Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 835 836 838 839 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 671949 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
Ја се одистински надам да ће је поднети господине Di Canio, али из неког разлога сам врло скептичан.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
Koji vam je bre... hoće malo da drami i pravi se nevin. Pročitao sam tu knjigu.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Nokia N73
Stanoje imas moju podrsku ali ako sada ne progovoris kupi prnje i gubi se,ako ti je zaista stalo do Partizana progovori...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
LG L9
Stanoje imas moju podrsku ali ako sada ne progovoris kupi prnje i gubi se,ako ti je zaista stalo do Partizana progovori...

Upravo tako
« Poslednja izmena: 29. Avg 2011, 00:32:08 od Di Canio »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia E72
Upravo tako druze Dikanio, slazem se stobom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
LG L9
Upravo tako druze Dikanio, slazem se stobom

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Sagem xg6
Sad sam gledao Stanoja na konferenciji i delovao je strasno besan kad je govorio o Djuricu... po mojoj proceni ili je resio da sve kaze pa kud puklo da puklo ili je dobio signal "odozgo" da je Djuric vec bivsi... videcemo sutra tacno u podne...

Muka mi ga je vise. Al' stvarno. Sta ce da kaze?

- Da mu je kaznjeno 15 igraca i da je ukupna visina kazne 45o.ooo evra? A da je to samo 20% od primanja njih petnaestorice.
- Jel' hoce da kaze kako mu je malo da vodi igracki kadar koji godisnje zaradi blizu 3.ooo.ooo evra bez premija?
- Jel' ce da isprica kako sa takvom ekipom ne moze da izbaci ekipu koja vredi takodje 3.ooo.ooo, al' dinara... mislim srpskih, da neko ne zaluta u Kuvajt?
- Jel' ce da nam isprica kako to da je Rankovic u boljoj formi od Aksentijevica?
- 'Oce li da nam pojasni sta znaci uopste fraza "biti u dobroj formi" kad smo danas videli da Diara gazi kad nije u formi?
- Jel' ce objasni kako je Zvonce u formi pa ne izlazi s terena?
- Jel' ce da objasni danasnje prvo poluvreme?
- Jel' hoce da nam pojasni taktiku i fenomenalnu ideju da u Dablinu levog beka igra stoper, desnog beka veznjak i da pride ima dva zadnja vezna protiv ekipe ciji su igraci tog dana uzeli izlaznice u firmama da ne bi kasnili na zagrevanje?
- Ili ce da nam objasni kako je sa Krletom potrosio onolike pare na prelazni rok?
- 'Oce li da nam pojasni kako to da jedna fudbalska velicina i jedan fudbalski Dzordan a doveden direktno sa Stare Karaburme ne zasluzuje da zagreva rezervnog golmana na poluvremenu?
- Kako ce da objasni da je molio da mu se gorepomenuti dovede?
- Kako ce da objasni onih mnogo para datih za Eduarda (da se razumemo, mislim da je dobar igrac ali da igra pogresnu igru)?
- Hoce li da nam objasni svoj odgovor na pitanje "Zasto samo dve izmene protivu Samroka" koji je glasio "Nisam imao vise ofanzivnih igraca na klupi" a da mu je Lamin van Forme Diara sedeo na tribinama?
- Hoce li da nam pojasni da li je Vladu sklonio zato sto je skinuo zicer u Sevojnu a nije sklonio bajne stopere koji su dozvolili takva tri?
- Hoce li da nam pojasni kaznjavanje Volkova kao i kaznjavanje igraca koji nisu igrali Samrok? 

E moj gospodine... posle ispadanja od onih pajdomana nudi se ostavka a ne izadje se na pres recima "Neka me smene". I sad ces ti da mi pricas od Djuri? Apsolutno je bio u pravu kad je pomenuo cigane. Veze s vezom ne znaju 4 godine a na tribinama ih ima 15-2o.ooo. Namirisao si ti da ces da ostanes samo ako Djura ode. Namirisao si da imas podrsku navijaca koji su culi da je Djura lopov. Secam se jedne utakmice OFK Mladenovca... drugu ligu igrali... ja klinac bio... skupimo se nas stotinak da navijamo i krece pesma "Uprava napolje" iz cistog mira. Pitaju se ljudi sto se to peva... kaze kolega sto je zapoceo pesnu "Pa onako."

Boli me djura ko je u upravi. Od sviju njih tamo me zanima samo sportski direktor. Ono sto znam je da ekipa ima nasjbolje uslove za trening u ovom delu Evrope. Ono sto znam da je ekipa kvalitetnija od Samroka. Ono sto znam je da ova ekipa zna da igra fudbal. Ono sto vidim je da ova ekipa ne igra fudbal i nije prosla Samroka.

Dobro je, prispava mi se malo...
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 13.0.782.215
Naravno da cu sa zadovoljstvom pratiti prepucavanje i pickaranje izmedju trenera i Djure (ako ga bude), ali da kazem da je Djofreza 95% gore u pravu (bio bi i 100%, ali nemam informacija o ovom dogadjaju u  Mladenovcu  Smile). Posebno ovo za ostajanje ako Djura ode. Mozda ce da kaze da mu je Djura turao papiric sa menadzerskim igracima koji moraju da se prodaju. Vukic? Rankovic? Tesko. Birao je pogresne igrace i pogresnu taktiku, a sada hoce da prebaci odgovornost.

'Chenko, ugledaj se na buraza malo kako razlozno pise, nije dovoljan samo font od 80  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 767
Zastava Havana
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
Za Tepa vazi ono ''nesam skolovala'', pa ne moze ko njegov buraz  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 130
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Nokia E52
imam samo jedno pitanje za vas koji toliko pljujete stanojevicev odabir igraca... posebno za one koji misle (iz ne znam kog razloga) da mi imamo ekipu koja zna da igra fudbal... Da li ste nekad igrali turnire za skolu??? I sad kao, prof fizickog je trener, on birao igrace i te fore... Ali covek veze s fudbalom nema, a mi u ekipi svi odlicni fudbaleri... Da li to sto je mene levonogog stavio na desnog beka razlog da mi izgubimo, naravno da ne... Ako osetis da si bolji, ti das 5 golova pa da vidis da li ce profesor da se ljuti na tebe sto ga nisi slusao...
Babovic i Tomic, vidim, kao opasni igraci, lucidni i sta ja znam.. (Kad sam procitao Tomic dribler usro sam se od smeha)  Sto njih dvojica nisu poterali celu ekipu i resili utakmicu, igrali su protiv Samrok Roversa a ne Blekburn Roversa... Jedini koji je odstupao od trenerovih zamisli je Volkov, zato je on i odigrao dobro... Takav je bio Moreira, takav je Diara, takav je Ilic... Ok, slusas trenera, radis sve sto ti kaze, ne ide, uzimas stvari u svoje ruke i dajes gol... Da li je Ferguson juce rekao Runiju da deli onakve lopte, ne, da li je Venger Fabregasu govorio da daje lopte sa celog terena preko odbrane, naravno da ne... Kad igrac oseti da moze nesto da uradi on to proba, zato je fudbal igra, a ne posao...
IP sačuvana
social share
"A rich man is nothing but a poor man with money."
Begin at the beginning and go on till you come to the end; then stop.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 835 836 838 839 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.