Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 293 294 296 297 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 853840 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 10.54
arbeit macht frei Smile

šalim se naravno, potpuno sam protiv antisemitizma i osim par incidenata koji su neizbežni u donekle istorijski neobrazovanom društvu ne verujem da će biti većih akcija usmerenih u tom smeru. Većina Partizanovaca koje ja znam je oduvek bila ponosna što smo klub za koji navijaju Srbi, Zapadni Srbi, Zapadniji Srbi, Srbi islamske veroispovesti,Slovenački Srbi... Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Većina Partizanovaca koje ja znam je oduvek bila ponosna što smo klub za koji navijaju Srbi, Zapadni Srbi, Zapadniji Srbi, Srbi islamske veroispovesti,Slovenački Srbi... Smile

Lužičke ne zaboravi.

Uživo: Stanojeviću zabranjen ulazak, obraćanje za stolom ispred stadiona!

Bivšem treneru Partizana Aleksandru Stanojveću zabranjeno je da održi konferenciju za štampu u klupskim prostorijama, pa će on to učiniti ispred stadiona u Humskoj.

Stanojević je zakazao obraćanje javnosti za 14 časova, posle njegove smene koja je ozvaničena u petak na sednici Upravnog odbora i kada je na njegovo mesto postavljen Avram Grant.

Ipak, srpski stručnjak će se prisutnima obratiti ispred stadiona, pošto mu nije dozvoljeno da to učini u prostorijama Partizana.

Pola sata pre najavljenog obraćanja, ispred severne tribine stadiona postavljen je sto, prekriven Partizanovom zastavom, kao i tri stolice.
U blizini je, 15-ak minuta pred početak konferencije za medije, pristuno oko stotinak navijača koji pružaju podršku Stanojeviću. Skandira se "Stanoje, ostani!", "Đuriću, napolje!", a navijači nose i plakate na kojima su portreti pet članova uprave.
Od obezbeđenja, po prilično hladnom vremenu, tu su dve policijske "marice" kao i troje patrolnih kola.

Blic

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
Oko 200 navijača Partizana koji žele da pruže podršku smenjenom treneru Aleksandru Stanojeviću okupili su se ispred stadiona, uz prisustvo policijskih snaga.

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 5800 express mus

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
A sta sam ja lose rekao!?
Jbt, 200 navijaca mu daje podrsku. Ej...
To samo Djurica jos vise ojacava na svojoj poziciji.
Opste je rasulo medju navijacima i navijackim grupama i sve ove mini-revolucije Djuricu stavljaju do znanja da moze da radi sta god pozeli.
U tome je ljudi problem... kako ne shvatate.

Evo sad kazu hiljadu... svejedno, to je premalo.
« Poslednja izmena: 14. Jan 2012, 15:09:33 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N73
Izgleda je bilo oko 1000 ljudi sto je za jednu noc dogovora sasvim solidno nadam se da ce ih biti jos vise kada bude prava konferencija...Svaka cast svima koji su mogli da odu  Smile
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Stanojević: Nebitan sam ja, važan je Partizan

Dosadašnji trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je kratku konferenciju za novinare ispred stadiona u Humskoj, jer mu je zabranjeno da to učini u prostorijama kluba.

Stanojević se brojnim novinarima, televizijskim ekipama i navijačima obratio ispred stadiona crno-belih.

Kapije na stadionu su bile zaključane kao i ulazna vrata, a u Humskoj su bile prisutne i policijske snage.

Ispred stadiona u Humskoj bio je postavljen sto sa tri stolice i mikrofonima, sa platnom sa klupskim obeležjem. Stanojević je sam došao ispred stadiona oko 14.20 časova i kratko se obratio okupljenima, kojih je bilo oko hiljadu.

"Nisam ja ovde zbog novinara. Ne pravim cirkus i nisam neozbiljan, ali ovo je sramno. Sramota je da mi dođemo ovde, da održimo konferenciju, a desi se ovo, zaključavanje stadiona. Nisam nikakav revolucionar, nekakav neozbiljni buntovnik, ali me niko neće sprečiti da kažem ono što imam. Moja tema je samo struka, ali zaista ovde ne mogu da govorim. Ne mogu da shvatim da ja kao dosadašnji trener ne mogu da dam informaciju navijaču Partizana!? A imam mnogo toga da kažem", rekao je Stanojević, kojeg je veoma teško bilo čuti zbog velike buke koju su pravili navijači skandirajući mu.

"Meni je najdraže, to zna svaki navijač Partizana, kada u Kupu izvučemo Zvezdu za rivala. Tada nastupi neka radost, emocije su to. I ovde sada sada su prisutne emocije, i to jake. A bilo bi neozbiljno da pričam pod emocijama. Želim da pričam o stvarima koje sam hteo da uradim, a nije mi omogućeno. Želim da se bavim samo strukom, da budem trener, a ne da budem revolucionar. Nebitan sam ja, nebitan je i Krstajić, bitan je samo Partizan", rekao je Stanojević.

Mladi stručnjak je dodao da će se obratiti javnosti u utorak.

"Bilo bi neozbiljno da ovde pričam, u ovakvoj situaciji. Pričaćemo na ozbiljan, civilizovan način. Pitanje je dana kada ću održati pravu konferenciju. Važno je reći da ne dižemo nikakvu bunu, samo hoćemo da se zna šta se radi. Hvala vam svima, vidimo se u utorak", dodao je Stanojević, kome su prilikom dolaska i odlaska navijači skandirali "Ti si prvi trener Stanoje".

Brojni navijači okupili su se kako bi pružili podršku dosadašnjem treneru Partizana. Oni su pevali i imali su brojne transparente.

Stanojević je smenjen na sastanku Upravnog odbora FK Partizan u petak, a umesto njega angažovan je izraelski stručnjak Avram Grant.

(agencije, MONDO)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
HTC 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 10.54
Nije bilo bre 1000 ljudi, ne pričaj, oko 300-500 ljudi.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N73
Ne pricam ja kazem sta novine prenose i napisao sam izgleda je bilo a nisam tvrdio
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 293 294 296 297 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.