Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 217 218 220 221 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 860401 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
HTC Sensation
Ух бре јеботе...док сам ишчитао све ово,ваа потрајало је...

Нисам дошао да се сладим и да уживам у туђој муци,кулминирало је све што је могло,почве од трибине преко ево сад и свега осталог,много је све ово лоше. (далеко било да је код нас боље,ал није овако јавно)

Колико год се трудио не могу да будем објективан према Станојевићу(јер ми је огаван) ни према Крлету(јер ми је кум) а ни према Ђури јер је стока.
Давно је позната прича да је увек највећа свађа била тамо где има пара,јер свако хоће свој део колача,свако мисли да му више припада,да је заслужнији од неког другог и то је све нормално. Оно што није нормално јесте количина ствари и срања која се изнесе у јавност а не може да се реши интерно. Мени је рецимо позивање на љубав према клубу и то овако јавно,нешто најјадније што постоји...јер сви они више воле паре. Што је сасвим нормално,ал опет немој да кењате у јавности...

Постоје ствари због којих и он а и ова двојица треба да не буду у клубу,ипак неко ће остати јер заједно очигледно не могу,па ви сад некао пробајте да изаберете мање лошу варијанту...све најбоље  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia N95
Citat
па ви сад некао пробајте да изаберете мање лошу варијанту

Ovo je sustina naseg fudbala.Bilo da ste vi,mi ili neko treci u pitanju,uvijek,ali uvijek,biramo manje zlo,jer dobrih,nikad nemamo.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Добро Бођи то зависи и са каквим се тоном дође на нашу тему. Исто је и овде, с тим што је замрла мало тема била па ни тих тролова није било толико.

Ај нек неко каже ко су остала тројица са слике, Ђуру и говно препознајем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
HTC Sensation
Ђуру и говно препознајем.

Како брате,ја гледам слику већ 10мин и не препознајем ко је ко. Ко да су једнојајчани,ал не смем да кажем,да не увредим говно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia E72
Ма говно најмање смрди, јасно к'о дан Smile

Вукадиновић, Јовичић и Бабић
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Да вам каем нешто, другарски. Запио сам се, најбоље волем кад пијем сам, дегенерација нека јебемлига..

Мене на овом форуму они моји прогласише за хејтера још одавно јер сам после сваке лоше али и добре утакмице говорио да то ништа не ваља. Говорили људи да смарам и мрачим јер кад добијемо 2:0 ја критикујем на сва уста. После кае дошо Жути и кад се показало да има неки другачији принцип рада сви почеше да се куну у то, а мени срце оће искочи, чоек почо да ради оно што ја годинама очекујем да неко крене да ради - почо заводи фудбал.

И то је за мене била револуциија абнормалних размера, чеко сам то 10 година. Наравно то само по себи не значи ништа, ал је бар неки почетак. Е онда смо морали да убирамо плодове рада богомданог Аџе који би и матер своју заложио за кеш за покер. Почела стагнација, чак се кренуло у супротном смеру, дошло се до лимита квалитета гомиле играча и више није могло. Сви у глас да је Роби тврдоглав да треба да мења тактику формацију да се обрије да носи старке уместо најки и да пуши мање цигара.... ја и даље не мичем од подршке, чоек уме само не може сам.

Е после дербија сам дошао овде и честитао вам што сте нас мало погурали према јачем резу у управи. Довољно је било да Аџа одлепрша па да се осети мало више простора за озбиљнији рад. Е сад је дошла и онда друга ствар коју чекам већ десет година. Поред начина рада и форсирања одређеног система игре док се то не укорени, почела је врло добра селекција играча и полагано чишћење шкарта. Причо сам зилион пута како треба децу пустити да играју шта год се десило, а сви реплицирали како су млади неискусни неразвијени курац палац.. Ео Роби пресеко, пустио једног клинца, па још једно који јебига није наш, па сад још тројицу + одличне младе играче из наше лиге. То волим. Деца нек играју и нека се под њим фудбалски развијају. А не да доведеш неког лика са 25 година, тај што је научио научио је, може још нешто мало да се дообразује фудбалски и да добијеш још једног Микића полупросечног играча. Само деца деца и деца. Као Миљан својевремено. И сад остаје да се ради пуном паром, дупе на траву и да тече крв и зној.

Е сад што ово пишем.. Па оћу да кажем да је Роби са собом донео тотално другачију фудбалску филозовију, и да се то одразило и на тим и на игру а и на клуб. Морао је клуб да му се прилагоди. И то је добро. Пре њега Аџа је постављао стандарде и гацали смо у блату батађоризма, није се знало ко пијие ко плаћа. Сад је друга прича, има доста више озбиљности и назиру се контуре неког система рада на свим основама у клубу, начи и у игри и у омладинској школи и у раду управе. Нама је био потребан рез и ми смо га добили, сад само треба да се то доврши и треба времена да то прошљака. Немој да мислите да је то тако лако, ово је озбиљан преокрет, ми сад радимо нешто чега у нашем фудбалу није било више од 10 година, што је потпуна непознаница ал дај боже да се уходамо и да крене својим током.

Е! Исто то и вама треба. Ђура је ваш Аџа, благе везе човек нема са фудбалом и онда вуче којекакве потезе и потреса клуб, а приде и краде ко Аџа. Лукић јесте Циган, али је сељачина и није за председника. Ал бар не штети толико много за разлику од Аџе. Какав је Младен неам појма, ал мене није импресирао, очекивао сам доста више од њега, чак сам га се и прибојавао, мада сам брзо скапирао да је труба. И како год окренеш и један и други су батађористи, вешто искоришћавају те титуле како би држали Партизановце мирнима, ал ео сад је догорело.
И причао сам ја вама још крајем прошле сезоне - ми ако одрадимо добар прелазни рок развалићемо вас. И то сам напшисао јер сам знао да ћете ви ваш усрати највбероватније јер сте батађористи ко што смо и ми годинама били а саставни део тога је ужасна селекција. На нашу жалост одрађено је лоше + се Вини скрљо и оде сезона. А ви, ето од сјаја до очаја, уствари ја то више видим као константни очај ал некад ан срећу и мишиће прођеш Андерлехта ал се то онда врати против Генка, и тако редом. Нема ту константности и континуитета квалитета, већ тако мењање одређених играча који оду новим и онда сваке сезоне испочетка нада да ћете се ако бог да пласирати у групе.
По мени то не може тако, мора да постоји напредак из сезоне у сезону. Ал га нема, јер вам је клуб никакав, као што је и Звезда била деценију. Мисим ок су резултати, то остаје уписано, ал ја волим да гледам како је то остварено као и шта је урађено после тога. Код вас се свело на узимање пара од Европе и продаје најзапаженијих играча, а улагању у квалитет ни трага ни гласа. Јеботе клуб 4 гоидине првак игро ЛШ ЛЕ и шта све не, и после 4. сезоне доведе Рнића и Ранковића. Начи дно. То је мени знак да се у клубу ради ЛОШЕ. Да се разумемо мени је период са Зенгом био очајан и тог човека као тренера не подносим. Ал ето тад убисмо Рому и сви га славе. Ја га не подносим. И шта смо урадили после свега тога? Распали се. А солидну генерацију имали. Ал то је, џаба све то кад клуб ради ЛОШЕ и не извуче ништа из тог резултатског успеха. Све се у нашем фудбалу своди на то да се уђе у Европу да би играчима порасла цена и гребе се да се то оствари на најлакши могући начин без гледања у будућност. Јебеш тај фудбал.

Е вама треба одступање од свега тога, од такве нефудбалске филозофије и таквог начина рада. То је смрт, и због тога је наш фудбал отишао у курац и и даље тоне. Ја се надам, и мислим, да ми управо сада одступамо од тога. Нааадам се да ћете и ви, због фудбала нашег и ривалства које би онда имало неку сврху.
И ово држим у птпису помало из спрдње ал у суштини сам за то да сва та багра оде у пичку материну, и из нашег а вала и из вашег клуба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Браво Малкине, браво Горанац. Додао бих... Да Станојевић има у прилогу историју своје борбе за Партизан на свим фронтовима. Он човек има лимит, сигурно није најпаметнији на свету(ко генерал после битке..), али ради. И никад се није либио да призна грешку. Јесте пар пута утонуо у класичну српску продају трубе медијима, али у суштини врло добро зна шта ради и због чега ради. Прелазни рок који је одрађен, ја стварно не могу замерити никоме у клубу. Такви су нам, углавном сви. Осим Томићевих. Имао је Иван промашаја, али је радио поступно. Сад где и да ли је слао скауте, да ли је имао прави договор са Јокановићем или је бирао на основу своје селекције и интуиције, не знам. Тада сам био мало млађи, и нисам имао контакте које данас имам, али какво је корење у нашем клубу то није добро. Људи ово ће нас појести. Крстајин шупачки потез према још већем шупку Драгану Ђурићу, да оде у Пионир и тако јавно затражи подршку навијача. Вид`те људи, ми бирамо између два мања зла. И ако сваким даном будемо истеривали зло а утеривали добро и јако, можемо имати оно што смо требали већ да остваримо.

Са друге стране Драган Ђурић, и цела његова клика, немају много ствари са којима могу да се подиче. Видим да људи покушавају у први план изгурати причу како је накарадно да Крстајић и Станојевић који су уствари Ђурићеви радници(у практичном смислу) воде борбу против свог газде, и оптужују га и пљују јавно. Накарадно би било да је тај Драган Ђурић неко мудо и да се није обрукао толико пута колико заиста јесте. Још се потенцира то да они нису истинске легенде. Па и нису, ко је рекао да јесу. Ја легендом сматрам свега пар људи. И што каже Дијас тим људима желим да буду што даље од клуба. Али у овом моменту тражити ману и контру сваком аргументу који у рукама држе поменута двојица не видим како нам може помоћи.

Армија људи који имају везе(без којих се на овом поднебљу неће моћи још неко време) гнусају се од помињања Ђурићевог имена. Већина је против тог човека и његових сарадника. Није он ту сам, о није. Али прво он, па залеђина. Ако можемо то да урадимо. Ако не можемо, осећаћемо се поражено(као мнгоо пута до сада, схватам Ђофреза шта си хтео да кажеш овим задњим цитатом).

Не знам, ја ћу да се препустим пошастима алкохола. Бар сутра, јер и поред Партизана су стисле неке друге муке. Сутра ћу бити слаб, а прекосутра у нове битке. Прекосутра се игра одбојка, па обећавам да ћу успут пробати направити неку смицалицу СПС-овцима. Сад не знам да ли имају право да ме уходе и прате јер сам ово написао на интернет форуму, ал није ме много ни брига јер у овом бртлогу изнесених бљувотина ни сам нећу моћи да се снађем.

Скроз сам се изгубио.

Дужи упис никада нисам искуцао..
« Poslednja izmena: 27. Dec 2011, 02:00:25 od Juventuslandia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Jedino mi je drago samo zbog svih onih gorbara koji su pljuvali po svemu ciganskom dok smo mi bili u istim mukama.
Inace zalosno je sto se svake godine vrti ista prica, dal je u pitanju Zvezda ili Partizan nebitno je...zaboravlja se sport zaboravljaju se armije navijaca koji ginu za svoj klub i to zarad obicnih lopova i debila koji nemaju veze sa fudbalom.
Zavidio sam Partizanu jedno vreme zbog kontiuniteta trenerskog kadra. Ali sve one stvari oko Lige sampiona i ostalih stvari pokazali su samo koliko je nas fudbal truo.
Sada imamo dva kluba koji su u rasulu i koji posle svega trab koliko toliko da osvetle obraz nasem fudbalu u Evropi...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
HTC One M8
Otisli Krle i Stanoje znaci? Sad jos lepo Djura i ekipa da se spakuju, pa put pod noge!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 1069
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Alcatel G16x
@Juve

Odlican (5-).

Ne skida se ovako Djura. Covek koji je sam sebe reizabrao. Covek koji je sam sastavio Skupstinu koja ga bira. Probao je Savo. Jedini je cika Tumba razmisljao. Hteo da unese nesto novo u Partizan. Hteo da skloni Rasu Babica, Jovicica i Vukadinovice razne. Tad mu je ova ista radna zajednica okrenula ledja, nasi bivsi igraci, navijaci. Jedan glas.

Krle je krenuo na kartu najvijaca. Podeljenih. Mozda bi to imalo smisla da je pokusano u neko drugo vreme. Ovo bas nije trenutak u kome ce se Grobari zagrliti i krenuti protiv Djure. Posle svega sto se desavalo. Udario je bas nisko. Bez veceg povoda. Ispricao nesto zbog cega se ide u zatvor. Ili ima ledja ili je lud ili samo iskreno voli Partizan. U ovo poslednje ne sumnjam bas kao sto ne sumnjam ni u Stanojevu ljubav prema klubu ali... ne radi se to tako.

Za poslednji citat... svi znamo. Treba biti pametan. Ova opozicija mora da nadje pravog coveka. Mozda bas Miliju. Taj je svojevremeno svoj novac ulagao u klub. Ne znam u kakvim je odnosima sa dragim nam dvojcem al' ja ne vidim coveka u Srbiji koji bi mogao da bude predsednik.
IP sačuvana
social share
39.min Bozic Petar (Partizan mt:s) missed dunk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 217 218 220 221 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.