Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 292 293 295 296 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 853654 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Јевреј, усташа, шта је следеће ?!

Ja sam za Horasa Granta.

Aj u 20 evra da je sledeci post Emptijev Smile

Што си ти неки занимљив лик. Још ако си сладак....

Srećna Julijanska Nova godina svim Pravoslavnim vernicima! Živi i zdravi bili!

Јевреј, усташа, шта је следеће ?!

Ja sam za Horasa Granta.

Шта који курац причаш индијанац, шта ти, било кога да смо довели ти би кењао по станоју и био за тог који је дошао, само бре сереш и сереш, не знам одакле ти више инспирација, немој да си ми одговорио више на један јебени пост, идеш тамо у листу ону на профилу и куцаш мој ник на игноре а мој пост кад видиш овде уредно прескочиш, не могу више да се препирам са тобом, докурчио си и Богу и људима.

Срећна свим гробарима православна нова година!

Nemoj da se prepiraš.

Takođe sve najbolje.

I zaveži pertlu.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Mogu da se kladim da ih nece biti ni hiljadu.  Smile

И то је за задовољство...
Браво ти га браво, треба нас јебати кад смо стока, за боље и нисмо.
Штуцави све док многи тако буду размишљали као ти, нећемо направити већи успех од првог места у јеленкрш лиги.

Pa drago mi je samo zato sto ce ispasti budale.
Kada nesto planiras tako veliko, moras imati kriticnu masu i organizacijski nivo.
A ne da sa 127 potpisa trazis smenu predsednika i da sa sacicom ljudi protestvujes ispred stadiona.
O tome ja pricam.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
HTC najskuplji
Mogu da se kladim da ih nece biti ni hiljadu.  Smile

Штуцави све док многи тако буду размишљали као ти, нећемо направити већи успех од првог места у јеленкрш лиги.

Kada nesto planiras tako veliko, moras imati kriticnu masu i organizacijski nivo.
A ne da sa 127 potpisa trazis smenu predsednika i da sa sacicom ljudi protestvujes ispred stadiona.
O tome ja pricam.

сва срећа па ти и слични теби и не покрећете ништа јер би одавно све отишло у курац. седи ти и даље за компом и лупај по тастатури, очигледно за боље и ниси..
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Mogu da se kladim da ih nece biti ni hiljadu.  Smile

O tome ja pricam.

сва срећа па ти и слични теби и не покрећете ништа јер би одавно све отишло у курац. седи ти и даље за компом и лупај по тастатури, очигледно за боље и ниси..

Zato vi imate 74 uspešne revolucije iza sebe koje su donele boljitak i sreću ovom delu planete.

Slažem se ja da treba preuzeti inicijativu, uraditi nešto po pitanju koje te se tiče.......ali raditi to bez ikakve organizacije, bez plana, sa mnogo neozbiljnosti......je kao i ne raditi ništa.
Čini mi se da se to i radi da bi se posle reklo "mi smo bar nešto pokušali"...da je to jedini cilj...
Kako drugačije shvatiti neozbiljne pokušaje....tipa pisma sa brojevima pretplatnih karata?

Sad ćete da pitate "šta mi drugo možemo?"

Ako ne možete ništa drugo, sedite kući, izađite sa devojkom, drugovima, gledajte Basa u 19h.....jer je svejedno...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Браво Миланче, тако прави Гробар говори о својој браћи и такве успехе им жели. Посети звездашки форум, видим да дају добре квоте на број људи који ће доћи.

Сармо, Гробари тренутно немају никог ко би пре могао да поднесе иницијативу од оних који су то и урадили. Мислим да неће бити мали број људи, видећемо.

Станоје држи конференцију испред стадиона.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
Tu je pitanje,da li uopste vecina zeli da skine Djurica i da li vecina ima interes da to uradi.Drugo sto je makar meni diskutabilno,jeste glupo ponasanje Stanojevica.Jer,ocigledno stoji neko iza njega sa visim interesima,ali ih je vjerovatno dobro zajebao kada je natjerao zbog palamudjenja Djurica da mu uruci otkaz.To jeste,isti ljudi koji stoje iza Krleta,stoje iza ovog maMgupa.Pokusali su posle,vadjenjem u medijima da mu sacuvaju posao,a da on urusava unutar kluba,da nakon osvajanja titule,sigurne prodaje Markovica,digne neku vrstu bunta,kako se nema para za LS,a gdje su te pare i td..Jedno je sigurno,snazniju podrsku ima Djura,cisto sumnjam da ce skorije da ode.Dobio je dobirih godinu dana sa Grantom.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
HTC najskuplji
Сармо нико није рекао да ће се нешто десити данас али све је боље од нуле, да не говорим о онима који се подсмевају..
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Сармо нико није рекао да ће се нешто десити данас али све је боље од нуле, да не говорим о онима који се подсмевају..

Iskreno....razmislio sam o onome sto sam napisao.

Mozda i neke naizgled nebitne i sitne akcije slabe nečiju poziciju,okreću javnost, do neke tačke kada su mnogo ranjiviji...
Samo jako oprezno, bez antisemitizma, palestinskih zastava i sličnih stvari.....može da dovede do ozbiljnog kontra efekta.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 5800 express mus
Станојевићу је забрањено да одржи конференцију на стадиону, па ће је одржати испред стадиона.

Партизаново "дете" оставити на улицу?  Smile

Душмани распали...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
А и он нашо баш на стадиону да је одржава. Па нема бато, ниси више у клубу, ћао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 292 293 295 296 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.