Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 865281 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
 Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Најјакији муја који је играо у Србији је био Сеад Сушић. Само се сјебо, превише је воло капљицу и лумперај.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Vi ste inace doveli skoro neko bosnjacko dete(iz federacije bih), vidim ovde bili pozitivni komentari, pa se cudih kako ste tolerantni.
Ajde ova diskusija, siptari i ostali, to bila bivsa jugoslavija, ali mi je cudno kako neki veliki srbi, sa sve Mladicevom slikom i sl. pozdravljaju dovodjenje bosnjaka u klub.

Nije mi cilj da sirim neku mrznju i sta ti ja znam, ali stvarno ne bih voleo da vidim slicnu situaciju u Zvezdi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
HTC One M8
Ja ne znam da li si ti svestan sta si sad napisao.

To bosnjacko dete je upravo to-DETE! Nismo mi doveli ni ratnog zlocinca, ni silovatelja, ni koljaca, nego jedno dete koje za svoje godine dobro pika fudbal.To je cela mudrost.

I ne znam odakle paralela sa Mladicevom slikom i sl., pa on covek nije mrzeo sve bosnjake, kao sto ni ja ne mrzim sve muslimane iz Bosne.

A mozda smo trebali malog da nataknemo na kolac kad je usao u nase prostorije i da zapevamo "nek' se pece i okrece..." Smiley 1
« Poslednja izmena: 18. Dec 2011, 16:26:10 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
Aj manite se glupih rasprava pogotovo sa pojedincima...

http://www.partizan.rs/24528-ser-alex-stanojevic-u-raljama-navijaca/
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Citat
Neko ga voli, neko ne voli, ali niko ne može da mu ospori da je na putu da sa crno-belima ostvari neke, za mnoge iz roda glodara, neostvarive snove.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Idi ti malo zivi u Sarajevu, da vidis kako oni vole tamo srbe. Ili bar pitaj nekog koga su oterali odatle. A ko je tata tom detetu, mozda je i on nekoga ubijao?
Ja ne mrzim nikoga, niti podrzavam sirenje mrznje, al ne bih voleo da gledam bosnjaka, hrvata i siptara u dresu Zvezde.

Al jasno je meni kako su svi veliki Srbi kad je to kul, al kad je konkretno u pitanju nesto sto ti je licno bitno onda jebes Srbiju i srbe i principe. Smile

I u cemu je razlika, doveo dete ili nekog od 25 godina... Ni on za vreme rata nije mogao da nosi pusku...
« Poslednja izmena: 18. Dec 2011, 16:33:41 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Последња реченица је врло истинита, и то је велика туга и трагедија. Само што то нема никакве, никакве, али буквално никакве везе са тиме да ли је неко дете дошло у Партизан да игра фудбал. Али никакве.

Али јебига, неком муслиманско дете на проби, неком Хрват на клупи, фер расподела ваљда...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Али јебига, неком муслиманско дете на проби, неком Хрват на клупи, фер расподела ваљда...

Jes' isto, samo sto je taj hrvat pola srbin. Al na kraju, i svi bosnjaci su srbi pa nikom nista. Smile

Nego ajde, necu da smaram, vasa stvar.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
HTC One M8
Idi ti malo zivi u Sarajevu, da vidis kako oni vole tamo srbe. Ili bar pitaj nekog koga su oterali odatle. A ko je tata tom detetu, mozda je i on nekoga ubijao?
Ja ne mrzim nikoga, niti podrzavam sirenje mrznje, al ne bih voleo da gledam bosnjaka, hrvata i siptara u dresu Zvezde.

Al jasno je meni kako su svi veliki Srbi kad je to kul, al kad je konkretno u pitanju nesto sto ti je licno bitno onda jebes Srbiju i srbe i principe. Smile

I u cemu je razlika, doveo dete ili nekog od 25 godina... Ni on za vreme rata nije mogao da nosi pusku...

Tebra, mnogo si zaglupeo, odnosno zaglupeli su te neki ljudi kojima to upravo i cilj, da naprave masu koja ce na sve gledati crno-belo. Smile

Znam ja dosta ljudi iz Sarajeva prijatelju, koji ne osecaju mrznju kakvu osecaju pojedini ljudi ovde. Znam dosta ljudi koji su izbegli iz Sarajeva i koji ne osecaju mrznju prema celom muslimanskom narodu u Bosni. A, takodje znam i ljude koji su muslimani, a oterani su iz svojih kuca, stanova...i pazi sad ovo, ni oni ne mrze srpski rod. Pojedince da, ali srpski narod ne. Kako godine prolaze, neke rane zaceljuju i narod ne zaboravlja, ali oprasta. To je ono sto pojedini kod nas nikada nece shvatiti. I na jednoj i na drugoj strani imas ekstreme, samo sto kod nas ti ekstremi preovladjuju.

Evo, vi imate majice i dukseve "Cetnici sever", a u cetnicima je bilo brdo muslimana u drugom svetskom ratu. Sta mislis da ce reci ljudi koji nose te majice, da li mrze muslimane? Mada, mozda su te majice pravljene po uzoru na "cetnike" iz 91.god. koji su naprasno petokraku zamenili kokardom jer vise nije IN, ko ce ga znati. Smile

Citat

Ovo mi je posebno smesno tebra. Zamisli da je Srbija ratovala i sa Makedonijom, Crnom Gorom, Rumunijom...jel bi se odrekli Panceva, Savicevica, Belodedica ili bi oni bili izuzeci kao i onaj mali zuti iz Cacka? Jel bi Bajkovic bio nepozeljan u Zvezdi, jebao bi mu majku crnogorsku, jel da?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 170 171 173 174 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.