Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 811 812 814 815 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 672791 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8
Napisao si toliki post i nista posebno nisi rekao. Pogledaj snimak sto sam postavio i sve ce ti biti jasno. Kad ekipa promasi onoliko 100% sansi, naravno da ce da primi gol u produzetku iz nepostojeceg penala, ne moze nista drugo da se ocekuje. To, sa kakvom igrom je Prosinecki izasao u Renu je druga prica i ne slazem se sa tobom. Izasao je sa jednim spicem, dva zadnja vezna i da niste imali srece, bilo bi jos gore po vas. E da, onaj mali Mijailovic vam je teska vezara, to da znas. Ovo sto ste vi uradili u Renu je bruka, a ovo nase je bruka i sramota i skandal. Idemo dalje, igra se jos, bice kako ce biti.

edit:

I da, kod nas su potrebne promene, ali u ovom trenutku, sta god promenio, nece doneti nista posebno novo. Dok se ne srede stvari u nasem fudbalu (citaj privatizacija), nema nikakvih promena, osim sto ce se kadrovi promeniti. U Partizanu ako treba neko da ode, onda su zbog ove sramote to...SVI. Od uprave do strucnog staba. To se nece desiti, tako da ne vredi raspravljati o tome...
« Poslednja izmena: 27. Avg 2011, 22:37:05 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Nokia Lumia 920
Ovaj sa čalmom je Jovančić inače, da ti bude jasnije ko je taj koji je mogao da nas odvede dalje lagano sa 3-0, 4-1, recimo...
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Нисам ни хтео да кажем, лепо сам рекао да питања постављамда бих тек после имао нешто да кажем.

А овај ПС. је кључан, јебено.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
Ovaj sa čalmom je Jovančić inače, da ti bude jasnije ko je taj koji je mogao da nas odvede dalje lagano sa 3-0, 4-1, recimo...
 Smile

i to samo on,da ne pominjemo babovica,da ne pominjemo markovica,dobro i volkov ali on je jedan dao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Nokia Lumia 920
Marković je klinac, njega neću da pominjem u ovom kontekstu, on je trebalo da uđe kad ovi matori povedu sa 3-0, a ne on sa 16 godina i stipendijom i karticom za prevoz da nas odvede u LE...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8
Sutra je jako bitan dan. Sutra ce se sve znati, videcemo i reakciju tribina, ne mislim samo na jug, nego i istok i zapad. Ako prvo poluvreme bude 0:0 ili neki losiji rezultat, eto paljbe.

Isto tako, Stanojevicu je sutra ostavka pred nosom, pitanje je samo hoce li je potpisati ili nece. Ako ponovo izvede igrace koji ne zasluzuju da igraju pre nekih, a znamo koji su to, moze slobodno da se pakuje. Znaci, ili ce okrenuti situaciju ili je zavrsio sa nasom klupom. To sto oni svi govore da Stanojevic ostaje trener, mogu nekom drugom da pricaju. Prvi sledeci kiks i citacemo odmah u novinama "Stanojevic nije vise trener Partizana!".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
Zašto bi Medu izbacio?
Zato što je dečko prestao da igra fudbal.

Isto je bilo sa Tomićem. Zaboravio momak kako se igra fudbal, otišao u Teleoptik pa malo na klupu i posle počeo da kida.

Jesi li ti bre video kako Međed vraća loptu golmanu?

Meda je naš najbolji igrač uz Volkova trenutno... Da, video sam kako vraća... pitao bih tebe da ti daju da držiš celu našu polovinu pod kontrolom.

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8

Meda je naš najbolji igrač uz Volkova trenutno... Da, video sam kako vraća... pitao bih tebe da ti daju da držiš celu našu polovinu pod kontrolom.

Zato ja Ljubu necu prezaliti nikada...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Nokia Lumia 920
To sto oni svi govore da Stanojevic ostaje trener, mogu nekom drugom da pricaju. Prvi sledeci kiks i citacemo odmah u novinama "Stanojevic nije vise trener Partizana!".

Uvek je to tako, trener dobije maksimalnu podršku i posle novog kiksa odleti i pre nego što sudija odsvira kraj.
Ipak, nadam se da će se sutra promeniti neke stvari o kojima si pričao, u sastavu ali i sve ostalo, da se desi nešto pozitivno i da krene na bolje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215

Zato ja Ljubu necu prezaliti nikada...

Očekivan potez je prodaja Fejse... ja jedino što ne mogu da prežalim je njegova povreda i jebeni Japan... to ja ne mogu da prežalim. Danas bi Ljuba bio u Milanu a mi bogatiji za 3,4 miliona evra.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 811 812 814 815 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.