Ova polusezona je upravo pokazala da ne treba posle svake greske davati otkaze, nego za nesto treba imati i strpljenja. Da smo tako uvek radili, posle losih rezultata otkaze, nikad ne bi docekali onog Vujosevica.  Sta sad, jel trebo Mancester da otpusti dedu? Zamisli dva puta igrao i sa Bazelom i Benfikom i nema nijednu pobedu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
@sarma

Bra'o.

@Bogdani

Ne svidja se ni meni al' kakve koristi imamo od bivsih igraca, realno. Razumem da jedan od njih koji ima veze po Evropi tipa Krle, Mijat, Sava, Djani  Smile treba da ima bitniju funkciju  uklubu al' kazi mi sta su korisno svi ti koje si nabrojao uradili za FKP posle fudbalske karijere?
« Poslednja izmena: 26. Dec 2011, 23:24:47 od Ембарго »
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
@ sarma

Ma koju smo korist imali od njih, kad radimo ko preduzeće, prodajemo igrače i ostvarujemo profit, i živimo od toga (a kasne plate svima u klubu). Onda bi veću korist imali od Krstajića i Mijatovića, možda bi im bolje išla ta prodaja.

edit: sarkazam inkluded.
« Poslednja izmena: 26. Dec 2011, 23:26:13 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 767
Zastava Havana
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Ali stvarno ne mogu da svarim nesto.

Pitanje za bracu iz Mladenovca.Jasno mi je to da su Stanojevic i Krstajic nesposobni,tu se slazemo,ali konstatacija da treba da se podrzava Djura zato sto ce i posle njega doci lopovi? Pa mozemo i da uporedimo to sa drzavom.Hocete da podrzavate Tadica zato sto su i ostali isti???

Pa ljudi u takvoj stvari je bolje reci da ste neutralni i da vam je svejedno,jer je takva zemlja i ne moze da bude drugacije,a ne da svaki dan vredjate druge sto se bune protiv lopova i veruju u neki idealan svet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
Ali stvarno ne mogu da svarim nesto.

Pitanje za bracu iz Mladenovca.Jasno mi je to da su Stanojevic i Krstajic nesposobni,tu se slazemo,ali konstatacija da treba da se podrzava Djura zato sto ce i posle njega doci lopovi? Pa mozemo i da uporedimo to sa drzavom.Hocete da podrzavate Tadica zato sto su i ostali isti???

Pa ljudi u takvoj stvari je bolje reci da ste neutralni i da vam je svejedno,jer je takva zemlja i ne moze da bude drugacije,a ne da svaki dan vredjate druge sto se bune protiv lopova i veruju u neki idealan svet.

Ja samo teram kontru i nikog nisam vredj'o osim ex sefa struke i ex sportskog direktora.
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Ако си их вређо, и треба. Биће од тебе Циган.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 767
Zastava Havana
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Izvini nisam mislio na tebe sto se toga tice,vec na brata fudbalera. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
Samo oni koji nemaju veze sa sportom mogu da podrzavaju Djurica sva sreca pa ih je u manjini...
Za bolje i nismo kada se otjera sve sto valja i treba da nas vode nepismeni lopovi koji nemaju cetiri razreda osnovne...Jbg ima takvih i medju navijacima...

To da nemam veze sa sportom stoji. Loptu u zivotu sutnuo nisam i to priznajem. Igrao sam odbojku jedno vreme al' tad nije postojao libero a ja sam bio i ostao nizak pa nije bilo sanse da uradim nesto tu.

Al' pa'i sad ovako:

Oterasmo sve sto valja, velis.
Sta valja? Jokanova igra valjala? Jel' treba ga trpim zato sto je Grobar? Pun mi je kurac toga, da prostis na recniku. On je Grobar i mora digra/bude trener. Eno Ga Volkov nas najgori igrac jer je od preko puta. Stanoje "napravios sam Markovica" Grobarcina, gospodin covek a sto protiv Samroka igra sa Stankovicem (?!) na beku to nema veze. Sto sutne dav puta na gol konobara ni to nema veze. Krle je Grobarcina i ljudina i zmaj s dve glave a da pritom obe rade samo i iskljucivo u interesu Partizana i to je odlicno i dovoljno za fotelju a to sto mi u saradnji sa predhodnopomenutim sto isto podnosi ostavku u interesu Partizana dovede degene za 3 miliona evra to nema veze. Uhavti se za nekog Labrina k'o da je jedini stoper na svetu pa posle kad udje u skripac vremenski onda Djura kriv. Dovedi nekog Brazilca tipa povredjenog. Pun mi je kurac i Stanojeviceve lige sampiona. Djura se kurci kako je najzasluzniji za sve? Pa onaj degen od bivseg sefa struke je na svakom presu pomenuo LS i Lazara Markovica i bisere ko juvelirnicu da drzi. Da nije sklonio Vlajka sa gola protiv onih napacenih polufudbalera mozda bi ga i usralo da udje u LE. Al' ne Vlajko nije bio u formi. Al' dobro to mu s eoprasta jer je Vlajko Cigan a exsef Grobarcina.

Izvinte sto ne udaram enter tek sad sam dig'o glavu.

Jel' Djoan ili Hoan Laporta bio fudbaler? Bio kurac. Politicar. KOga biste vi za predsednika? Dragoljuba Jeremica il' mozda parnog mu beka Miskovica. Jebote sve Grobar do Grobara. Ovaj prvi nas nesto tuzio al' nema veze. Moze i Mister Antara da vodi klub... al' iz predgradja Madrida telefonskim ukljucenjem. Imamo i par graca u sastavu koji su zreli za fotelju il' stolicu za ljuljanje i rucni sat kako god. Jedan moze da bude sekretar a drugi ako ne pobegne u Ukrajnu moze da bude Adijev koordinator.

U brale Golca sam zaboravio, zato poseban pasus. Taj ce da ans spasi al' ozbiljno. On da dobije fotelju i ima daprocvetamo. Izmislio fudbal. Sve zna. Na sve ima komentar ko ja i niko nista ne zna samo on zna... isto k'o ja. Ond a postane predsednik on bi sam sebi bio opozicija. Jedan dan bi doveo Mirica iz Subotica drugi dan bi izas'o da kaze da Miric nema pojma jer je kontras najgore vrste i otero bi coveka. Moze i sef struke da bude. Ima iskustva. Dodus enije nikog vodio 20 godina al' je i on Grobar. I Rnic Nemanja da bude sportski direktor. Dok sluzi parne kartone da juri igrace. Sasvim dovoljno vremena. Bolje on nego ovaj sveze najureni sto umesto da juri Maksimovica prica o igracima Viole.

U pet recenica...

Bata i Petric. To ti je varovatno valjalo. Koji su kurac oni radili u klubu? Sta su korisno uradili za klub (za igracku karijeru kapa dole)? Smak sveta otiso BAta? Ajde.... sluzio da prima platu k'o Mica Beric u KSS-u. Petric je jos kao i neki sekretar bio... ko li izmisli funkciju da mi je znati...
Ja koliko vidim ovde je najvece pitanje kome ide povjerenje i kako ja vidim ti meni kazes da si prije za lopova i nepismeno govedo nego za ljude koji su igrali u Partizanu i koji su za taj Partizan uradili vise nego Djuric za svo vreme njegove vladavine...To kako smo mi igrali za vreme Jokana,Mateusa,Tumbe i ostali nema ama bas nikakve veze sa ovime sto se trenutno desava...To sto ti ubacis u hiper brzinu pa pises i sto treba i ne treba je isto druga stvar...Jesi mozda slusao konferenciju Jovicica nakon smjene Krstajica,ako nisi evo ti pa ti meni reci jel treba ove ljude da podrzavam?

Gde je Djuric da se izjasni,gde je da objasni ako je posten gde su pare i otkud nama budzet od 20 miliona,koji se od njegovog dolaska u klub povecava ko da svake godine dovodimo igrace od par miliona?Spominjes igru pod vodjstvom Jokana ili sada Stanoja,de mi reci sta je to falilo njihovim igrama,i jesu mozda to titule izostale.U Evropi nema uspjeha zbog drugih stvari koje su bitnije i koje i sam znas.Ko bi bio dobar predsednik ne znam,pitanje je ko bi se prihvatio tog posla,ali mora doci neko ko ce Partizan da vodi iz ljubavi prema njemu a ne iz interesa (svakako da ce biti i toga ali ne u ovoj mjeri i na ovaj nacin).

Sto se Stanojevica tice taj covjek je zasluzio da mu se citav upravni odbro sagne i podudla barem 3 sedmicno.I ja sam bio hiljadu puta ljut na njega ali cekaj malo:Jel nas taj covjek uvede u LS sa samo 30 000 eura ulozenih te sezone (date pare za Radisu),jel taj covjek prvi srpski trener koji je uveo jedan srpski klub u LS?Jel taj covjek ne stvori najdominatniji tim u Srbiji i ne obezbedi titulu vec na polusezoni?Jel taj covjek ne dobi ove sezone skroz promenjen tim i opet je u vrhu prvenstva i polufinalu kupa?Jel taj covjek ne jeba Zvezdu gde god je stigao?Samrok jeste sramota ali isto kao sto se desio Fljamuntari desio se i on pa sta,Djuric je prodao sve sto je mogao i sto nije morao i to se osvetilo...Nije Partizan bio podredjen protiv Samroka pa da se Stanojevic toliko pljuje,citava sezone u Evropi je isla naopako,od usera Genka pa do Iraca...Nismo mi bre Mancester pa da jaucemo ako ispadnemo u Evropi i ne udjemo u grupnu fazu LS ili LE.Ako smo ga vec velicali kada nas je uveo u LS treba mu pruziti podrsku i sada kada smo ispali kako smo ispali...On kada bude imao tim na okupu barem jednu sezonu i tada igrao kvalifikacije onda mozemo da pricamo o uspjehu ili neuspjehu...Krstajica mi isto jeste zao ali ne u tolikom obimu on je doveo Jovancica koji je najzasluzniji za ispadanje od Iraca,ali covjek voli Partizan i barem govori istinu.
Njih dvojica vole ovaj klub za razliku od mutavog,covjek koji u toku dana kaze jedno pa za par sati opovrgne svoju pricu je patoloski lazov i kukavica a takav ne treba da vodi ovaj klub...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
@Embargo, ne kazem da treba da imamo korist od tih bivsih fudbalera, ali brate lepo je kad se kao do sada svi ponasali kao da je Partizan porodica, sto i jeste. To mi malo smeta ali ne kazem da je to mnogo bitno za neke rezultate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.