Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 735 736 738 739 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 701618 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Tel.Me Your.Number
Ma ovo su trupine teške, da ja igram nijedan mi ne bi uspeo centrirati... saseći napad u korenu i u govnima su. U revanšu jednostavno igrati što agresivnije, ovo su bre seljaci sa njiva. Što višu odbranu postaviti pa će qrcu da centriraju. Gol preglup, znači totalno neočikivana akcija. Još je Ivanov gejevski propustio loptu kroz noge.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Batadjorizam, dali smo im gol i posle malo jos nesto kao agresivno i onda smo im dopustili da nas napadaju, formacija 4-6-0, e posle nam uvaljase to, pa mi se transformisamo ali naravno da nismo mogli da im uvaljamo gol, ja se ne brinem posto znam da ove prolazimo, i verujem u pojedine igrace, a Djura snajder neka se zamisli malo.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
HTC 
a jel bila neka utakmica veceras?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Tel.Me Your.Number
Treba nam bre neki holandski trener. Mi u važnim utakmicama igramo ko sisice a tamo na nekim nebitnim se iživljavamo, igraj bre 90 minuta jebem mu mater.

Nadam se da će Skela odraditi dobar posao u revanšu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
Мислим да су доста лежерно приступили овој утакмици. Рачунали "А, то су Ирци, аматери, лагано ћемо то".  Додуше, опет је то била коректна игра ако изузмемо само задњих 15-20 када су се потпуно погубили.

Само мало више озбиљности и залагања и неће бити никаквих проблема.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Nokia N73
Ne razumijem sta Djurica spominjete,ovo je Stanojevicev "poraz" jer igrati nereseno sa ovim drvosjecama je poraz...Covjek je pizda i meni je to odavno jasno kad ti branis rezultat protiv Samroka sta ces raditi protiv Mancestera,Juventusa i drugih velikana...Zbog ovakve igre smo ispali od Genka,sad gubimo bodove za koeficijent jer pametnjakovic igra na sigurno protiv Samroka...Sta reci kad je njemu Miljkovic igracina..
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Citat
Ne razumijem sta Djurica spominjete
Niko ga ne spominje osim mene, a ja ga spominjem zato sto nam nije obezbedio ekipu da sameljemo ovu boraniju i bez trenera, a imao je novca za to, a i to ja malo po difoltu volim da ga cacnem. Jeste Stanojevicev poraz, veceras je pokazao da i u njemu ima Batadjorizma, umesto da stegne ove induse odma posle prvog gola on se zavukao nazad, ali dobro verujem ja u njega i u ekipu u sledecem mecu ipak ovo moramo da dobijemo, a ono snajdersko govno dace Bog da ga ne gledamo vise.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Nokia N73
Citat
Ne razumijem sta Djurica spominjete
Niko ga ne spominje osim mene, a ja ga spominjem zato sto nam nije obezbedio ekipu da sameljemo ovu boraniju i bez trenera, a imao je novca za to, a i to ja malo po difoltu volim da ga cacnem. Jeste Stanojevicev poraz, veceras je pokazao da i u njemu ima Batadjorizma, umesto da stegne ove induse odma posle prvog gola on se zavukao nazad, ali dobro verujem ja u njega i u ekipu u sledecem mecu ipak ovo moramo da dobijemo, a ono snajdersko govno dace Bog da ga ne gledamo vise.
Brate ne mirisem ni ja Djurica ali i ovo sto je on doveo je dovoljno jaka ekipa da ove seljake pregazi ladno,jedino sto se ovde ispostavilo je da nam je Volkov pola ekipe,gledam Stankovica koji sa 20 godina ne smije da krene u prodor i igra ko pizda,Rankovic kao iskusan covjek nema pojma a Aksentijevic greje klupu u naponu snage...Stanojevic neka se trezni sto prije bolje mu je
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8
@grobar kv

Brate, al' se ti prosipas... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
To kada nam je neko pola ekipe samo po sebi pokazuje na to da na drugim pozicijama nemamo ni slicne igrace. Napad nam je dobar, ali ovo sto gledam u odbrani je blagi uzas bez Volkova, doveo nam nekog mrtvaka iz Brazila koji nije jos u stanju da potrci, ispasce neki budak kao onaj Nikolov na kraju, Rankovic sa ovom igrom ne bi izborio mesto u prvom timu Javora, Ivanov ima neke greske ali dobro on je i bio najsjajniji, Stankovic nema muda da krene napred, ko zna mozda i ne moze i ne zna. Znaci tu gde si prodao najbolje igrace i uzeo najvise para tu treba i najvise i najkvalitetnije da ulozis a ne da dovodis ko zna kakve propaliteta iz Brazila, i razne Rankovice koji ne znaju da se sastave.  Kakav je to potez dovodis u odbrani Rnica i Rankovica, obojica nisu neki igraci niti neka perspektiva i jos bili slobodni, to ukazuje na Djurino razmisljanje kako cemo lako cemo, ali u Evropi mrk, dobro Rnic i solidno igra, ali nema on taj kvalitet da se jurca sa dobrim ekipama u grupnoj fazi, popice taj crvenog. Umesto da se otvoris snajderu za nekog Stepanova, i slicne igrace koji nisu u nekim evropskim klubovima i koji bi mozda dosli za malo vise kesa ti mi dovodis ovu balapurdiju, mars bagro pokvarena!

@grobar kv

Brate, al' se ti prosipas... Smile
Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Avg 2011, 00:09:18 od grobar kv »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 735 736 738 739 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.