Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 537 538 540 541 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 675353 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.00
mob
HTC Wildfire S

O ne, samo da nasi ne zauzmu njihov sajt. Vec su poceli da smaraju "wellcome to hell". Tako smo Artmediju urnisali i uzas kako nam se osvetilo.

Vec je 9 od 12 komentara doslo od nasih ljudi. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
Za one koji ne znaju kako je Genk dosao do titule, a priznajem da ni sam nisam pohvatao sva ta njihova nova pravila:

-Na putu do ovogodišnjih kvalifikacija za Ligu šampiona Genk je morao da prođe “sito i rešeto”, jer je prvi, ligaški deo prvenstva završio na drugom mestu, sa bodom manje od Anderlehta. No, u plej-ofu, u kome je učestvovalo šest timova, Genk je uspeo da se probije na lidersku poziciju i postane šampion, iako je završio sa istim brojem bodova kao i Standard, koji je bio bolji u međusobnim duelima (1:1, 2:1).  Smile

Tu je matematika stupila na veliku scenu: posle prvog dela belgijskog prvenstva, šest timova koji nastavljaju borbu za titulu u plej-of “odnose” samo polovinu do tada osvojenih bodova. Kako neretko neko ima neparan broj bodova iz ligaških mečeva, onda se pred početak plej-ofa polovina osvojenih bodova “zaokružuje” na prvu veću cifru. Smile To je i omogućilo Genku da postane prvak, jer pravilo glasi - ako dva tima na kraju plej-ofa imaju isti broj bodova (Genk i Standard), bolji je onaj kome ništa nije dodato “zaokruživanjem”. To se i desilo Genku, koji je u plej-of ušao sa 64 ligaška boda, odnosno 32 na novoformiranoj tabeli doigravnja, dok je Standard imao 49, ali je njegova “polovina plena” zaokružena na 25 pred početak plej-ofa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Sto se pojacanja tice ponavljam , ja sam ubedjen da cemo dovesti Cabalalu. Ljudi mi nemamo krila uopste , mi igramo 4-1-2-1-2 , gotovo identicna formacija onoj Milanovoj 2005. godine sa Krespom i Sevcenkom u napadu , iza njih Kaka ( Zvone  Smile ) i tu u sredini Gatuzo , Sedorf i iza njih Pirlo kao plej.

Doduse koncept nase igre je skroz drugaciji , ali Sale i Babovic nisu igraci koji sevaju po krilu.

Zato kad dodje Tshabalala nesto cemo vec moci da kombinujemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
MSIE7.0
mob
Motorola Luxan RAZR2
Sad oni po svojim forumima kace:

Za one koji ne znaju kako je Partizan dosao do titule, tamo ima jedan Tole...  Smile
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
Sad oni po svojim forumima kace:

Za one koji ne znaju kako je Partizan dosao do titule, tamo ima jedan Tole...  Smile

Smile Smile Smile

A da im je svejedno sigurno nije:

-Belgijski mediji posle žreba za 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona uopšte ne dovode u pitanje da li će Genk igrati protiv Partizana ili Škendije. Štampa u ovoj zemlji već je proglasila Partizana pobednikom u dvomeču sa makedonskim šampionom i piše kako će Genk igrati protiv "ubice Anderlehta", PartizanaSmile
U Belgiji napominju da više ne moraju da brinu zbog Brazilca Klea koji je napustio Partizan, ali brinu i zbog činjenice da će prvi meč igrati na svom terenu, dok će na revanš morati da putuju u Beograd.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2011, 14:34:11 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia Lumia 920
Tu smo negde, realno, ali prolazimo!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Tel.Me Your.Number
Ja više volim što je revanš kod nas. Tamo će da bude bunkerica, po neka kontra možda, a ovde malo otvorenije ali i dalje oprezno. Igraćemo 5-3-1.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.587.0
Ja više volim što je revanš kod nas. Tamo će da bude bunkerica, po neka kontra možda, a ovde malo otvorenije ali i dalje oprezno. Igraćemo 5-3-1.

4-2-1 је можда боље
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
Ne pamtim kad smo izbacili nekog u revansu u BG. Artmedija, Apoel, Tikva...
Nekako nam je srecniji revans u gostima, Njukasl, Djurgarden, Dnjepar, Groningen, Anderleht...
« Poslednja izmena: 15. Jul 2011, 14:53:00 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia krntija
Tradicija je tu da se ruši.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 537 538 540 541 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.