Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 768 769 771 772 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 674406 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 130
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Nokia E52
Tepachenko se preziva Djuric sto posto, nista ne sme da se kaze na racun predsednika... A tim koji je nabrojao jeste toliko los da izgubi od Genka, i samo nemojte sad pricu o penalima i ne znam ni ja cemu, kao sto rekoh, hocu da ekipa gazi a ne da igraju Babovic, Tomic i njima slicni... Da smo toliko jaki koliko je uprava i javnost stvorila sliku, mi ne bi smeli da dozvolimo sebi da ekipa kao sto je Genk pravi toliki problem i da na kraju odlucuje sreca...
« Poslednja izmena: 25. Avg 2011, 11:45:33 od Gojke »
IP sačuvana
social share
"A rich man is nothing but a poor man with money."
Begin at the beginning and go on till you come to the end; then stop.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Hoces da ekipa gazi sve... hahahaha.
Da, da...
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Crnjo jesi ti puko ili se pravis lud,alo covjek je rasprodao sve sto je vredelo u timu,pa sta ti mislis da je ovo manager da dovedes igrace i oni odmah igraju uigrano kao Barselona?Nemoj da zajebajes kriv je i Stanojevic za eliminaciju ali ni blizu koliko Djuric i uprava...

Zajebite bre više bre ta uigravanja. U Engleskoj 30. avgusta stignu 2 nova štopera, 31. već igraju obojica utakmicu u startnoj postavi.
Stanojević prvo priča kako mu je teško kad mu se na vreme ne namesti tim i kako mora stalno da menja prvih 11... a pre utakmice u Užicu kad ga pitaju kako će bez ključnih igrača... on kaže kako imamo 25 igrača i da nema problema sa promenom u sastavu. Pa jebem ti mater u pičku, kad izgubiš u Evropi krivo ti to što tumbaš ekipu... jel si imao Dijaru? Jel si ga imao? Jebo te Šćepović.

Čovek je rasprodao sve? Koje to sve? Petrovića i Savića. Vi ne bi prodali Savića da vam stigne ponuda od 10 miliona? Kukate da se proda Raća, a kad se proda, onda promenite ploču i kukate na Đurića što je rasprodao tim... jer, jebiga, uvek mora na nekog da se kuka.

Serete mnogo.

Tepachenko se preziva Djuric sto posto, nista ne sme da se kaze na racun predsednika... A tim koji je nabrojao jeste toliko los da izgubi od Genka, i samo nemojte sad pricu o penalima i ne znam ni ja cemu, kao sto rekoh, hocu da ekipa gazi a ne da igraju Babovic, Tomic i njima slicni... Da smo toliko jaki koliko je uprava i javnost stvorila sliku, mi ne bi smeli da dozvolimo sebi da ekipa kao sto je Genk pravi toliki problem i da na kraju odlucuje sreca...

Predloži JEDNOG SRBINA kojeg je ĐURA mogao da dovede... jel možeš?
« Poslednja izmena: 25. Avg 2011, 11:48:47 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Da bi dobio moras i da ulozis, reskiras. A ne toliko mizerno. Osladilo nam se onda kako smo usli sa pozajmljenim igracima uz busen trave. To je penal lutrija. Treba i dotle stici, izboriti to naravno. Nego, isti trener nas je doveo dotle. Ma malo je ovo ulozeno, shvati. Jos dve neke bombe je obecao i nista od toga. Taj Brazilac se bas povredio tokom leta avionom, nije ranije?
Nabrojao si ekipu bez Scepovica i Miljkovica, koje je stavljao. Verovatno mu je nalozeno da oni moraju da igraju, kao i Neca Tomic kojeg igrom slucaja sere. Da smo doveli Sabalalu ili neko normalno pojacanje pa ajde da kazes ulozili smo, ali jesu li poznati Ivanov i Eduardo... Nemaju bas neki extra kvalitet. Tamo neki Irac Bugarinu proturio kroz noge... A u Uzicu ga Kasalica prosao kod gola (kriv je i Stojke "linijas", ali vise odbrana). Jos je jedan penal napravio nad istim igracem koji srecom nije sviran. Odbranu smo jedva sastavili u ovih par utakmica, menjamo non-stop i mi smo kao nesto ulozili...
U redu, desavaju se povrede i velikim klubovima (Arsenal), ali mi mislim da nismo mnogo ulozili. Tebi je kriv samo Stanoje, kao i pojedini igraci, OK.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung 
Џаба објашњаваш Црњо, јер

Citat
svako ko se iole razume znaće zašto... a mislim da nije potrebno da se dodatno objašnjava

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Nokia N73
Crnjo jesi ti puko ili se pravis lud,alo covjek je rasprodao sve sto je vredelo u timu,pa sta ti mislis da je ovo manager da dovedes igrace i oni odmah igraju uigrano kao Barselona?Nemoj da zajebajes kriv je i Stanojevic za eliminaciju ali ni blizu koliko Djuric i uprava...

Zajebite bre više bre ta uigravanja. U Engleskoj 30. avgusta stignu 2 nova štopera, 31. već igraju obojica utakmicu u startnoj postavi.
Stanojević prvo priča kako mu je teško kad mu se na vreme ne namesti tim i kako mora stalno da menja prvih 11... a pre utakmice u Užicu kad ga pitaju kako će bez ključnih igrača... on kaže kako imamo 25 igrača i da nema problema sa promenom u sastavu. Pa jebem ti mater u pičku, kad izgubiš u Evropi krivo ti to što tumbaš ekipu... jel si imao Dijaru? Jel si ga imao? Jebo te Šćepović.

Čovek je rasprodao sve? Koje to sve? Petrovića i Savića. Vi ne bi prodali Savića da vam stigne ponuda od 10 miliona? Kukate da se proda Raća, a kad se proda, onda promenite ploču i kukate na Đurića što je rasprodao tim... jer, jebiga, uvek mora na nekog da se kuka.

Serete mnogo.

Predloži JEDNOG SRBINA kojeg je ĐURA mogao da dovede... jel možeš?
Navedi mi primjer da je u Engleskoj stoper dosao u to vreme kada si ti rekao i da je odmah sutra ili za 2,3 dana igrao utakmicu,pusti to Englezi tako ne rade nisu oni mi...
Druga stvar,ako je vec Savic morao da ode zasto nije dovedena zamjena na vreme a pricalo se da je spremna,Stanoje je ostavljen 5 dana pred utakmicu bez stopera i to je normalno?Ako je i Petrovic morao da ode zasto ode Fejsa,Kleo,zasto nije otkupljen Tejgo kad je receno da se ima para za njega,zasto je otjeran Moreira,zasto je prodan Nastasic a nije ni prismrdio prvom timu?Otjerase i Adiju za koga tvrdim da je najveca greska sto je otisao...I ti meni kazes da je ovo normalno poslovanje?Pitanje od milion dolara:Gde su pare????Onaj fosil Babic izlazi u javnost sa pricom da smo na pozitivnoj nuli?Djuric 7 dana jauce kako smo dali 4 milke na pojacanja,a nije sposoban da nadje sponzora za tim koji je mozda i najjaci na ovim prostorima?I takav covjek treba da vodi Partizan?
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 130
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.215
mob
Nokia E52
Upravo tako, mislim da se olako odricemo igraca iz omladinske skole i da igraju samo oni koji imaju veze sa mafijom, a tu se vec pita predsednik... Od srba je mogao da dovede bar 5 igraca koji su bolji od Tomica i Babovica, takvog jednog i imamo ali NE SME da igra, a to je Babic... Umesto Vukica, hm, pa moglo je da se ulozi u Dimitrijevica a ne da ga uzima zvezda, jos jedan krlni igrac koji je bolji od tomica i babovica je i Predrag Luka iz Rada, decko ce razbijati... O igracima u inostranstvu, sto nasim sto stranim i ne treba govoriti, Tejgo koliko god bio smotan bolji je od Jovancica, Adija je sto rece one and only, najveca grska ove uprave, pored teranja Moreire...
IP sačuvana
social share
"A rich man is nothing but a poor man with money."
Begin at the beginning and go on till you come to the end; then stop.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Citat
Navedi mi primjer da je u Engleskoj stoper dosao u to vreme kada si ti rekao i da je odmah sutra ili za 2,3 dana igrao utakmicu

Dejvid Veder je iz Midlzboroa stigao u Bolton u januaru i odmah sledeću igrao. Ne kažem da ne treba da se uigravaju... treba... treba da se uigraju kada da izađu ofsajd da naprave... ali vi napraviste to uigravanje kao ne znam ni ja šta. Misliš da Rajković neće odmah igrati za HSV?
Dosta igrača koji signu u januaru odmah igraju i nemaju nikakvih problema.

Citat
Druga stvar,ako je vec Savic morao da ode zasto nije dovedena zamjena na vreme a pricalo se da je spremna

Da, bila je spremna, u vidu Labrina, dok je još Savić bio u ekipi. E sad, što je njegov menadžer jeo govna to je druga stvar i tu Đurić nije kriv. Dao je pare za njega.

Citat
Ako je i Petrovic morao da ode zasto ode Fejsa,Kleo,zasto nije otkupljen Tejgo kad je receno da se ima para za njega,zasto je otjeran Moreira,zasto je prodan Nastasic a nije ni prismrdio prvom timu?

Zato što je bio povređen godinu dana i nije igrao fudbal a ponuda od 2.5 miliona za igrača koji šutnuo loptu nije za to vreme se ne odbija. Gde bi igrao Fejsa, gde? Pored Mede? Juče sine. Opet kukaš samo da bi kukao.
Da smo doveli Tejga, ne bi doveli Ivanova, Eduarda i Volkova. A Nastasić je prodat baš zato što nije prismrdio prvom timu i zato što je na pripremama jedan Ostojić igrao pre njega. Otkud ti znaš da on vredi? Jel se kukalo i za Gulana? Jeste. Gde je sad? U Seriji B. Kukalo se i za Radovanovića što ode u Atalantu za 1.5 miliona. Gde je sad? U Bolonji raspaloj. Dok smo za Gulana dobili 2.5 miliona.

Klea... zar je trebalo ostaviti ga? Dođe čovek kaže "molim vas pustite me tamo, daju mi pare". I da ga ostaviš? Da ga ostaviš da igra nezadovoljan? Aloooo nismo mi Barselona shvati to. Stranci ti dođu da bi otišli posle godinu dana. I u KK ti je isto. Boli bre njih uvo za Partizan. I mene bi bolelo uvo... odma bih tražio da idem posle godinu dana... ako sam odigrao odličnu sezonu.

Citat
Otjerase i Adiju za koga tvrdim da je najveca greska sto je otisao...I ti meni kazes da je ovo normalno poslovanje?

Jel si bre ti normalan? Jel ti znaš ko je oterao Adiju?

Citat
za tim koji je mozda i najjaci na ovim prostorima

A sad smo možda najjači na ovim prostorima, jel? A pre samo 2 posta nemamo tim?

Aj bre zdravo sine... zmajavaj nekog drugog.

Citat
Upravo tako, mislim da se olako odricemo igraca iz omladinske skole i da igraju samo oni koji imaju veze sa mafijom, a tu se vec pita predsednik...

Pita se predsednik ko će da igra Smiley 1 Smile sine, ako Šćepović mora da igra, dođe čika sa crnim naočarima i kaže lično treneru da on mora da igra, a da nikome ne kaže da je to tako jer će da ga ubije.

Citat
Predrag Luka iz Rada

Da dovedemo povređenog igrača koji 6 meseci fudbal nije igrao? Štas pio ti? Ili si se bo možda...

Citat
Adija je sto rece one and only, najveca greska ove uprave

Ni ti izgleda nisi čist, kao drug ti...

Dimitrijević nije bolji od Vukića... kao što ni Babić nije bolji od Babovića i Tomića. Kako bre ti u stvari imaš obraza da u ovom trenutku kažeš da Tomić ne zaslužuje da igra?

Ma ja sam bre lud što ulazim u raspravu sa vama. Đura je kriv.

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
Zurnal:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

sastavi-Partizan-samrok1.jpg
(175.77 KB, 480x422)
« Poslednja izmena: 25. Avg 2011, 12:34:40 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Da bi dobio moras i da ulozis, reskiras. A ne toliko mizerno. Osladilo nam se onda kako smo usli sa pozajmljenim igracima uz busen trave. To je penal lutrija. Treba i dotle stici, izboriti to naravno. Nego, isti trener nas je doveo dotle. Ma malo je ovo ulozeno, shvati. Jos dve neke bombe je obecao i nista od toga. Taj Brazilac se bas povredio tokom leta avionom, nije ranije?
Nabrojao si ekipu bez Scepovica i Miljkovica, koje je stavljao. Verovatno mu je nalozeno da oni moraju da igraju, kao i Neca Tomic kojeg igrom slucaja sere. Da smo doveli Sabalalu ili neko normalno pojacanje pa ajde da kazes ulozili smo, ali jesu li poznati Ivanov i Eduardo... Nemaju bas neki extra kvalitet. Tamo neki Irac Bugarinu proturio kroz noge... A u Uzicu ga Kasalica prosao kod gola (kriv je i Stojke "linijas", ali vise odbrana). Jos je jedan penal napravio nad istim igracem koji srecom nije sviran. Odbranu smo jedva sastavili u ovih par utakmica, menjamo non-stop i mi smo kao nesto ulozili...
U redu, desavaju se povrede i velikim klubovima (Arsenal), ali mi mislim da nismo mnogo ulozili. Tebi je kriv samo Stanoje, kao i pojedini igraci, OK.

O majko moja... pa jel Đurić kriv što čika Branković i co ne umeju da ga pregledaju? Ili VMA ili gde se već pregledaju...

A Tomića sere Smile a igrač mora da bude poznat da bi bio dobar? Jel bio Tejgo poznat pre nego što je došao u Hofenhajm? Jeste... nama ovde, jer ga Zvezda tražila iz srcadi od Gane.

Kukate i na Ivanova sad? Au lebe mekani... o Bože presveti, gledaš li ti ovo? Čitaš li eeeeeeeeej???

Kakav bre penal napravio? Hahahaha Smile Smile

Zajebana ova rabota...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 768 769 771 772 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.