Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 212 213 215 216 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 861834 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Citat
-Zasto je termin odrzavanja upravnog odbora menjan nekoliko puta?
-Ovaj.. tuc.. muc ..pa, ne znam... khm

To je sad neka malverzacija jel Smile ono, promeniš termin sastanka i to je malverzacija Smile

To je znak da su pokrali pare Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Да ве питам: ко су Рамдани и Дамјанац? Бивши играчи? Овог првог не знам, а овај други ако је Никола Дамјанац онда контам да је био голман код вас. Слаба ми меморија.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Kad to mi nismo imali lopove u upravi i da li bi išta ostalo od nas da ih nije bilp?  Likovi kao što su Nenad Popović i Den Tana ili recimo Sava i Jugović nemaju šta da traže na čelu naših kubova sve dok se nešto ne promeni iz korena ...

Što se tiče Krleta i Stanojevića, ako ćemo realno, oni su odmah posle Šamroka trebali da odu ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
-Zasto je termin odrzavanja upravnog odbora menjan nekoliko puta?
-Ovaj.. tuc.. muc ..pa, ne znam... khm

-Zasto je Djuric govorio da vam je budzet 10 miliona, a vi sad kazete da je 20 ?
-Pa, ovaj... tuc... kako da... ne znam...

-Zar nije Krstajic podneo ostavku u septembru kad ste namerili da smenite Stanojevica?

-Da... ne... on je izasao.... rek'o je dajem ostavku... u stvari ne... on je hteo da smeni Stanoja, a Djura ga je spasao... kh.. kh..

1. A zbog cega je bitno da li ce se UO odrzati sad ili za 10 dana?
2. Mozda je Djura pricao o budzetu za tekucu gaodinu a potpredsednik nam ineo podatak sa sve troskovima na ime vracanja starih dugova
3. Pitali su ga dal' je Krle podneo ostavku il' je smenjen. Ne u septembru nego sad. Covek je odgovorio da je smenjen. Izasao je i promrmljao nesto u stilu "dajem ostavku". Al' se vratio, glasali su i smenjen je.

I'am od Djure 500 evra za ovo.

Nenad Popović

Da mu jebem i seme i pleme i familiju i supickimaterinu  Smile
« Poslednja izmena: 26. Dec 2011, 21:47:58 od Ембарго »
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Ma jok, ovo je bitno:

Albert Nađ: "Mladen Krstajić je punoletan" Smile Smile

...pored ovog:

Citat
Albert Nađ je potvrdio da je glasao za ostanak Krstajića. Bio je usamljen, ali najavio je "borbu za Partizan"!

"Čuo sam šta je gospodin Mile Jovičić rekao na konferenciji a to je da sam ja bio protiv smenjivanja Krstajića zato što smo igrali zajedno. Moram da kažem da smo Krstajić i ja odigrali zajedno šest meseci u Partizanu. Ne verujem da gospodin Jovičić može da zna zbog čega sam ja glasao za ostanak Krstajića. Postupio sam u interesu Partizana".

Upitan da li to znači da i on napušta klub, Nađ je ovako odgovorio: "Ja sam član UO i Skupštine kluba. Sledi borba za Partizan".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Citat
3. Pitali su ga dal' je Krle podneo ostavku il' je smenjen. Ne u septembru nego sad. Covek je odgovorio da je smenjen. Izasao je i promrmljao nesto u stilu "dajem ostavku". Al' se vratio, glasali su i smenjen je.

ajd leba ti, bolje pogledaj snimak, ne siri dezinformacije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Citat
Što se tiče Krleta i Stanojevića, ako ćemo realno, oni su odmah posle Šamroka trebali da odu ...

Slažem se. Bilo bi bezbolnije i bez ove fame jebene.

Citat
Sledi borba za Partizan".

Borba! Tako je sinovi jugoslovenski! Za Partizan! Za Franju! Za našeg Josipa Broza!
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
Citat

ajd leba ti, bolje pogledaj snimak, ne siri dezinformacije

Za to sam placen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Црнац, буди озбиљан и реци своје мишљење о тренутној ситуацији, причао си нешто и претходних дана али сада реци нешто онако ефективно у 5 реченица, интересује ме.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
Jel' mogu ja u 5 recenica?

1. Krle i Stanoje su trebali da lete posle Samroka a Djurica ih spas'o pa sad se udruzili i "rade u interesu Partizana" pa podnose ostavke jer je tako bolje za Partizan.
2. Krle bi treb'o da se ugleda na zapad i da ne kenja po UO jer je kao SD u klubu kao sto je Partizan dobio i vise nego mnogo para za pojacanja a promasio ih je pola.
3. Ovaj UO nije krao ni manje ni vise od predhodnih a ni njihovi naslednici nece biti nista posteniji.
4. Jovicic mozda laze bas kao sto i Krle iza kojeg stoji neki Sava ili Milija mozda laze, ja ne verujem nikome.
5. Voleo bih da ode Djura da vidim ko stoji iza svega i sta ce taj neko da donese bolje.

@tribiani

Sad gledam sastav Skupstine. Imaju sigunu trecinu za sazivanje. Dal' ce imati 51% za obaranje UO-a... zavisi k'o bude kandidat i zavisi od licnih interesa. Ali generalno, mozda i mogu do  33 glasa protiv Djure. Ako uopste bude imao protivkandidata...

Citat
"Normalno je u ovakvim okolnostima iznositi prljav veš, očekivao sam i to. Krstajić ništa nije krio od mene. Na vreme mi je svojevremeno saopštio da razmišlja o mojoj smeni i Vignjeviću, ali je potom doneo odluku da bi to bilo pogrešno po Partizan. U svakom trenutku je gledao samo interes kluba", dodao je Stanojević.

Mozda Mile i ne laze...
« Poslednja izmena: 26. Dec 2011, 22:32:51 od Ембарго »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 212 213 215 216 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.