Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 794 795 797 798 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 673907 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Citat
Krle-Ivanov(ni ovde ne treba komentar)

Slažem se da ne treba... mislim da bi Ivanov bez problema čuvao Jovančića.
« Poslednja izmena: 26. Avg 2011, 02:01:03 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Da se ubacim, povukao se, istina, picka je Stanojevic, ali i Djuric, on pogotovo.
Ista stvar nam se desila kao i pre par godina, sto rece fiksy, ta Artmedija.
Mi bas volimo da ponavljamo greske.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Ajde ajde... ispala je i Roma... velike ekipe ne vole da igraju Kup Uefa Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia E72
А можда у ствари ово и није до нас него до неких космичких сила... Пошто је сваки фаворит који није понео озбиљну залиху са првог меча испао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.215
Не знам зашто кривите управу? Управа клуба је пословала добро, а уједно тренеру омогућила да и ове године има респектабилан састав. Ништа лошији него онај од прошле године.

Крив је искључиво Станојевић и његов избор тактике и његова селекција стартне поставе. Ако има савести, после овакве срамоте би просто морао да поднесе оставку.

Да је тренер одрадио свој посао како треба, Партизан би овај двомеч решио у Даблину.

Preterivanje. I Stanoje je kriv kao i ostali, ali nije do njega greska kad igraci mase zicere. Da je Jovancic da ono na pocetku i jos neki zicer, sad ne bi niko kukao na Stanoja. Ne branim ga, ali veceras nije falila toliko igra i stvaranje sansi koliko njihova realizacija.

У праву сте. Није Станојевић крив што је Јованчић промашио зицер. Крив је што није ставио Дијару у стартну поставу уместо Јованчића, господине  bogdany80.

Не знам зашто кривите управу? Управа клуба је пословала добро, а уједно тренеру омогућила да и ове године има респектабилан састав. Ништа лошији него онај од прошле године.

Крив је искључиво Станојевић и његов избор тактике и његова селекција стартне поставе. Ако има савести, после овакве срамоте би просто морао да поднесе оставку.

Да је тренер одрадио свој посао како треба, Партизан би овај двомеч решио у Даблину.
Znas sta, ne bih ni ja imao nista protiv da udjemo kako god (ipak nerealno je ocekivati cuda svaki put), ali treba zatim i dobro poslovati. Ne treba nam tim iste jacine, nista losiji od prethodne sezone (da u grupi prodjemo kao sto smo i tad i pre?), treba nam bolji tim da bi bili ravnopravniji sa nekim ekipama... ne bas najvecim u Evropi. Mi smo prolazili ali nismo nista uradili. Zato nam je i tako mali koeficijent, pa necemo uvek biti povlasceni. Da smo neke igrace sacuvali i dvoje normalnih doveli bilo bi bolje, napredovali bi. Za prodaju Savica definitivno nije bilo potrebe i to nas je kostalo i LS i ovoga sada, a ko ce za to da odgovara? Trener? On mislis nije zeleo bolje igrace? Ne daju mu. Uostalom isti trener nas je i uveo u LS i tada ti je verovatno bio dobar. Sada je kriv samo zbog selektovanja igraca znaci... Ma vazi. Njega menjajmo, ne sumnjam da ce Djura tako i uraditi, a njega ko ce smeniti - niko.

Edit: E da, jedno je sigurno, mi kao domacini u drugoj utakmici nismo prosli skoro... Ide nam u gostima. Smiley

Господине dax_pfc, што пре схватите да живимо у Србији где је већина људи, предузећа, па тако и клубова принуђена да живи од данас до сутра, то боље по Вас.

Ја знам да је за 3 године под овом управом, која је изабрана изабрана 2008. године, Партизан 3 пута узастопно првак државе. Такође знам да је под овом управом Партизан од претходна 3 наступа у Европи, 2 пута играо лигашку фазу Лиге Европе, односно Купа УЕФА и једном у Лиги Шампиона.

У праву сте. Управа не ради добро.
« Poslednja izmena: 26. Avg 2011, 02:10:45 od disposable hero »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ISTE BOJE ISTA VERA PAOK-PARTIZAN

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Alcatel 995
Ako je to za utehu:
Dinamo Bukurešt - Vorskla 2:3 (prvi meč 1:2)
Spartak Moskva - Legija 2:3 (2:2)
AEK Larnaka – Rozenborg 2:1 (0:0)
Sparta Prag - Vaslui 1:0 (0:2)
Panatinaikos - Makabi Tel Aviv 2:1 (0:3)
Glazgov Rendžers - Maribor 1:1 (1:2)
Sion - Seltik 3:1 (0:0)
Sošo – Metalist 0:4 (0:0)
Roma - Slovan Bratislava 1:1 (0:1)
Sevilja – Hanover 1:1 (1:2
.............................
o glavana uteha
Karpati – PAOK 1:1 (0:2)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Roma
OS
Mac OS X v: 10.7.1
Browser
Safari 534.48.3
mob
Nokia ne znam
Tepachenko da li si ti trenirao fudbal ?

Da, što?
Pitam cisto.
Gde si igrao ? Koliko ?

U Mladenovcu i Radničkom PDM... od neke tamo sedme, osme godine do dan danas...

Kaži bre slobodno da nemam pojma o životu... neću ti oči iskopati.
To je vec druga stvar onda.
Nije da nemas pojma o zivotu, ali u nekim stvarima se ne slazemo.

Vidis, ja se zalazem za tehnokratiju kao politicki sistem, to jest vladanje strucnih. Onih koji se razumeju. A ne naroda, prosto demokratija je los sistem.
I zato ne mogu da dozvolim sebi da prozivam Stanoja, posebno zato sto smo imali milijardu sansi. Stanojev posao je da ih nauci kako da prave sanse, posao igraca je da loptu uguraju unutra. I, jebiga, pokazali su svoje.
I sam si rekao da je od nasih 11 igraca samo 3 igralo dobro.
I sta onda, jel tu Stanoje kriv ?
Ja sam popizdeo kad smo pustili Klea. Pogledaj, mi da smo njega imali unistavali bismo. Ili makar Tejga. A zamislite tek obojicu  Smile Naravno Djuricev mozak je ogranicen, kod njega ni jedan ne moze. I da smo to uradili bili bismo u plusu.
Prosto ne mozes da ocekujes od Stanojevica da ucini isto sa onim i sa ovim timom. Naravno sreca je, pokazalo se, bitan faktor, ali na nju se ne mozemo oslanjati, i trebamo da udjemo u evropu, ma svirali nam dva penala po utakmici.

"Partizan je trgovacko preduzece."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ISTE BOJE ISTA VERA PAOK-PARTIZAN

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 998
Zastava Ispred kompa
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Alcatel 995
Ја знам да је за 3 године под овом управом, која је изабрана изабрана 2008. године, Партизан 3 пута узастопно првак државе. Такође знам да је под овом управом Партизан од претходна 3 наступа у Европи, 2 пута играо лигашку фазу Лиге Европе, односно Купа УЕФА и једном у Лиги Шампиона.

Da, i to sve dok su imali igrace koje je jos Tomic doveo u klub, sad kad je i poslednji njegov igrac otisao, ponavlja se Tikva.
Covek prodaje Nastasica, Gulana, Sulejmanija, Bosancica, Krnetu za ukupnu sumu koju je da je sacekao par sezona mogao da dobije samo ze jednog. Primer Ljajic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Sagem xg6
E moj Djuro... 'naku taktiku da sastavis i bre sam nagolmana izlazis i ti tuces u reklame...
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
У праву сте. Није Станојевић крив што је Јованчић промашио зицер. Крив је што није ставио Дијару у стартну поставу уместо Јованчића, господине  bogdany80.
Izgleda da si veoma vidovit.

Господине dax_pfc, што пре схватите да живимо у Србији где је већина људи, предузећа, па тако и клубова принуђена да живи од данас до сутра, то боље по Вас.
To je fraza. Nije svima isto. Bolje saberi, tj. oduzmi dva broja i mozda ce ti biti jasno tada koliko smo mnogo u plusu.

Igrali smo ali se nismo naigrali. Ako smo toliko uspesni to smo morali da iskoristimo i da prodjemo ove pacere, pa i onako slab Genk. Naravno ne sa ovakvim timom, nego malo jacim.

I ne moras da mi persiras, Djuricu. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 794 795 797 798 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.