Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 289 290 292 293 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 851357 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Alcatel G16x
Чуј молим те, "познаје српски фудбал"  Smile Какав аргумент... мисим оно, нема софистициранијег фудбала од српског. Толико је софистициран, да и тренери почетници освајају титуле.

Ne pricam o kvalitetu vec o nacinu igre i ponasanju ovdasnjih igraca i sportskih radnika. Mozda ce ovaj da pokusa ono sto je pokusao Zeman u Zvezdi... da spremi ekipu za, ne tri, nego cetiri fronta. Ona ciganija se pobunila cim im je covek pojacao zagrevanje sa 9 na 14 minuta.
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=01&dd=13&nav_id=573651

Citat
Navijači Partizana, svi vi koji volite crno-bele boje i koji se ne mirite sa ovom brukom i sramotom koja nam vodi klub, koja nam je danas, pod okriljem mraka, nanela najveću ljagu od osnivanja našeg voljenog kluba i koja svojim potezima direktno ugrožava budućnost i prosperitet FK Partizan:

Mi, vlasnici pretplatnih karata i navijači Partizana, dolazimo da prošetamo sutra ispred stadiona i podržimo na miran i nenasilan način našeg trenera Aleksandra Stanojevića, koji će se na konferenciji za medije obratiti javnosti!
Svi ostali koji smatraju da trebaju da nam se pridruže u ovoj šetnji za spas Partizana su dobrodošli.

“Da li bi ljudi mogli da budu bolji? mogli bi, ali niko neće da prvi počne!” Duško Radović

Budi prvi! Živi za Partizan, a ne od Partizana

Beogradu, dana 13.01.2012.

Citat
Partizanovci, Grobari, navijači i simpatizeri!

Odmetnuta uprava FK Partizan koja vlada preko nelegalnog i nekompletnog upravnog odbora, koja nikome ne polaže račune, koja bahato i godinama smenjuje naše najbolje trenere i legende i uništava klub, rešila je da sprovede svoj sumanuti pohod do kraja.

Ne dajmo im da unište FK Partizan! Partizan je klub ove države, ovog grada, klub svih Partizanovih asova i nas navijača, a ne privatni klub Dragana Đurića i njegovih kompanjona!

Podržimo na spontan, bučan i nenasilan način našeg jedinog i legitimnog trenera Aleksandra Stanojevića i njegove saradnike u borbi za zdrav Partizan, protiv onih koji nam uništavaju klub!

Do pobede!

Stadion Partizana, konferencija za štampu AleksandraStanojevića je u 14 časova.

« Poslednja izmena: 13. Jan 2012, 18:45:13 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Mogu da se kladim da ih nece biti ni hiljadu.  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Која је то највећа љага? Довођење Гранта?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 767
Zastava Havana
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Muka mi je kad vidim nacisticke price koje se sad motaju po netu.Ljudi nemaju zivote pa su im Djura i Grant mrskiji od najveceg djavola.Umesto da popiju pivo oni ce da se skupljaju i bore za nesto na sta nemaju uticaj niti mogu da promene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
Џукс де лукс сад бих ти свашта рекао. Да ли је требао бити отеран после Шамрока? Да ли тако младог тренера треба избушити на 100 места задњих годину дана, и то директно из управе? Отказ је требао добити, а није га добио. Сад не треба да га добије, а добиће га.

Па ја не бих дао да се неко са мном(као навијачем целокупног спортског друштва) спрда на овакав начин. Мајке ми. Нећу постављати питање где су паре јер то ни једна управа на свету неће открити ни приближно, ја бих му поставио питање ВЦова на јужној трибини, оронулог стадиона, продаје дечака од 18 лета, бушења тренера, укидања омладинског турнира(или кадетског), маркетинг нула, спонзора немамо, управни одбор не уноси ни динара у клуб, однос са навијачима никакав, ни једну жељу илити молбу није услишио, однос са бившим асовима и великим играчима па да кажемо и легендама НУЛА, прекршен статут(и то ко зна колико пута), Боже ти мене сачувај колико минуса се том човеку може надодати. На крају да додамо и меанџерску агенцију која дрма са нашим клубом, а Саша Станојевић годину ипо дана покушава неке ствари искључиво његовим радом, вољом, жељом, љубављу и заслугама да промени.

Потпуно је очекивано што су га шутнули после ове ситуације, али су остали толико недоречени. Довешће Гранта, потписаће јак уговор, вероватно око милке за тих годину ипо дана са бонусима и онда ћемо им  видети леђа.

Клуб ће после овога бити у великом срању, не бих да прогнозирам шта ће се дешавати на резултатском плану али чишћење гована иза актуелне гарнутире ће потрајати..

+1

Kako sam nekad uživao samo u fudbalu, kad ništa nisam znao o ovim stvarima i šta se i kako radi u klubovima... mnogo je lepo bilo, palio sam se na ono što se dešava na terenu, i samo me to zanimalo, nisam znao sem Zeke i Bjeke ni ko nam sedi u loži i upravi.
Sad mi se smučilo sve....
Đubre namazano dovelo Granta, rešilo da odreši kesu i da "kupi" podršku javnosti... što kaže Vexen, očekujem da se prvenstvo zakuva opasno tamo pred kraj, daj Bože da se varam i da na kraju sa +15 osvojimo titulu i lagano uđemo u LŠ, posle čega bi i taj Grant da zapalio u neki Al Itihad za malo više para, siguran sam.

Nije mi dobro, ne mogu više........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
Ne blejite!
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Јевреј, усташа, шта је следеће ?!

Ja sam za Horasa Granta.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
HTC Sensation
Јевреј, усташа, шта је следеће ?!

Ja sam za Horasa Granta.

Aj u 20 evra da je sledeci post Emptijev Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 289 290 292 293 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.