Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 809 810 812 813 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 672804 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
Citat
A to da ces naci 8 stranaca koji su kvalitetom iznad nase lige, a da oce da dodju.....tesko

A naša liga je toliko kvalitetna da nismo mogli da dovedemo Musonu kad nam ga je Vermez nudio... ali dobro, dečko sad ode u Hofenhajm... nije on za našu ligu. Kvalitet je to za njega.

A promašili smo sa strancima, što jes jes... zato treba jebati mater Krstajiću i Stanojeviću. Ali opet, možda su samo u lošoj formi... ili nam se samo čini... na primer Eduardo... mi od njega očekujemo golove, a on uopšte nije taj igrač... on je zamena za Ilieva... a za Tejga... nema zamene, Jovančić nikako ne može biti njegova zamena... imali su priliku Kežmana da dovedu. Zašto nisu doveli Despotovića ili Mrdakovića? Mrdaković bre HTEO da se vrati u Partizan... ali ne, gospodu boli uvo... ovaj će dovesti igrača kojeg nije mogao da čuva. Tako se kod nas dovode igrači... ja nisam mogao da ga čuvam i saću ga dovedem.

Ivanov mi se sviđa kao igrač... ali mora imati pored sebe sigurnijeg igrača od Rnića. Ovako strepi i za njega a i za sebe i svog igrača kojeg čuva. Šta misliš, da li bi Vidić postao igrač ovakav kakav je danas da je igrao u paru sa Rnićem? Postao bi kurac, danas bi ga gledali u Zvezdi.

Od pojačanja mi se jedino sviđaju za sad Volkov i Ivanov... treba da pusti Mangu da igra... svaki crnac koji igra u našoj ligi je u prednosti i svaki crnac pravi probleme protivniku, ma koliko on znao ili ne znao fudbala. Ali mi Mangu nećemo videti tamo do marta...
« Poslednja izmena: 27. Avg 2011, 13:39:19 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Da, ali ti stranci moraju onda da budu kvalitetniji od nasih igraca, zasto bi ti nekom brazilcu davao vecu platu nego nekom nasem igracu, ako nije bolji. A to da ces naci 8 stranaca koji su kvalitetom iznad nase lige, a da oce da dodju.....tesko
jebiga nemoz ubosti sa svim igracima nek bude 2 od 5 i opet dobro
pa liverpul je dao jovanovicu ogromnu platu za sta  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
Zašto nikoga ovi naši imbecili nisu poslali u Meksiko na SP U20? More dobrih imaš tamo koji bi igrali za sitne pare... za troduplo manje para od onih koje ima recimo Vukić.

Ovom majmunu Stojković nije u formi... a u kakvoj je formi Vukić pizda ti materina? On na konferenciji, dakle javno kaže, kako Ilić, Vukić i još neki imaju zagarantovano mesto u timu. Eeeeeeeej bre, rođače? Pa šta sad recimo Babić da pomisli? Pa za šta ja treniram koji kurac svaki dan? Jel to treba svaki igrač da pomisli pizda ti materina? Totalni nemir je uneo u ekipu... totalni. I Ilića više boli kurac da igra... ne igra mu se više fudbal... a setite se do pre 5 ili 6 meseci koliko je ginuo... bukvalno do poslednjeg daha.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
"Posle onakvog debakla i eliminacije od Šarmoka, dovoljne su samo dve reči - tuga i sramota. Nema dileme da svi koji vode Partizan moraju da podnesu ostavku, a ne da se kriju jedan iza drugog. Fudbal je timski sport i kad pobeđuješ, svi su zaslužni, tako treba da bude i kad gubiš. Mislim da su na videlo izašle neke stvari, i da je ovo najbolji pokazatelj u kakvom stanju se nalazi Partizan", kazao je Golac.

Bivši trener Partizana smatra da će posledice biti još gore ako se nešto ne promeni u načinu rukovođenja.

"Korenite promene su neophodne ili nam sledi još veća blamaža. Još jednom se pokazalo da se loše radi, a to se poslednjih godina prikrivalo, jer si imao neke rezultate. Ništa ne može na silu da se radi, jer to kad-tad izađe na videlo", kaže Golac,

Ovaj Golac me toliko nervira... mislim... pazi sad ti ovo... da poslušaš čoveka koji kaže da Miljković igra na reprezentativnom nivou? Goni se bre majmune u tri pičke materine... pa dođi pomozi ako hoćeš, ako nećeš marš u tri lepe majmune.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8
Koji bre Golac? Kad god je neko sranje, eto njega da pridikuje i pametuje, covek je besposlen, ceka da mu neko ponudi posao, ali niko nece da se zajebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8
Gledajte atletiku na drugom programu, Dusko Korac briljira, ubija covek...nadam se da ce neko izbaciti na youtube ono sta je malopre pricao...opleo je po fudbalerima maksimalno... Smile
« Poslednja izmena: 27. Avg 2011, 15:57:15 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
dusko korac je debilcina na kub  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Nokia 5800 express mus
Краљина!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
HTC 
Igrač Šamroka se hvalio da je odglumio penal?!
Igrač Šamrok Roversa, Karl Šepard, napisao je na svom Tviter nalogu da faul nad njim nije postojao, u situaciji kada je dosuđen penal u Beogradu.

- Bio je to najsrećniji trenutak u mom životu, a pao sam kao pi...ca, hahahah - napisao je Šepard.

Ipak, njegov "post" je ubrzo nestao, a igrač se oglasio rekavši da mu je nalog bio hakovan, uz naravno konstataciju da nije odglumio pad, odnosno da je penal bio regularan.

ma radisa mu hakovao profil
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Nokia Lumia 920
Realno nas jebe pravilo za broj stranaca u domaćoj ligi, ako se to ne ukine nema napretka naših klubova... što kaže Tep, koga da dovedemo, da damo milion za nekog precenjenog "talenta" iz Vojvodine, ili 600-700 k za nekog iz Rada? I to bi bilo neko veliko pojačanje? Ajde, koga, jel' hoće Tadić ili Đuričić da dođu kod nas možda, ili neko od tih klinaca...?
I Rnić je dobar, kakve smo već mogli da dovedemo u takvom izboru naših... kad bi došao Jokić na zimu  Smile

I šta fali Ivanovu, jel' vi mislite da ima njegove krivice što igramo ovako loše poslednje 3 utakmice? Ok, kriv je za jedan gol u Užicu gde ga je Kasalica gurnuo s leđa, al' je ovaj opet mogao bolje da se snađe, a šta je sa Šamrokom?...

Uglavnom, čini mi se da bi nekim promenama u prvih 11 mogle stvari da krenu nabolje, uz želju nekih igrača koji su manje igrali da se dokažu sada...

Ilić (ili Stojke, isti kurac) - Rnić, Markes, Ivanov, Volkov - Smiljanić - Tomić, Ilić, Manga - Eduardo, Marković (recimo)

E ovo bi voleo da vidim već sutra ako može. 4 stranca, a na klupi drugi Marković, Ninković, Vukić, Babić, Jovančić...

Ili da se vraća Lazevski na beka, ako može da igra sad, a Volkov da igra napred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 809 810 812 813 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.24 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.