Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 213 214 216 217 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 861647 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
Samo oni koji nemaju veze sa sportom mogu da podrzavaju Djurica sva sreca pa ih je u manjini...
Za bolje i nismo kada se otjera sve sto valja i treba da nas vode nepismeni lopovi koji nemaju cetiri razreda osnovne...Jbg ima takvih i medju navijacima...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Samo oni koji nemaju veze sa sportom mogu da podrzavaju Djurica sva sreca pa ih je u manjini...

Smile Smile Smile Smile Smile

Stanojević za "Blic": Od danas sam bivši trener Partizana, i Đurić mora da ode!

Trener Partizana Aleksandar Stanojević razočaran je vestima iz Humske koje se odnose na smenu sportskog direktora Mladena Krstajića.

Stanojević je, čuvši da je Krstajić smenjen, izjavio da namerava da održi obećanje dato pre nekoliko dana.

"Samo ostajem dosledan onome o čemu sam već govorio. Više nisam trener Partizana, a kad se vratim sa odmora, saopštiću svoju odluku ljudima iz kluba. Razočaran sam mada sam očekivao da će Krstajić biti smenjen", rekao je Stanojević za Blic.

On se potom osvrnuo i na priču člana UO Mileta Jovičića da je Krstajić posle eliminacije Partizana iz kvalifikacija za LŠ želeo da na mesto trenera postavi Nebojšu Vignjevića.

"Normalno je u ovakvim okolnostima iznositi prljav veš, očekivao sam i to. Krstajić ništa nije krio od mene. Na vreme mi je svojevremeno saopštio da razmišlja o mojoj smeni i Vignjeviću, ali je potom doneo odluku da bi to bilo pogrešno po Partizan. U svakom trenutku je gledao samo interes kluba", dodao je Stanojević.

Trener crno-belih istakao je i da bi bilo "potpuno logično" da iz kluba ode i predsednik Dragan Đurić jer niko nije uz njega.

"On je predsednik koji se promoviše kao veliki Partizanovac i razmišlja isključivo u interesu kluba ali stvarnost pokazuje da to baš i nije tako. Svi su protiv njega.  Smile   Pogledajte samo komentare ljudi u javnosti, na stadionu, po internet forumima. Đurić je jedini predsednik fudbalskog kluba koji ne ide na utakmice, koji nije na tribinama sa navijačima", ispričao je Stanojević.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Ukratko:

1. Đurić, Jovičić, Babić, Vukadinović, Grubor... (da izuzmem političare, Ljajića, Ružića, itd.)
2. Stanojević, Krstajić, Nađ, Rašović, Tomić, Petrić, Mirković, Milošević, i još mnogi...

Da li iko normalan više veruje ovim prvima, da oni žele bolje Partizanu?!?!?!?!?!?!!!

Goveda ova poltronska nabrojana posle Đurića, jel' njima da verujem, oni da mi vode klub? Mutavi se posvađao sa svima redom, i nije njegova krivica, jel' da, nego su svi ostali krivi???

Čekam skupštinu kluba od koje očekujem da izglasa nepoverenje ovoj bagri...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Jel' mogu ja u 5 recenica?

1. Krle i Stanoje su trebali da lete posle Samroka a Djurica ih spas'o pa sad se udruzili i "rade u interesu Partizana" pa podnose ostavke jer je tako bolje za Partizan.
2. Krle bi treb'o da se ugleda na zapad i da ne kenja po UO jer je kao SD u klubu kao sto je Partizan dobio i vise nego mnogo para za pojacanja a promasio ih je pola.
3. Ovaj UO nije krao ni manje ni vise od predhodnih a ni njihovi naslednici nece biti nista posteniji.
4. Jovicic mozda laze bas kao sto i Krle iza kojeg stoji neki Sava ili Milija mozda laze, ja ne verujem nikome.
5. Voleo bih da ode Djura da vidim ko stoji iza svega i sta ce taj neko da donese bolje.

Хвала  Smile

Е а сад неко да ми каже кад је скупштина и одо да спавам, не могу да започињем дискусију јер не могу се нервирам, све ми је онако преко ку..а, као и већини...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Црнац, буди озбиљан и реци своје мишљење о тренутној ситуацији, причао си нешто и претходних дана али сада реци нешто онако ефективно у 5 реченица, интересује ме.

Pričao sam ja mnogo, stvarno me mrzi da ponavljam.

Ukratko - Krstajić je zaslužio otkaz, Stanoje je debil, Đurić je trebo da podnese ostavku.

Inače, onih 5 tačaka što je buraz napisao... tao i ja otprilike mislim.

Citat

Tako je bre, reci nam. Šta mi tu laprdamo o sportu kad nemamo veze.

Citat
Smile Smile Smile Smile Smile

I ti Džoi... i ti nam reci.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
Pa ti pokazujes koliko znas tako da od tebe niko niije ni trazio misljenje
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
A jebo vas taj Šamrok više, što i ja čitam gluposti, samo da se nerviram......

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
Za bolje i nismo kada se otjera sve sto valja i treba da nas vode nepismeni lopovi koji nemaju cetiri razreda osnovne...Jbg ima takvih i medju navijacima...

To da nemam veze sa sportom stoji. Loptu u zivotu sutnuo nisam i to priznajem. Igrao sam odbojku jedno vreme al' tad nije postojao libero a ja sam bio i ostao nizak pa nije bilo sanse da uradim nesto tu.

Al' pa'i sad ovako:

Oterasmo sve sto valja, velis.
Sta valja? Jokanova igra valjala? Jel' treba ga trpim zato sto je Grobar? Pun mi je kurac toga, da prostis na recniku. On je Grobar i mora digra/bude trener. Eno Ga Volkov nas najgori igrac jer je od preko puta. Stanoje "napravios sam Markovica" Grobarcina, gospodin covek a sto protiv Samroka igra sa Stankovicem (?!) na beku to nema veze. Sto sutne dav puta na gol konobara ni to nema veze. Krle je Grobarcina i ljudina i zmaj s dve glave a da pritom obe rade samo i iskljucivo u interesu Partizana i to je odlicno i dovoljno za fotelju a to sto mi u saradnji sa predhodnopomenutim sto isto podnosi ostavku u interesu Partizana dovede degene za 3 miliona evra to nema veze. Uhavti se za nekog Labrina k'o da je jedini stoper na svetu pa posle kad udje u skripac vremenski onda Djura kriv. Dovedi nekog Brazilca tipa povredjenog. Pun mi je kurac i Stanojeviceve lige sampiona. Djura se kurci kako je najzasluzniji za sve? Pa onaj degen od bivseg sefa struke je na svakom presu pomenuo LS i Lazara Markovica i bisere ko juvelirnicu da drzi. Da nije sklonio Vlajka sa gola protiv onih napacenih polufudbalera mozda bi ga i usralo da udje u LE. Al' ne Vlajko nije bio u formi. Al' dobro to mu s eoprasta jer je Vlajko Cigan a exsef Grobarcina.

Izvinte sto ne udaram enter tek sad sam dig'o glavu.

Jel' Djoan ili Hoan Laporta bio fudbaler? Bio kurac. Politicar. KOga biste vi za predsednika? Dragoljuba Jeremica il' mozda parnog mu beka Miskovica. Jebote sve Grobar do Grobara. Ovaj prvi nas nesto tuzio al' nema veze. Moze i Mister Antara da vodi klub... al' iz predgradja Madrida telefonskim ukljucenjem. Imamo i par graca u sastavu koji su zreli za fotelju il' stolicu za ljuljanje i rucni sat kako god. Jedan moze da bude sekretar a drugi ako ne pobegne u Ukrajnu moze da bude Adijev koordinator.

U brale Golca sam zaboravio, zato poseban pasus. Taj ce da ans spasi al' ozbiljno. On da dobije fotelju i ima daprocvetamo. Izmislio fudbal. Sve zna. Na sve ima komentar ko ja i niko nista ne zna samo on zna... isto k'o ja. Ond a postane predsednik on bi sam sebi bio opozicija. Jedan dan bi doveo Mirica iz Subotica drugi dan bi izas'o da kaze da Miric nema pojma jer je kontras najgore vrste i otero bi coveka. Moze i sef struke da bude. Ima iskustva. Dodus enije nikog vodio 20 godina al' je i on Grobar. I Rnic Nemanja da bude sportski direktor. Dok sluzi parne kartone da juri igrace. Sasvim dovoljno vremena. Bolje on nego ovaj sveze najureni sto umesto da juri Maksimovica prica o igracima Viole.

U pet recenica...

Bata i Petric. To ti je varovatno valjalo. Koji su kurac oni radili u klubu? Sta su korisno uradili za klub (za igracku karijeru kapa dole)? Smak sveta otiso BAta? Ajde.... sluzio da prima platu k'o Mica Beric u KSS-u. Petric je jos kao i neki sekretar bio... ko li izmisli funkciju da mi je znati...
« Poslednja izmena: 26. Dec 2011, 23:08:24 od Ембарго »
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Stanojević, Krstajić, Nađ, Rašović, Tomić, Petrić, Mirković, Milošević, i još mnogi...

Bas sam o ovome razmisljao. Ne znam sta da kazem za situaciju. Djuru drzi jedino to sto su komsije ocajne pa ima rezultate.
I ko ce sad hteti u klub. Pravi Grobari ne. Sad ce se pregovarati sa Milinkovicem (odlican trener) ali vise sam za prave Partizanovce.  Da je Tumbu da negde uglave u klub, ali nece ovaj sa stokom pod ruku.

Meni u celoj prici najvise zao Stanoja-odnosno nas bez njega. Sad samo da krenu razocarani igraci da beze iz kluba, a sigurno su razocarani jer su verujem bili blizi Stanoju i Krletu.

Za Krleta me boli uvo, velika steta ne moze da bude, ako uopste bude steta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
Bogdani jel' se ja dobro secam da Branko Rasovic dize ruku za Djuru?
« Poslednja izmena: 26. Dec 2011, 23:11:07 od Ембарго »
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 213 214 216 217 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.