Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 736 737 739 740 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 701599 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Nokia N73
Sve to stoji ali ti opet kazem i sa ovim timom sto je veceras izasao posao se trebao glat odraditi,i plus je Stanojevic imao mnogo bolja resenja na nekim pozicijama i igra sa 2 zadnja vezna protiv Samroka?Sta je s mozga jbt?
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Nije Stanoje za sve kriv. Nasi su morali ranije ovo da rese. Da je Jovancic npr dao gol i da je bilo 2:0 bilo bi bravo Stanoje, prava taktika  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Nokia N73
Kod mene ne bi bilo jer da se razumijemo jednu stvar,i da je bilo 2:0 oni bi igrali isto ovako mozda bi i Samrok dao jos jedan pogodak pusti to sta bi bilo kad bi bilo,ljudi mi hocemo neki evropski Partizan a mucimo se sa amaterima i nas trener brani bod u Irskoj???Bolje da su igrali kako treba i izgubili 3:0 nadoknadili bi u BG-u a ovako su samo dobili da ih navijaci pljuju...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Ima gresaka kod Stanojevica, ima gresaka koje ce on ispraviti, ali gresku koju je Djura napravio tesko da ce ko ispraviti, posto cemo mi proci ove slepce i onda cemo misliti da je sve u redu, mozda samo dovedemo Kezmana za DZABE i tako nasukacemo se na neke ekipu posle, opet cemo vrteti istu pricu u krug, ali sustina je ta da je djura imao sredstva da nam obezbedi makar kvalitetnu odbranu koja ce moci da se nosi sa jakim i disciplinovanim timovima, koji ce nam pasti u grupu, a on to nije uradio vec je po navici malo pukao kesa a ostalo krpio slobodnim igracima, to je nas osnovni problem.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8
Ljudi, ne razumem zasto su svi misljenja da su ovi neki amateri i idioti.Nisu oni Ril. Kopenhagen ih nije uopste lagano prosao. Od nas jesu dosta slabiji, ali slab je i Javor, pa nam uzme bodove. Helsinki tukao Salke 2:0, pa sta treba da rade navijaci Salkea, da se svi obese ispred stadiona? Polako, u Beogradu su nasi, jednostavno moramo da ih dotucemo. Polako, bez mnogo nerviranja, vazno je da prodjemo dalje.

edit:

Grobar kv, ti stvarno nisi bas citav,m?
« Poslednja izmena: 19. Avg 2011, 00:36:21 od Mountain king »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Citat
Grobar kv, ti stvarno nisi bas citav,m?

Kazi sta te muci, odnosno sta ti smeta u onome sto sam rekao ?
« Poslednja izmena: 19. Avg 2011, 00:46:54 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8
Ili su te komsije zarazile ili si brate opsednut Djuricem, nesto nije u redu. Ja bih pre rekao ovo prvo, ali dobro.

I prestani vise sa pljuvacinom, jebem mu zivot!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Dobro, dobro...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8
E, tako vec valja. Smile

Inace, u Beogradu ce biti 3 razlike za nas...ako ne bude, neka me banuju ovde na mesec dana. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Sve je potpuno isto kao svih ovih godina. Procicemo ove u Beogradu. Uci cemo u grupe LE. Komsije nece imati tu srecu. Nas ce pobediti u grupama svaka ekipa srednjeg evropskog kvaliteta. Opet cemo mi biti "bruka Srbije" u Evropi (veca i od komsija i Vojvodine)
Ostace nam borba na nasim livadama i pasnjacima i to je to.  Ah ta svakodnevnica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 736 737 739 740 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.