Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 286 287 289 290 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 851609 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
To za Toleta je bila zajebancija, a ti si upravo pomenuo čoveka zbog koga oni neće biti prvi i zbog čega nisu više klub ko što su nekad bili  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Немој ми те зајебанције Џукс у овако озбиљна времена. Са овим другим се слажем, али немамо ни ми ништа бољег.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Џукс де лукс сад бих ти свашта рекао. Да ли је требао бити отеран после Шамрока? Да ли тако младог тренера треба избушити на 100 места задњих годину дана, и то директно из управе? Отказ је требао добити, а није га добио. Сад не треба да га добије, а добиће га.

Па ја не бих дао да се неко са мном(као навијачем целокупног спортског друштва) спрда на овакав начин. Мајке ми. Нећу постављати питање где су паре јер то ни једна управа на свету неће открити ни приближно, ја бих му поставио питање ВЦова на јужној трибини, оронулог стадиона, продаје дечака од 18 лета, бушења тренера, укидања омладинског турнира(или кадетског), маркетинг нула, спонзора немамо, управни одбор не уноси ни динара у клуб, однос са навијачима никакав, ни једну жељу илити молбу није услишио, однос са бившим асовима и великим играчима па да кажемо и легендама НУЛА, прекршен статут(и то ко зна колико пута), Боже ти мене сачувај колико минуса се том човеку може надодати. На крају да додамо и меанџерску агенцију која дрма са нашим клубом, а Саша Станојевић годину ипо дана покушава неке ствари искључиво његовим радом, вољом, жељом, љубављу и заслугама да промени.

Потпуно је очекивано што су га шутнули после ове ситуације, али су остали толико недоречени. Довешће Гранта, потписаће јак уговор, вероватно око милке за тих годину ипо дана са бонусима и онда ћемо им  видети леђа.

Клуб ће после овога бити у великом срању, не бих да прогнозирам шта ће се дешавати на резултатском плану али чишћење гована иза актуелне гарнутире ће потрајати..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
али немамо ни ми ништа бољег.

I to je diskutabilno mada bar ima neke rezultate iza sebe... šta ovaj ima sem saopštenja i vođenja rata sa svim i svačim?

Џукс де лукс сад бих ти свашта рекао.

Juve, kavu paralelu podvalčiš nije mi baš najjasnije?

Ti misliš da ja podržavam Đuru? Boli me ona stvar za njega, što se mene tiče mogao je u paketu sa Stanojem da ode ... kao što sam već rekao pre neki dan suština svega je da će posle Đure doći novi Đura i mu tu ne možemo ništa da promenimo .... svako vodi klub na svoj način ali ono što je najvažnije svi su tu samo zbog ličnog interesa a ne zbog ljubavi prema Partizanu...

I ajd' ti mi reci koga bi ti postavio umesto Đure? Zeku, Bjeku, Popovića, Savu ... koga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Нема он резултате. Овај бар има опасног спонзора (иако капирам да је држава то средила).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Fak Jea

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 176
Browser
Opera 10.54
mob
Nokia e65
@sarma Kakvom crnom reputacijom?? Čovek je tema sprdnje u Engleskoj. "legenda Milvola"...
Ovaj nas je ispao od Samroka! To ne moze da se poredi.

Nego, sad cemo i mi da imamo Hrvata!  Smile
Citat
Izraelski stručnjak se odlučio za bivšeg reprezentativca Hrvatske Đovanija Rosa!

ovaj nas je osvojio sve sto je mogao da osvoji u nasem jebenom prvenstvu, a ako i pomislis da omalovazavas te uspehe, seti se samo vremena kada je stanoje dosao na mesto trenera, u kom smo kanalu bili tad! 95% nas se bilo oprostilo od te titule! Pa LS, pa karanje cigana konstantno.. Seti se igre protiv Genka! Ja sam bio ubedjen da prolazimo.. Ne dozvolite da taj jebeni samrok baca senku na sve saletove uspehe.. Uostalom ne znam ni sto se uopste raspravljam sa tobom kad je tebi veci neuspeh ispadanje iz lige evrope(ne sporim da je bruka ispasti od kluba kao sto je samrok) nego ispadanje iz premijer lige? Podseticu te da je upravo AG u toj sezoni potrosio rekordna sredstva na pojacanja i opet ispao iz te lige iako je imao tim za gornju polovinu tabele... Da ne duzim vise...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
HTC One M8
Citat
Boli me ona stvar za njega, što se mene tiče mogao je u paketu sa Stanojem da ode ... kao što sam već rekao pre neki dan suština svega je da će posle Đure doći novi Đura i mu tu ne možemo ništa da promenimo .... svako vodi klub na svoj način ali ono što je najvažnije svi su tu samo zbog ličnog interesa a ne zbog ljubavi prema Partizanu...

Upravo ovo je sustina. Ljudi sve shvataju crno-belo  Smile , pa ako nisi za jedno, automatski si za ono drugo. Ja sam za to da Djura ode, ali sam skoro celu polusezonu bio za to i da Stanojevic ode. Evo, Stanojevic i Krstajic otisli, neka ode sad i Djura, doci ce opet neki drugi, ali cemo bar neko vreme biti mirni kao klub, dok to ne shvate svi danasnji "revolucionari", pa krenu opet u napad...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 5800 express mus
Ником није горела до зоре...наша љубав према клубу је већа него њихова "љубав" и жеља за парама Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Ljudi mnogo sve ovo ozbiljno shvatate (ili sam ja već oguglao pa to tako ne gledam), otiš'o Stanoje došao Grant, čeka nas haos u klubu i sl...  

Situacija nije baš najbolja ali nije ni toliko strašna koliko neki predstavljaju...
Jel imamo nekih problema sa bivšim igračima i trenerima? Jel nekom nešto nije isplaćeno? Jel nas neko tužio? Jel stranci imaju gde da spavaju i šta da jedu? Meni je samo žao ako Hajduku sa Liona još uvek nisu uplatili novac za ulaznice našim navijačima, to je zaista propust i ne treba kaljati ugled na taj način ...
Imam utisak da se sve vreme pravi na silu neka situacija kao što je bila kod komšija pre 4,5 godina ... svi nešto čekaju da optuže, da smisle neke dezinformacije ili narodski rečeno svi čekaju da nam crkne krava i da nam mečka zakuca na vrata ...
A ze te koji se večito nadaju i bave tuđim problemima umesto da rešavaju svoje ima jedna rečenica legende Zvonka Mihajlovskog: ''nada postoji i kad je izgubljena svaka nada''
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N73
Tebi je normalno sto su na ovakav nacin otjerali Stanojevica i sve ono sto su mu radili dok je trener?Tebi je normalno da je prije 7 dana izjavio da Stanojevic ostaje trener i sad ga smenjuju?Tebi je normalno da Rasa Babic izadje u javnost i kaze "Meni niko ne smije nista" i da pozajmljuju pare klubu?Tebi je normalno da su prije 3,4 sedmice jaukali kako nemaju para,kako smo u dugovima a sada bacaju milion evra na trenera kojeg niko nece da prihvati?Uopste tebi je normalno sve ovo sto se desava dok je Djuric tu?
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 286 287 289 290 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.