Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 836 837 839 840 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 671979 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Tel.Me Your.Number
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
LG L9
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
HTC 
Stanojević žestoko uzvratio Đuriću

Prebacivanje odgovornosti za neuspehe i propuste u minulom periodu, izgleda da je postala praksa u Partizanu. Izjava predsednika kluba, Dragana Đurića, pokrenula je lavinu emocija kod trenera Aleksandra Stanojevića i potrebu da reaguje, da se odbrani. Njega je prvi čovek kluba pozvao na odgovornost za rezultatski krah ekipe, izneo je pritom i dosta "prljavog veša", a ovaj mu nije ostao dužan. Stanojević je u nedelju uveče, odmah nakon meča sa OFK Beogradom kritikovao nadređenog zbog pružanja podrške „večitom rivalu", a dan kasnije je rafalom činjenica stao, kako kaže, u odbanu Partizana.

- Nikada ništa ne shvatam lično i sve ovo što želim da kažem nije zbog toga da bih sebe odbranio, jer se ne bojim za svoje mesto, nije mi bitno, koliko Partizan koji je iznad svega! - počao je monolog Stanojević, a pitanja nisu ni bila potrebna:

- Uvek radim u interesu kluba, ali neke stvari, do sada, nisam iznosio u javnost, jer sam smatrao da treba da ostanu u klubu. I zato mi je bilo teško juče kada sam saznao da će predsednik održati konferenciju u dva sata, jer nisam znao da li je to podrška utakmici u 17 ili utakmici u 20 sati. Bilo mi je teško jer se na taj način naslađivali naši protivnici. Pa, zamislite kada bih ja dva-tri sata pre utakmice saznao da se u taboru našeg rivala nešto dešava, to bi mi naravno bio motiv više.

Trener Partizana je, uglavnom, demantovao sve što je dan ranije predsednik Đurić izneo u javnost.

- Na ovaj način ne stajem u svoju odbranu, već u odbranu struke. Ako smo svi zajedno zaslužni kada se osvajaju trofeji, onda moramo biti zajedno odgovorni i u drugim okolnostima, a ne, kako je Đurić rekao, da samo struka snosi odgovornost – stav je Stanojevića. 

Mnogo toga bilo je naopako u klubu od početka nove sezone, odnosno od početka priprema. Bolna tema je prelazni rok, koji je i bio najveći razlog neslaganja „struja“ u Partizanu, sportskog menadžmenta i rukovodstva.

- Trener i direktor su ogovorni za dovođenje igrača, ali Upravni odbor i predsednik aminuju, jer oni zatvaraju finansijsku konstrukciju. Recimo, želeo sam da zadržim Ilieva, a oni su rekli da ne može. To, do sada, nisam pričao, to je ostalo u klubu. Za Savića, na primer, rečeno je da će igrati u prva dva kola, protiv Škendije, ja pravim tim i uigravam ga sa njim, da bi mi u „pet do 12“ bilo rečeno da odlazi i da ga nemam na raspolaganju. U redu je, ja jesam „za“, neka ide u Siti, i treba, ali zašto na taj način, kada sam ga spremao za utakmicu.

Stanojeviću se ista stvar dogodila i sa Radosavom Petrovićem.

- Pred obe utakmice sa Genkom - ista priča. Videli ste da sam uigravao tim sa Raćom, a dan pred utakmicu osvane naslov „Stanojeviću ne treba Raća“. Nije problem da ode, ali zašto kada sam ga uigravao. Smetaju mi i zjave predsednika, tipa, „Mi smo sve uradili, sada je sve na igračima i stručnom štabu“.

S obzirom na to da nije mogao da kontroliše transfere igrača, Stanojević je upitan da li mu se neko iz uprave, konkretno predsednik Đurić, mešao u rad.

- Ne, nikada se nije mešao i na to sam ponosan, hvala im na tome. Niko mi nije tražio da stavim određenog igrača u tim, zbog toga da bi ga prodali.

Đurić je rekao da je prelazni rok odrađen „na vreme“, međutim i na tu opasku Stanojević je imao spreman odgovor.

- Možda je sa njegove tačke biznismena to bilo na vreme. Da li je „na vreme“ kada, recimo, Rnić dođe dva dana pred utakmicu sa Genkom?

Šta i kako posle? Posle sveg aizrečenog, može li u Partizanu postojati mir na relaciji trener predsednik?

- Zna se hijerarhija. Kako ja mogu da budem u sukobu sa predsednikom? Ne mogu da se svađam sa njima, oni su iznad mene, oni su institucija. Možemo biti u sukobu mišljenja, nemam problema da sarađujem, i ranije smo imali konstruktivne razgvore na Sektarijatima.

Poremećeni međuljudski odnosi u taboru crno-belih mogli bi da dovedu do novih potresa. Na udaru će biti i igrači, koji teško da će moći da ostanu neutralni.

- Ne bojim se za igrače i mene, ali ako dođe do polarizacije, povućiću se jer ne želim da išta radim na štetu Partizana. Čast mi je da budem trener, možda ću ostati, a možda će me smeniti posle prvog narednog meča - rekao je Stanojević
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
LG L9
Bravo majstore  Smile Smile Smile

Lepo je rekao za savica i za petrovica spremao je ekipu sa njima a djura kaze ne moze mora da ode
« Poslednja izmena: 29. Avg 2011, 13:50:49 od Di Canio »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Tepachenko sta si uradio za klub,ne mogu da posaljem poruku,ni da ti pisem na profilu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
E dobro, iskenjao si se i sad možeš otići Smile

Uigravao si Raću? Gde to? Mali fudbal ili neki turnir? Gde si ga bre uigravao? Koliko je prijateljskih odigrao? Ništa čudno s tvoje strane... samo kenjaš.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0

Uigravao si Raću? Gde to? Mali fudbal ili neki turnir? Gde si ga bre uigravao? Koliko je prijateljskih odigrao? Ništa čudno s tvoje strane... samo kenjaš.

Smile  Smile

Ti si stvarno prso  Smile

I dalje branis mutavnog ?  Smile
IP sačuvana
social share
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
LG L9

A sto da ide on
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215

Smile  Smile

Ti si stvarno prso  Smile

I dalje branis mutavnog ?  Smile

Ne branim ja nikoga... jer nikome ne verujem Smile

Mare, imaš pp... idi tamo na viceve i piskaraj do 25 ili 30 pa ćeš posle moći da šalješ PPove Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
HTC 
« Poslednja izmena: 29. Avg 2011, 14:17:27 od BogdanPFC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 836 837 839 840 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.