Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 210 211 213 214 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 862298 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
Ne bih rekao da je njegova... zasto bi inace mutavi i govnari ceo dan moljakali Krleta da sklope primirje ? Cak je i Dule posredovao, ali Krle nije hteo ni da cuje... i bolje sto nije, da se sljam komplet ocisti...

Dal' je njegova il' nije.... mozda i nije skroz njegova... tu je cika Tumba legenda da glasa za Savu. Pa "legenda kluba" dobije jedan glas a Grobari uzdrzani. Eto sad ce Milija ili ko vec stoji iza Krleta da ima pet glasova. Tumba iz inata sad glasa za Djuru. Ustvari ako bude Milija mozda (s)kupi jos neki.
« Poslednja izmena: 26. Dec 2011, 19:24:41 od Ембарго »
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Citat
Dal' je njegova il' nije.... mozda i nije skroz njegova... tu je cika Tumba legenda da glasa za Savu. Pa "legenda kluba" dobije jedan glas a Grobari uzdrzani. Eto sad ce Milija ili ko vec stoji iza Krleta da ima pet glasova. Tumba iz inata sad glasa za Djuru. Ustvari ako bude Milija mozda (s)kupi jos neki.

Ovo ce za najvise dva meseca ici u potpis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
A stavi odma'. Nije fora za dva meseca.

Krstajić se na sednici pravdao da nije nikoga želeo da omalovažava. Pitam se da li je to bio lični stav ili je on bio batina u nečijim rukama. Upravo je Krstajić posle eliminacije od Šamroka tražio da se otpusti Stanojević i da mu se dovede Vignjević iz Kule, ako ćemo o moralu. To vam je jedina istina - izjavio je Jovičić za S media portal.

Smile
« Poslednja izmena: 26. Dec 2011, 19:48:26 od Ембарго »
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
A stavi odma'. Nije fora za dva meseca.

Krstajić se na sednici pravdao da nije nikoga želeo da omalovažava. Pitam se da li je to bio lični stav ili je on bio batina u nečijim rukama. Upravo je Krstajić posle eliminacije od Šamroka tražio da se otpusti Stanojević i da mu se dovede Vignjević iz Kule, ako ćemo o moralu. To vam je jedina istina - izjavio je Jovičić za S media portal.

Smile

Smile Smile Smile

...a sad ozbiljno:

Citat
Jovičić je na konferenciji za novinare, između ostalog, rekao da je Krstajić tužan napustio sednicu UO, ali se dosadašnji sportski direktor pred novinarima se pojavio nasmejan.

Na konstataciju novinara da ne deluje nimalo žalosno, Krstajić je odgovorio: "Žalosno? Ponosan sam! Takav sam bio dok sam bio igrač i dok sam obavljao funkciju sportskog direktora. Savest mi je čista i mirno spavam".

Na pitanje novinara da li je od njega traženo da se izvini na sednici UO i ako jeste zašto tako nije postupio, Krstajić je odgovorio: "Zato što imam karakter, zato što sam tako vaspitan i zato što sam štitio sportski sektor kluba".

Jedno od novinarskih pitanja odnosilo se i na tvrdnju Mileta Jovičića da je Krstajić, posle eliminacije Partizana od Šamroka u kvalifikacijama za Ligu Evrope, bio za to da trener Stanojević bude smenjen.

Krstajić je na to rekao: "Upravo zbog toga bih vas zamolio da sve prenoći. Crno-bela Srbija zaslužuje da zna istinu".

Albert Nađ je potvrdio da je glasao za ostanak Krstajića. Bio je usamljen, ali najavio je "borbu za Partizan"!

"Čuo sam šta je gospodin Mile Jovičić rekao na konferenciji a to je da sam ja bio protiv smenjivanja Krstajića zato što smo igrali zajedno. Moram da kažem da smo Krstajić i ja odigrali zajedno šest meseci u Partizanu. Ne verujem da gospodin Jovičić može da zna zbog čega sam ja glasao za ostanak Krstajića. Postupio sam u interesu Partizana".

Upitan da li to znači da i on napušta klub, Nađ je ovako odgovorio: "Ja sam član UO i Skupštine kluba. Sledi borba za Partizan".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Znaci i Vi ste poceli da pucate po savovima...bzvz, Stanoje je bio odlican trener  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC 
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

407034_223077697766956_100001941821850_524995_2095079144_n.jpg
(51.42 KB, 489x606)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung 
Samo u srpskom fudbalu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
Ja cu ovo da prijavim UEFI...
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Kako je budzet naglo skocio ove godine, skoro pa duplo... ako na leto prodamo Markeca za 20 miliona, budzet za 2012 ce biti 25 miliona  Smile

ako gledate SOS ...  Smile ... Jovicic mi krade ideje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 210 211 213 214 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.136 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.