Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 871 872 874 875 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 847132 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
Mislim da je crnja pitao zašto se zviždalo od 10'. Ja mogu samo da ponudim sledeće objašnjenje: Zato što gubiš 1-0 a pred 20 hiljada svojih navijača u prvih 10 minuta dopustiš sebi da se ne boriš i da za tih 10 minuta ne izneseš čestito loptu sa svoje polovine terena.

Da, svi su videli da se u prvih deset minuta ekipa nije borila. Jao Bože.

Nije nego su ljudi očekivali da odmah postignemo gol... a u tom 10. minutu ih je već hvatala nervoza Smile

Niko ne shvata da se zvižducima tokom utakmice nikad ništa neće postići, samo će se odmoći ekipi. Al dobro, nek rade "navijači" kako im je volja. Ja tu ne mogu ništa da promenim.

I posle se pitate zašto i kako uvek ispadamo kad igramo drugu kući. Eto vam jasan odgovor. Naši igrači se gore osećaju na sopstvenom stadionu nego na tuđem pred 30 soma ljudi.

Citat
Ne mislim da je Vermezović kriv za poraz jer zaista nije igrao on

Smile

Citat
Nisu bolji,da se ne lažemo,samo su iskoristili šanse.Falio nam je pritisak u obe utakmice

To je to.

Ragaci su jednostavno snažniji, spremniji fizički itd. Kvalitet fudbalski nemaju. Dali su nam golove na dve naše velike greške. Što kaže Džoni, iskoristili su šanse i to je to. Zasluženo idu dalje ali nisu kvalitetniji od nas, kao što ni mi nismo bili kvalitetniji od Anderlehta.

Citat
Ekipa koja nas u 2 utakmice glat dobije 1-0, 0-1 je bolja od nas.

Ništa nije glat, a pogotovo kada su dve utakmice po 1:0. Misliš da su oni samo tek tako istrčali i prošli nas s pola snage?

Da... da ih nisu hvatali grčevi (u prvoj već negde oko 70. minuta) možda bi i izgledalo da je lagano. Doduše, ja volim kad vidim da ekipu hvataju grčevi, jer je to znak da daju sve od sebe. Koga ne uhvati grč - il je spreman, il nije trčao. Mi nismo spremni.

I zajebite to "kiparska ekipa"... oni jesu klub kojem je rezidencija na Kipru, ali kiparska ekipa može samo pod navodnike da ide. Jedina dva Kipranina za koje sam čuo a da su fudbaleri su Đanis Okas i Karalabidis. Njih dvojica eto odskaču pa su igrali za Oli i PAO. Gde su ostali? Pa u onim ekipama koje se ne takmiče u Evropi.

Kiprani nisu crnci.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2012, 16:11:55 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
ti nemaš kontakt sa stvarnošću nekad.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svi smo mi melem za drzavni budzet.

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1

da te ispravim ja "nikad"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.9
mob
Samsung S25 Ultra
PAOK hoće Marinkovića

Nenad Marinković na meti solunskog kluba. Grci će ga opet videti u četvrtak posle čega bi transfer mogao da bude realizovan.

Nenad Marinković mogao bi karijeru da nastavi u PAOK-u. Nekadašnja velika nada Partizana trenutno igra za izraelsku Bnei Jehudu i ako u četvrtak ponovi dobru igru u revanšu sa solunskim klubom, verovatno će transfer biti obavljen.

Naime, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope grčki predstavnik je kao gost pobedio Bnei Jehudu 2:0, ali je Marinković ostavio odličan utisak. Po opštoj oceni domaćih medija bio je najbolji igrač tima iz Tel Aviva.

To nije promaklo stručnjacima PAOK-a, koji su pokazali interesovanje za 23-godišnjeg napadača. Solunski crno-beli, međutim, žele da se još jednom uvere u Marinkovićeve kvalitete pre nego što otkupe njegov ugovor. Za to će imati priliku u četvrtak u revanšu sa Bnei Jehudom.

Nenad Marinković je, osim za Partizan, igrao za Banat, OFI sa Krita i Smederevo pre nego što je prošle godine otišao u Bnei Jehudu. U Izraelu je i njegov dve godine stariji brat, takođe nekadašnji učenik crno-bele škole fudbala, Nebojša, koji igra za Hapoel Ako.

(MONDO, foto MN Press - arhiva)

Извор.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62

Ja sam lud što uopšte bilo kome odavde i odgovaram još uvek... al bar kad odgovorim nešto, pa makar se i ne slagali, potrudite se da napišete bar 10 reči u vašem odgovoru.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
ti nemaš kontakt sa stvarnošću nekad, ti nemaš kontakt sa stvarnošću nekad.
Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
PAOK hoće Marinkovića

Nenad Marinković na meti solunskog kluba. Grci će ga opet videti u četvrtak posle čega bi transfer mogao da bude realizovan.

Nenad Marinković mogao bi karijeru da nastavi u PAOK-u. Nekadašnja velika nada Partizana trenutno igra za izraelsku Bnei Jehudu i ako u četvrtak ponovi dobru igru u revanšu sa solunskim klubom, verovatno će transfer biti obavljen.

Naime, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope grčki predstavnik je kao gost pobedio Bnei Jehudu 2:0, ali je Marinković ostavio odličan utisak. Po opštoj oceni domaćih medija bio je najbolji igrač tima iz Tel Aviva.

To nije promaklo stručnjacima PAOK-a, koji su pokazali interesovanje za 23-godišnjeg napadača. Solunski crno-beli, međutim, žele da se još jednom uvere u Marinkovićeve kvalitete pre nego što otkupe njegov ugovor. Za to će imati priliku u četvrtak u revanšu sa Bnei Jehudom.

Nenad Marinković je, osim za Partizan, igrao za Banat, OFI sa Krita i Smederevo pre nego što je prošle godine otišao u Bnei Jehudu. U Izraelu je i njegov dve godine stariji brat, takođe nekadašnji učenik crno-bele škole fudbala, Nebojša, koji igra za Hapoel Ako.

(MONDO, foto MN Press - arhiva)

Извор.

Дао им гол данас, иначе имаш тему браће па тамо постављај вести везане за њих.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows
Browser
MSIE9.0
mob
Nokia Lumia 920
Nikad nisam bio ovako nervozan zbog fudbala, a da me drzi ovako dugo, ni derbi kad izgubimo, jer nas NIKO nikad nije ovako nadigrao, bio ovako dominantan, ni Arsenal, ni Real, ni Genk, a ono sa Samrokom je bila utakmica i po za ovo. Totalna nemoc.
Ipak, malo hladnije glave sada mi se sve vise cini da nam onakva ekipa ne lezi, i da vece sanse imamo protiv ekipa koje malo vise igraju fudbal, a ne zasniva im se sve na cuvanju svog gola, iako to rade jako dobro. Svaka im cast, i mislim da ce napraviti oni jos "iznenadjenja"...

Klupsku politiku dovodjenja igraca necu da komentarisem, kao ni trenera, ovaj put.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2012, 23:01:07 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
ti nemaš kontakt sa stvarnošću nekad, ti nemaš kontakt sa stvarnošću nekad.
Smile

vrongčina vrongčinska
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
mob
HTC One M8
Gledam sad ko sve moze sutra da nam uleti, ima tu finih ekipa, mnogi mogu da nas nakantaju...Bursa, Dinamo Moskva, Legia, Anzi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 871 872 874 875 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.