Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 171 172 174 175 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 865350 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Meni nije sporan taj klinac, nije mi bio sporan ni Kikanovic u nasem kk-u, navijao sam za Elmedina kao sto bi za nekog Milosa, Dusana.....
I njemu i ovom malom je trebalo hrabrosti....
Al ne znam kako vama ne smeta, vi ste stajali iza zastave radikala....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
KEVA MU IZ ČAČKA!
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Црња је погођен у жицу!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Црња је погођен у жицу!

Onu što mu drži uši  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Јој не подсећајте ме на СРС заставе... Ближе се избори...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Stvari tu jesu poprilicno crno bele. Naravno, mozes ti imati prijatelja bosnjaka, al kad se zapuca, a ne daj Boze da se ikada vise zapuca, pitanje je koliko njih ce ti ostati prijatelji.
To sta su nekad bili bosnjaci, dal su bili u cetnicima to je krajnje nebitno. Ranije su bili isto tako srbi, sad bi radije rekli da su siptari nego da su srbi. Pitaj ih sad sta misle o cetnicima i dal bi neko bio u cetnicima... Oni su sami odlucili da ne zive sa srbima, niko ih nije terao na to.
Necu da ulazim u politiku, to kakvo ces ti misljenje da imas tvoja je stvar, ali smo mi srbi previse tolerantni. Naravno da ne mrzim nikoga, niti zelim lose nekome samo zato sto je pripadnik drugog naroda. Ali nama borba za nas narod tek predstoji, a nadajmo se da ce se sve zavrsiti mirno.

A legende su legende, svako je zasluzio postovanje zbog svega sto je uradio za klub, to su bila neka druga vremena, izuzev ako nije uprljao svoje ime, nekim svojim angazmanom kasnije.

« Poslednja izmena: 18. Dec 2011, 17:13:00 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Stvari tu jesu poprilicno crno bele. Naravno, mozes ti imati prijatelja bosnjaka, al kad se zapuca, a ne daj Boze da se ikada vise zapuca, pitanje je koliko njih ce ti ostati prijatelji.

Nema Jaksa to veza sa sportom i ovim klincima......nije on dosao da sklapa prijateljstva vec na privremeni rad u inostranstvo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Ма у праву си ти Јакша, не би ни мени било баш пријатно да гледам нпр. Шиптара или Хрвата у Партизану, сада, данас... Али муслиман из БиХ ми је некако другачији, дал зато што живе заједно са Србима, или зато што их је већ било у нашим клубовима, или зато што тренутно нема толико проблема са њима, јебем ли га... У сваком случају не треба правити драму око једног клинца који ко зна шта ће икада урадити у каријери.
« Poslednja izmena: 18. Dec 2011, 17:19:45 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
To Sarmo jesi u pravu.
Vexen, stvar je u tome sto mislim da mi sa ove strane Drine, gledamo skroz drugacije situaciju nego srbi sa druge strane Drine, koji tamo zive bukvalno zarobljeni od strane medjunarodne zajednice pod bosnjackom tiranijom. Debelo su zastranili i skoro da im malo fali da uvedu serijat(naravno karikiram malo ali razumes poentu).

Kad Srpska bude sastavni deo Srbije, onda sto se mene tice mozemo i da se mirimo, pa i da zivimo u nekom obliku drzavne zajednice sa bosnjackom drzavom na teritoriji federacije BiH(BiH je sastavljena iz 2 entiteta, Republika Srpska i Federacija BiH, cisto da ne bude zabune), a do tada ne bih da gledam ni bosnjake u zvezdinom dresu.

To je naravno samo moje misljenje.
« Poslednja izmena: 18. Dec 2011, 17:34:33 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
O boze
« Poslednja izmena: 18. Dec 2011, 17:36:27 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 171 172 174 175 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.