Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 807 808 810 811 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 673198 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Kako nam fali jedan igrac kao sto je Brana Ilic.Bez razloga pusten...

E samo nam još on fali Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 767
Zastava Havana
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
A uprava se prosto trese od navijaca.Okrivljujte trenera ili upravu al to je mlacenje prazne slame.Dok god je nasa zemlja ovakva,a bice bogami jos dugo,takav ce nam biti i sport.

A Tepacenko ti si pravi Don Kihot ovde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
HTC Sensation
Ај сад озбиљно да нешто изјавим за дневник...

Шамрок вам је дошао само као шлагић на торту и није ово ништа случајно. Прво,а негде и основно што не ваља јесте ситуација на трибини па онда све остало. О трибини нема потребе ни овде ни било где писати,тако да прелазим на управу..
Видим да је генерално мишљење подељено,тј неки мисле да је крив Станоје,неко мисли да је Ђура итд...а баш неког изразитог кривца и нема. Јебига,држава нам је у курцу и стварно није за очекивати да било шта цвета,па чак ни мафијашка делатност као што је фудбал. Мафијаши цветају-фудбал не. Дакле,ситуација и у Партизану и Звезди јесте на махове,то је неко вештачко дисање и представља краткорочно стицање и прање пара,па сад ако људи који се при'вате тога освоје неку титулу приде,ето га бонус. Као по правилу,док једни зарађују и освајају,други тону и у бунару су. Очигледно је да сте ви сад ту негде око бунара...
Мало је дошао и на вас ред,вала ми смо га и предуго загулили са ове 4 године и искрен да будем уопште не верујем да ће сад Звезда доминирати наредне 4 године.

Јебига,волим и пратим Звезду од кад сам био у стању име да јој изговорим и стварно не могу да замислим свој живот а да ме не интересује како игра,ко игра,ко је председник,па макар били још сто пута гори,бољи,да је још пет пута нерегуларније првенство...једноставно не могу. Јебига. А врло радо бих баталио и гледао карлинг..

Од кад знам за Звезду,знам и за Партизан и колико год да су они тај супарнички тим никад им нисам желео ништа лоше и нажалост опет се испоставила да је тачна она теза док једном не смркне,другом не сване...
Није Звезди свануло,далеко од тога ал испаде да је онај дебакл јуче у Француској,далеко безболнији и бенигнији од оног из Хумске,тако да глупо речено,Звезда је у предности.

То што сте испали ме заболе,равнодушан сам(један пораз мање више),али ми уопште није драго кад видим каква вам је ситуација у клубу и кад видим да неће на добро да изађе(верујем да су се неки гробари осећали и мислили исто кад је Звезда била у курцу) и стварно вам најискреније желим да се извучете из овога што срећније и са што мање турбуленција. Наравно,то не значи да вам желим и титулу,већ само да будемо нормални супарнички тимови који се такмиче у броју голова и бодова...

Извињавам се на мало опширнијем посту(читај кењању) ал стисо ме ПМС па је ваљда због тога  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Citat
takav ce nam biti i sport.

Sport u Srbiji je nešto što jedino vredi.

Citat
Шамрок вам је дошао само као шлагић на торту и није ово ништа случајно.

Naravno, nas je Šamrok Rovers prošao potpuno očekivano... ma štaviše, ovome se svako nadao... jer ovo nije slučajno uopšte... kao da nas je izbacio Totenhem pa nije slučajno Smile

I dosta bre više o raspaloj državi i mafiji... ej bre, Partizan je ispao od ŠAMROKA ej bre, AMATERA iz Irske! Pa da živimo ko u Etiopiji njih bi morali da prođemo jebemu kera!

Naravno, sad su se svi cigani ponapaljivali, kao i prošle godie, Partizan je već sada bivši šampion, a da sezona praktično nije ni počela. Zvezda je uvek u prednosti, reče to Empti i na početku drugog dela prošlog prvenstva... i odmah se spustiste na zemlju duplom krunom Partizana. Ako, ako... meni je to odlična stvar. Sviđa mi se. Dabogda uvek tako bilo.

Sad je odjednom situacija u klubu KATASTROFALNA, a da se pre samo 6 meseci pričala druga priča. TEJGO! Jebote, kakvog igrača smo doveli, pa jel ovo bot jebote?! Kako igra čovek. Ej, doveli smo Adiju iz MILANA! Jebemliti sunce! VLADA STOJKOVIĆ! Liga šampiona jebote, kakvih 60. minuta protiv Anderlehta! Niko nas nije nadigrao u LŠ bre! Dominiramo u Srbiji! Ne može nam niko ništa! MAKABIZACIJA PARTIZANA!

Jebite se bre.

Hvala Malkine na željama Smile
« Poslednja izmena: 27. Avg 2011, 00:06:12 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 769
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
Slazem se , treba raditi planski i u pocetku sa onim sa cime raspolazemo.

Doveli smo tog Andersona , covek je jos uvek povredjen ljudi su ga zaboravili vec prakticno , a da nije ni minut odigrao. Eduardo isto. Vidi se da je dobar igrac , ali brate mili kondicija mu je nula i nikako da mu se popravi. Sale mora u sredinu , on ima covek 34 godine. I njemu polako treba naci zamenu , nekog mladog da uci uz njega sezonu - dve i posle da ga zameni.

Medo je decko stranac , ja ga u potpunosti razumem i ne moze u kontinuitetu ni on sam da nosi celu sredinu. Njega nikako ne dirati odatle. Tomic je poceo da igra , ali svi znamo kakav je on. Ima talenta , ali igra samo kad ima motivacije. Jedva cekam da vidim onog Mangu , imam osecaj da ce prziti neumorno kao Medo , igrace kao tipican stranac jer on tek treba da se dokaze.

Babovic , Scepovic , Vukic , Rankovic. Njima bi trebalo sada odma dati ispisnicu.

Od trenutnih igraca dres zasluzuju da nose realno jedino sledeci : Smiljanic , Markovic ( L ) , Radisa , Ilic , Jovancic , Aksentijevic , Tomic , Medo , Volkov.

To je jedva 9 igraca ! Uz to mi ako hocemo evropski Partizan jedino su zadnja dvojica pravi , oformljeni za prvih 11.

Ivanov me uopste nije odusevio. Nemamo pravog vodju u odbrani kakvi su bili Krle i Djordjevic u prethodnim sezonama. On covek se kurci cesto preterano i imam utisak da nece biti neko pojacanje + ce zbrisati prvom prilikom.

Miljko se cesto trudi bori , moze da ostane i da se rotira sa Aksentijevicem taman da ovaj mali postane apsolutno standardan vremenom.

Stankovic je dobar za klupu , dobar za nasu ligu i on decko je jako malo igrao od kada je dosao pre godinu i po. Za vise ne.

Neca ima 23 godine , ne verujem da od njega mozemo boljeg naci za tu poziciju ali i on hoce vec da ide napolje tako da ne verujem da cemo ga zadrzati duze od ove sezone.

Malog Ninkovica uvaljati sto pre Fiorentini ili tako nekim napaljenicima. On decko je idiot. Bice veci majmun od Scepovica. Kad god ga pokazu u nekom kadru on psuje i jebe mater nekome . Mali , ako ikada budes citao ovo jebem li ti mamicu. Ti si nista, ti tek treba da se dokazujes. Ugledaj se na godinu dana mladjeg Lazu , pogledaj ga decko kako je skroman i kako se bori kad igra ! Ti si kurac !

Rekoh za Eduarda ne znam sta cemo s njim , stvarno ne znam. Trebali smo da dovedemo Kezu , stvarno steta.

Aksentijevic ce biti igracina , njega odma forsirati.

Posto nam je ostala samo nasa bedna liga , Lazevski moze komotno to da pokrije a posto smo nesposobni u ofanzivi Volkova gurnuti napred na levo.

Babic , Jovancic i ostali iz nase lige su svi za klupu. Ako je istina ovo za Aleksica ( Daj Boze ) njega odma da uci od Radise pa na zimu da bude prvi golman. Stojkovica uvaljati nekom Debrecinu.

Dakle kada se sve sabere i oduzme , po mom misljenju od trenutnog kadra ovo je nasih najboljih 11 :

Radisa Ilic - Ivanov - Rnic - Aksentijevic - Lazevski - Medo - Smiljanic - Volkov - Tomic - Ilic - Eduardo

Ocekujem da Diara i Manga eksplodiraju. Potajno se nadam da ce se onaj Brazilac kad se oporavi pokazati kao dobro resenje. Takodje mali Markovic treba da bude adut sa klupe zajedno za Jovancicem. Babic , Davidov , Sasa Markovic takodje na klupu. Ako nista bar imaju motiva da se dokazuju i prodaju i bice dobre alternative. Stankovic rezervni stoper uz nadamo se Rnu. Na zimu vratiti Brasanca. Miljko rezervni bek. Ostali - aut!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Sagem xg6
Malkine, u pravu si za vecinu, mozda sve... manta mi se pred ocima pa sam mozda nesto preskocio, pogresno razumeo i tako... al' u principu sve tacno.

A pazi sad, firma posluje u Srbiji i uspesna je (dobro 'ajde u Nemackoj). Fabrika osiguraca. Onih licnastih. Mislim moze i ekser da se gurne al' kad udari napon 'oce da crkne sporet. E... treba dizvezu proizvod u Tursku. I onaj napaceni ne ume da zalepi markicu na koverat i osiguraci ostanu u Menhengladbahu. Jel' Djura kriv sto onaj ne ume da lizne markicu jebala ga ona? Ne mozes Samroka da izbacis... koja drzava koji problemi kakvi kurci palci jebote. Ne pricam ovo tebi nego onako... cisto da kazem. Pa bre ja garantujem da bi ih Mladenovac u dve utakmice pros'o. A imamo isto dobru upravu. Zavrsili krov od svlacionice. Do duse poceli su da ga rade pre dva leta...
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.587.0
Јебени аутолимари курац, тренирају три пут месечно.

Смем да се закунем да би ова екипа испала из Прве лиге Србије.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
Tole: "Vraćanje starih igrača i neprovereni stranci razlog neuspeha"

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Tole: "Vraćanje starih igrača i neprovereni stranci razlog neuspeha"

Smile Smile
Pa cekaj, zar to nije istina!?
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
A koga da dovodimo leba ti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 807 808 810 811 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.23 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.